Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 16
andutzy spune:
Nelia, saru mana de vorbele frumoase, draga mea, din pacate in clinicile private nu prea sunt neurologi pentru copii. de altfel medicii neurologi pediatri sunt putini in Bucuresti....Pe cativa deja ii am in lista...As merge si in luna daca as sti ca rezolv problemele copilului, nu suntem plini de bani dar am manca apa cu paine sa avem pentru sanatatea lui...sunt convinsa ca intelegi...
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
Tdi spune:
Ciao fetele,
am pus niste poze cu "luku'" nou
, daca sunteti curioase, in albumul "Chestii" de la semnatura. Pozele cu parul castaniu sunt pre-schimbare.
Album Alyssa
gabitzam spune:
Teddy, esti sexoasa rau cu parul negru
Bravo! Sa-ti fie de bine! ![]()
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
andutzy spune:
Mai, mai, Teddy, ce fata frumushica! Sa-ti fie de bine! mereu am fost adepta negrului, ca scoate in evidenta trasaturile fetei...
- 31.05.2005
fran spune:
Buna!
Sunt in urma cu cititul da' inteleg ca aveti probleme cu Dragoselul. Andutzy tin si eu pumnii stransi sa fie bine...
Noi suntem bine, mie mie mi-a trecut viroza iar Iepu' a scapat doar cu 2 zile de mucisori.
Revin ca nu ma mai lasa...
Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
Iepurete mititel
Iepurete a crescut
gabitzam spune:
Cred ca am facut o prostie, i-am dat lui Andrei suc de portocale ca am zis sa-i faca bine la raceala. Si acum e oparit la fundulet
De cand e el a avut funduletul curat si acum e ca o maimuta, uffff!
Ma incearca si pe mine un pui de raceala, mi-am facut un plic de Fervex cu apa fierbinte si ma bag devreme la nani, adica acum. Sper doar sa doarma mai bine Andrei noaptea asta, sa ma lase si pe mine sa ma odihnesc.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
omustata spune:
Andutzy-tinem pumnii!!!
pentru Dragos.
Oana C-mi-ai facut pofta. Ma duc si eu. Am vazut pozele si am remarcat burtica imperiala a Evei care burtica seamana perfect cu a Mayei. mananca bine, nu? Dar nu prea i-ati facut poze de aproape Evei.
blackpanterro-unde este mai albumul cu Octoberfest, ca eu nu l-am vazut?
Teddy-arati super! sa-ti fie de bine!
OlgaT-am uitat sa-ti spun pe ym, multumesc pentru reteta! Tin pumnii in seara asta!
Anca-
Gabitza-imi pare rau de problemele cu dintii.
pentru Andrei sa treaca cat mai repede peste asta.
Clara-bine ai revenit
.
corail-eu zic ca faptul ca nu a luat antibiotice pana acum nu poate fi decat bine. Eu nu prea sunt adepta lor desi iau daca este nevoie. Dar mayei nu prea i-am dat.
nelia-ai toata intelegerea si admiratia mea. Eu nu as putea sa fac ce faci tu. Succes in continuare.
Azi mi s-a parut pentru prima data de o luna de zile incoace ca maya a inceput sa stapaneasca mersul si de cateva zile sta in picioare destul de bine, ca pana acum, desi mergea, cand statea pe loc nu-si mentinea bine echilibrul. tot de cateva zile se apleaca singura sa-si ia ceva de pe jos, ca inainte avea nevoie de sprijin, altfel se dezechilibra. Mai nasol este cu ridicatul in picioare. Ii iese numai daca se sprijina de zabrelele de la patutul ei, altfel nu-i iese. sa se ridice fara nici un sprijin, nici vorba. Dar cand ma gandesc ca nu mai departe de luna august nu facea nimic din toate astea, parca luna septembrie a fost cu noroc.
O seara placuta in continuare va doresc.
Olga si Maya (28.05.2005)
Poze Maya
andutzy spune:
fetelor, va rog niste pumni stransi pentru maine dimineata la 8.30 cand intram la consultatie la nenea doctor, care se pare ca e tata doctorilor nostri, adica toti stiu de el si se pare ca ce zice el, e 99,9%sigur...Cica el imi poate face si toate investigatiile, de orice natura, acolo, in spital la Gomoiu.
Noapte buna, sper sa reusesc sa dorm de emotii!
Gabitza las ca e bun sucul de portocale, mai bine sa nu-l ia raceala, poti sa-i dai si niste vitamina C, cat pentru fundulet bephanten, Nidoflor, Cutaden, exista solutii...
- 31.05.2005
nelia spune:
Ruxel, nu stiu cit costa meditatiile in Romania, dar de curiozitate am intrat pe Google si am tastat la intimplare meditatii lectii si am gasit o gramada de situ-uri orientative. Poti sa faci si tu asta si apoi, plecind de la pretul practicat pe piata, ati putea negocia voi unul convenabil pentru amindoua. Mi se pare foarte buna solutia gasita de tine, pentru ca va da rezultate mai bune decit cea in are te-ai ocupa tu de ea. Spun asta pentru ca, in general, copiii sint mult mai atenti si cooperanti cu strainii, cu persoanele de care nu sint legate afectiv. Uite, iti pun aici ce am gasit eu pe net, din cite am citit eu pretul pietii in acest domeniu este de 20-30 RON/ora. Daca nu e profesor, ci invatatoare, ma gindesc ca ai putea sa-i propui un 15 si de acolo sa incepeti negocierea. Dar eu nu stiu nici macar cit mai inseamna in viata de zi cu zi acest 15 RON... dar imi dau si eu cu presupusul. O prietena de-a mea, care e profesoara de matematica in Constanta, zice ca o ora de meditatii pentru liceu si in liceu e 400-450. Uita-te si mai jos, ca sa-ti faci o idee:
www.compendium.ro/meditatii/cautare2.php
www.servicii.anunta-ma.ro/anunturi-servicii/meditatii
www.catalog.neogen.ro/?1=1&idcat=152&cat_nl_p=search_result&search_type=advanced
Blackpanterro, cu riscul de a te plictisi, nu gasesc Octoberfest si gata. Si eu zic ca, de data asta, am cascat bine ochii... dar nu-i!
TDI, am vazut frumusetea de fata si de par. Esti tare draguta si cred ca ti-ar sta bine si cu portocaliu in cap!
Gata, plecam la patinaj! Va pupam si va dorim sanatate!
CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA
blackpanterro spune:
Fetele scuze, nu stiu ce naiba se intampla cu yahoo, nici eu nu mai gasesc albumul
, de cand avem yahoo beta totu e aiurea, nu stiu cu sa ma descurc cu el.Stati sa vad....
Am vazut poze cu nora mea, papa mama burtica ei mare
Am vazut-o pe Teddy, care mi se pare ok culoarea, nu te supara atat ca e foarte bine :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."