Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 17
blackpanterro spune:
Gata am descoperit, nu am dat share la album .Aici sunt :) 2 poze.
http://new.photos.yahoo.com/blackpanterro/album/576460762322079778#page1
Noapte buna fetele si mai ales lui Andutzy si noroc mult maine!!!
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
Tdi spune:
Buna seara!
multumesc de complimente dar cred ca ati vazut pozele altcuiva ca eu numai dragutza nu sunt!
oricum, parul e fain, nimic de zis.
Adriana, nici io nu gasisem octoberfestu' dar am profitat sa ma mai uit o data la pozele mai vechi, acum le-am vazut si pe celelalte, mi se pare ca v-ati schimbat toti 3, Aidan e frumusel si finutz ca o fata!
Andra - tinem pumnii maine! indiferent de diagnostic fii tare si gandeste-te ca O SA FIE BINE!
Vreau sa mai scriu dar plangr Alyssa si ma trage de par, trebuie sa maerg s-o culc, daca nu mai apuc sa intru in seara asta va zic noapte buna de acum si va pup te toate!

Album Alyssa
nelia spune:
Venit de la patinaj, hranit maimutici si bagat in cada. Si am venit o fuga sa vad ce mai faceti, vazut poze Blackpanterro - bai, da' voi chiar toate sinteti slabe, ca ma apuca acum jalea, ca pe linga ca ma simt proasta la scoala, mai sint si cit malul... eu, care eram o delicata si cu un mijlocel tras printr-un inel, of-of-of!
TDI, pai sa stii ca esti draguta! Cel putin, in poze asa arati... si nu cred ca doar fotogenia sa fie de vina.
Si, special pentru Andutzy, tinem pumii pentru miine si indiferent ce afli, ce ti se spune, sa vii aici la noi, sa ne lasi sa fim alaturi de tine! Sa nu te inchizi cum au facut si alte fete cind le-a fost greu! Poate ca nu avem noi mari posibilitati sa te sustinem, dar sintem mamici si sufleteste sintem toate linga tine! Bafta multa sa fie totul bine sau cit mai putin grav posibil!
Va las, ma duc sa le scot din cada si sa le culc, ca sint obosite amindoua si numai figuri imi fac, toata dupa-amiaza au fost ciufutele amindoua, aia mica urla din orice, aia mare zici ca i-a intrat ceva in fundulet si o indeamna sa faca numai rele... m-au obosit de zici ca am o suta de copii, nu doua fete cucuiete. Abia astept sa le vad adormite, ca tare cuminti mai sint cind dorm! Si apropo de dormit, ma inscriu si eu in clubul nedormitelor, de la dinti sau ne-dinti, nu dorm de vreo saptamina bine. Adica bine inseamna 3-4 treziri scurte pe noapte, de control, dar de vreo citeva nopti se trezeste si nu mai adoarme, e nervoasa si plinge si nu stiu cum sa o linistesc. E sanatoasa, nu are nas infundat, nu e racita, nu pare sa aiba nimic, nu pot sa pun decit pe seama dintilor, care trebuie sa-i mai iasa. Gaaaataaaa, ca iar ma intind! Va pup!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
nelia spune:
Pisiko, nici la tine nu se vad. Scrie:
Uh-oh. Something bad happened... We're really sorry, but something went wrong while handling your request. [listPhotos:1:78]
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
pisik 4ever spune:
fetele, am pus niste pozici de la cresa in contul nostru comun, dar nu stiu unde au nimerit, ca nu le vad in albumul oliviei. ma gandeam ca vreti sa vedeti cum e la cresa aici.
1
2
si 3
pisik 4ever spune:
vad ca yahoo photos da numai erori. am sa incerc maine, ca acum delireaza rau de tot.
... si
albastricile lui mami 08.05.05
Mercedes spune:
ruxel - nu stiu cat te ajuta informatiile pt ore de aici de la mine , uneori preturile sunt mai mici( de ex. la bone) alteori mai mari
Eu la scoala pt cristi ii dau invatatoarei 40.000 lei/zi de la 12-16 cat sta ii supravegheaza o jumatate de ora la cantina, o jumatate de ora in parc si restul de 3 ore isi fac temele in clasa.
In alte scoli tot aici in oras se dau cate 50.000/zi pt doar 2 ore.
In particular cam 50.000 lei/ ora la tine acasa.
Preturile de 200-300.000 sunt pentru orele de engl , info, mate etc pt cei din liceu si reprezinta o sedinta(1hjumate-2 depinde).
ioanailincam spune:
Neata, popor! Azi se pare ca va fi o zi linistita asa ca imi fac si eu de cap pe la voi. AM avut chiar timp sa vad poze cu Teddy - mama, cat par, cand mai ai timp sa-l intretii? cu blondutul Aidan, mi s-a parut foarte schimbat fata de ultima oara cand il vazusem si cam atat. Sa-mi trimiteti, va rog pe PM, si mie parola de la contul comun ca inteleg ca sunt si pe acolo poze si as vrea sa le vad.
Ah, mi-am amintit ca nu am felicitat-o pe Aurasa pentru baietel si oare ce se intampla cu Florentina ca nu am mai vazut-o de mult. Vad ca voi mai stati si pe chat, ehe, ce vremuri bune cand apucam sa intru si eu... Poate dupa 19 noiembrie, cand ma linistesc cu examenul.
Hai pupici si o zi buna ca trebuie sa ma fac ca lucrez si eu ceva pe ici...
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...
Ruxel spune:
Mercedes multumesc mult pentru raspuns. Si eu ma gandeam undeva intre 50.000 - 100.000 lei / zi
Ruxel
Bia si Alex
gabitzam spune:
Pisik, am vazut si eu ca Yahoo Photos are probleme, oricum este versiune beta si probabil inca mai lucreaza la ea. Pozele Oliviei de la cresa erau acolo, dar nu in albumul tau, le vedeai daca te uitai in "All my photos". Ti le-am mutat eu in albumul tau.
Andrei azi noapte a facut ture intre mine si taica-su. Cand se trezea se supara foarte tare pe cel cu care era in pat in momentul acela
Si se ducea fugutza la celalalt, pe intuneric, in camera cealalta. M-am suparat initial dar pe urma m-am amuzat, ca era funny. Nu stiu ce sa fac sa-l tin invelit, ca se crizeaza cand se simte invelit. Acum doua seri l-am pus in sac de dormit. A stat 5 minute dupa care da-i urlete si zbatut pina a iesit din sac. Taica-su sa cada pe jos de ras, ca imi zisese ca asa va face, dar eu m-am incapatzanat sa-l var in sac.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)