Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Andreea, se cheama Muconasal, nu mocosonal Deci e vorba de muci si nas

Beatrice, noi avem 8 dintisori, dar la cat ma chinuie cu nesomnul sigur mai e ceva pe aproape. Nu ma lasa sa ma uit in gurita sa vad ce si cum.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Hei, ce-i pustietatea asta pe aici? Tocmai azi cand eram si eu mai libera... Hai, iesiti la apel!

Andutzy - asteptam amanunte!!!

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, suntem BINE! Astept preotul la sfestanie si dupa aceea revenim cu amanunte! oricum, s-au taiat afectiunile alea negre de pe lista!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Andra, bravo, sper ca te-ai linistit! N-avea cum sa fie ceva asa de grav. Du-te la Grigore si da-le la alea una in mufa

Am tras un chiul major pe ziua de azi, am frecat menta in mod original. Si mai am si zi scurta, adica peste o juma' de ora ma duc sa ma ia copilul in primire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Andutzy, felicitari pt vestile bune

Pisik, nu pot sa vad pozele :(

Denisa, multu mult pt link ascult si ma tavalesc pe jos - hahaha. Ghita cu tocanita - hahaha
Sper ca e ok sa pun linkul aici sa asculte si fetele http://got.skillz.ro/?c

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

andutzy- foarte bine , felicitari!
ioanailincam- ce examen ai?
gusta- sper din tot sufletul sa scapi de dureri, cred ca ti a ajus pe toata viata.

gabitzam- ce bine, eu stau pana la 16 si azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Olga, am vazut si eu pozele. Mi se pare mie sau ai mai slabit? Maya e la fel de dulce precum o stiu. Felicitari pentru progrese.

Chris, condoleante.

Tdi, ce sexoasa esti!!! Am vazut si pub-ul si am dat save la link ca imi face cu ochiul ca idée de constructie.

Blackpanterro, vazut si la tine pozele. Ce blodut e Aidan!

Gusta, multa sanatate! Daca e criza renala e nasoala. Stiu ce e pentru ca eu fac frecvent pietre. Pe mine ma mai sapa din crize o injectie pe care mi-o faceau la spital – o combinatie de agocalmin cu scobutil si papaverina, cred. Poti incerca sa iei ceva gen piafen. Mai ia din durere.

Denisa, noi la inceput am lasat-o putin cate putin cu alti copii pana cand a prins singura gustul de a se juca cu ei.

Beatrice, noi avem 8 dinti si 2 maseloaie.

Andutzy, ma bucur din suflet ca ai vesti bune. Abia astept sa ne dai detalii.

Noi ne luptam cu raceala (tot familionul) care mai de care tuseste si stranuta. Eu sunt si surda (am urechile infundate de vreo 4 zile) si fara voce si ma doar ecapul si sunt si ametita. Alexia e mai bine dar a ramas cu tusea. In rest e agitate, nu vrea decat la mine. Plange daca nu ma vede maxim juma de ora si ma gandesc cu teama ce se va intampla cand voi naste si voi lipsi de acasa 3-4 zile. Din cauza ca nu o putem scoate afara toata ziua vrea numai Baby Einstein de m-a zapacit. A trebuit sa mergem sa cumparam DVD ca sa o fac sa se dea plecata de la PC.
… si azi incepem saptamana 23!!!

22+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Adriana, vezi pozele lui Pisik doar daca te loghezi pe contul nostru comun, copiluti_mai_iunie at yahoo.com. Iti trimit pe PM parola. Pentru ca pozele Lidiei sunt puse private. Daca ai timp poti face si tu acolo album pentru Aidan.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

ioanailincam, cand ai timp, ti-am trimit un mesaj pe ym. merci anticipat pentru raspuns.

22+ si Alexia Ioana (24 mai 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Andra, bravoo mai.. Ai vazut! Asteptam detalii!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput