Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Androix, pentru nas eu folosesc acum Muconasal, care pe mine ma desfunda imediat si dureaza efectul. M-am uitat pe prospect si scrie asa "O experienta indelungata nu a relevat nici un efect negativ pe perioada sarcinii, insa nu s-a stabilit inca siguranta pe perioada alaptarii. Pe perioada sarcinii/alaptarii Muconasal Plus Spray se va administra numai dupa evaluarea risc/beneficiu" Poti incerca, macar noaptea, cate un fis in fiecare nara.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna

Andruty tinem pumni azi.

Eu am fost la analize erau sa ma culeaga aia de pe jos nici nu stiu cum am eu grija de Mara azi pana pe la 6 cand vine taicasu.Ca eu debea ma misc.Incep sa cred ca am o infectie urina sau daca nu o colica renala ,nici nu stiu ce sa cred.Azi noapte aproape nici nu am dormit si nu din cauza lui mara ci de la dureri ca tati s-a dus si a stat cu ea ca eu nici nu cred ca faceam fata.

Tdi nu stiu daca ti-am zis dar e super culoarea .Si tu arati super.

Ma duc sa vad si celelalte poze.Sper cand ma simt mai bine sa mai dau un semn.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanailincam spune:

Gabitza - multumesc pentru parola.

Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii

Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tdi spune:

Buna dimineata!
pe aici si noi, pitik a facut oki de la 7 desi s-a culcat dupa miezul noptii!
Aseara am fost cu familiutza la un pub american (www.befed.ws/mainwebsite_html/aviano/befed_galleria.html" target="_blank"> aici ) unde se mananca pui la gratar si bere facuta de ei, o bunatate nu altceva, am venit cam vesela acasa!

Beatrice - am trimis si eu o poza pentru colaj, sper sa fi scris bine adresa.
Fetelor, ati trimis poze la Bea sau face colajul doar cu mine?

Ma duc sa beau ceva sa ma trezesc ca-s rupta de somn si mahmura dupa 2 beri!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Teddy, arata fain locul acela, cred ca v-ati simtit bine. Alyssa a stat locului sau ati facut ture cand unulcand altul cu ea? Cazanele alea de bere seamana foarte mult cu cele de la beraria germana Becker Brau din Bucuresti. Si berea facuta acolo loco este buna, mai ales cea nefiltrata.
I-am trimis si eu poza lui Beatrice, asa ca o sa fim macar trei

Andra, te-ai intors?

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Of Gusta draga, imi pare tare rau ca esti inca bolnava, ai mare grija de tine! cum ti-am zis deja banuiesc ca sunt rinichii, mai ales ca ai dureri si te-ai umflat la ochi atunci fara motiv. ai si febra? daca da ar trebui sa iei urgent antibiotic (augmentin de exemplu acopera 99% din microbi). cand sunt gata analizele alea?

Album Alyssa

Mergi la inceput

Gabitza, n-am mai fost demuuuult in Bucuresti
Alyssa a fost cuminte de data asta, abia se trezise si era buimacita de atata lume...de mancat n-a vrut decat cartofi prajiti, puiul era cam picant, insa de la bere nu s-a dat inapoi!

Album Alyssa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patriciaRO spune:

Teddy, mistc pubul mai.. Cred ca ati papat tare bine... Mi-a placut. SI freza ta este super coooollll! Ai un par superb!

Corail, sanatate maxima la voi. Si aici nu prea iti dau medicamente dceat daca ii implori cumva. Adic ape banii tai te rogi sa-ti dea ceva...

Bai, cati dinti mai aveti voi? Ca noi tot 6 si nici urma de masele sau alte chestiuni... Mi se insora Pifosul stirb... Asa ceva...

Eu cu colajul mai astept, poate va decideti sa mai trimiteti poze pe:
beatrice_rotaru2005@yahoo.dk sau messenger: rotaru_beatrice Poze numai cu voi!

Beatrice, mami de Alex pifos

www.dropshots.com/day.php?userid=117763&cdate=20060521&ctime=143705" target="_blank">

MERG SINGUREL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa73 spune:

Ce mai faceti mamicutelor?Dupa cum poate ati vazut am postat si la parintii intraba...,caci Cristian a fost dezastru ultima oara cand am fost la curs.Nu a vrut sub nici o foarma sa ramana acolo s-a pus pe urlete si m-a prins de gat inca de cum am intrat pe usa.Nu-i place sa se joace cu copii,nu ma vrea decat pe mine.Era bine macar o ora daca statea ca apoi venea sotul de la servici, insa poate o sa vina sa-l ia el de la mine si sa nu-l mai las la ingrijitoare care nu poate sa se ocupe numai de el.Data trecuta a stat o ora o prietena cu el,a urlat ca in gura de sarpe cand am plecat si se zbatea in carut de m-i s-a rupt inima,dar cand a iesit afara si a vorbit cu el i-a trecut si a inceput sa rada.Numai ca ea nu poate sa stea cu el.Voi cum ati procedat ca sa se joace cu copii,caci el nu-i vrea aproape,se rusineaza la inceput,apoi ii impinge cu mana sa plece de langa el.
va pupic dulce pe toate si cate o pt fiecare!

Cristian - 31 mai 2005 "CEL MAI DULCE PRINT"
Cristian din burtic pana la mot
Cristian 13-15 luni,poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Nelia, pana acum eu ce mai eram sora ta de suferinta intr-ale grasimii dar acum te-am parasit si eu... cu asa scuza beton cred si eu.
Am vazut si eu pozele cu parul lui Tdy, slaba slaba da ce par frumos ai Eu mai am putin si kelesc. Se pare ca nici macar hormonii din sarcina nu mai pot stavili caderea parului meu, poate inca nu e cantitatea destul de mare, inca mai sper.
Flori e in fagaras. A plecat imediat dupa intalneala noastra in parcul carol. Probabil n-a revenit inca de nu da nici un semn si acolo stiu ca nu are net.
Gabitza, cum mey copilu umbla noaptea cand la unul cand la altul? Chiar ca e funny. Ce dulceata de baiat.
Mersi de pontul cu mocosonal, o sa-l incerc. Acum nasul e mai bine, azi-noapte as fi putut sa dorm de nas daca nu as fi tusit ca un magar am sculat tot blocul cu concertele mele. Iau stodal si stiti care e culmea? de data asta cred ca are efect. Am luat 5 linguri pe zi si am vazut o ameliorare. Inainte luasem doar 3. Oricum Mihai a plecat la munca pe la 11 si a stat cu Filip dimineata si m-au lasat sa mai dorm cateva ore. Deja eram zombie de nesomn.
Gusta, offf imi pare rau ca te chinui atat. Ai grija de tine. Cand mi-a fost rau de tot luni seara am avut nroc ca a fost mihai acasa, dar si Filip parca a inteles ca mi-e rau, se uita intr-un fel anume la mine si nici n-a mai fost asa zvapaiat ca de obicei. Sau asa mi s-o fi parut mie. Poate o sa fie cuminte Mara.
Beatrice, si noi ne-am oprit cu numaratoarea la 7 dar prevad un al 8-lea pe drum. Are gingia alba unde ar trebui sa rasara un canin.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput