Copiluti de mai-iunie 2005 (11)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Buna!

In curand o sa ma rup de toto de voi daca o sa intru asa rar. Am citit din doi in trei o gramada de pagini si nu am vazut nici un mesaj vesel:(

Andutzy, au scris fetele cam tot ce se poate spune, suntem alaturi de tine, oricum starea asta nu iti face bine nici tie nici puiului. Incearca sa nu te lasi doborata si fii ambitioasa cum ai fost si esti cu toate. La varsta asta este posibil sa se recupereze foarte bine, e adevarat ca e mic si nu te intelegi cu el dar d-aia suntem noi mari, sa incercam sa trecem peste toate, sa avem rabdare cu puisorii si sa ii ajutam sa inteleaga si sa treaca mai usor peste ce nu le place.
Am o ruda care este prietena cu dir. de la budimex (e ortoped) , daca crezi ca te pot ajuta cu ceva spune-mi.

Gusta, Androix, multa sanatate dragelor!
Androix, curajoasa noastra, nu le-ai zis tu nimic celor de la salvare?:)
Gusta, parca ti se aplica vorba aia: cate bure rele.., doamne prin ce trebuie sa treci si tu.

Mamicile cu bone la copii, cu mama mea e la fel. Teodora parca o ubeste mai mult pe ea, ii spune mama si se tine dupa ea toata ziua prin casa. Pe mine ma bucura nespus, e inca mica si nu imi fac probleme. E bine totusi ca puteti pleca linistite de acasa.

OlgaM, eu chiar nu am citit si nu am vazut ce poze ai pus dar nici nu am mai citit demult ca lumea pe aici si nici macar in contul nostru nu am mai intrat:( Azi sper sa bag si eu ochii prin albume. Si revenind la problemele cu mersul, ai vazut ca merg toti?:) Cine zicea ca i-a mres puiul la noua luni de-a busilea? Teodora a mers cu vreo doua zile inainte de un an, am ras de ea cu tati, ea se ridica in picioare daca se tine de ceva de la noua luni cred dar nu mergea de-a busilea:)) Si la mers si-a dat drumul pe la 14 luni. Dar si pe urma mi-a facut program de sport in parc de nu m-am vazut.
Acum am inceput si eu sa ma mai bucur de putina liniste in parc, mai sta si ea pe langa mine si copii ca ma dispera cat putea sa alerge.
Ioana, credeam ca la noul job vei fi mai linistita. Te omoara si aia? Succes cu examenul ala, sa iei si sa scapi odata de stres!
Chrisdun, condoleante!
Nu mai pot sa stau ca am multa treaba si mai nou Teodora doarme mai putin de doua ore pe zi intr-o singura repriza de somn. D cand cu dintii astia ma omoara desi i-a iesit acum doua zile caninul ala care tot ameninta sa iasa.

Sanatate multa mamicilor si puilor bolnaviori!

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

Multumesc din inima fetelor! Fiecare din vorbele voastre bune au constituit o caramida la zidul de incredere pe care mi-l construiesc la ora actuala. Maine mergem la Valeriu Popescu, un mare medic pediatru de vreo 82 ani de la Gomoiu, recunoscut pentru priceperea lui in afectiunile cele mai ciudate ale copiilor. marti suntem programati la grigore la neurolog, sigur vom gasi niste raspunsuri la problemele noastre si am speranta ca intr-un fel sau altul se vor rezolva. Azi noapte mi-a ajutat D-zeu si am visat frumos chiar,sa nu ziceti ca tara arde si baba se piaptana dar dimineata m-am trezit cu alta stare de spirit . Am fost prin parc, am mai vb si cu alte mamici, m-am mai linistit, am mai primit niste recomandari....cam asta.
Acum ma apuc de curatenie ca e jale in casa mea si maine am chemat preotul sa-mi faca o sfestanie in casa, sa se mai spele alea rele....

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Iti prinde bine sa fii ocupata cu ceva, in speta curatenia, sa nu te mai gandesti aiurea. Medicul acela daca zici ca are experienta, sigur o sa te lamureasca.
Nu abandona nici ideea cu energoterapeutul. Rau n-are cum sa-i faca, poate se mai obisnuieste sa fie in prezenta unui barbat strain fara sa se agite si incordeze atat.

Gabitza si nazdravanul Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Buna! Am citit rapid ce ati scris, vreau sa va salut si fug la treburi, ca am o gramada pe ziua de astazi.

Incercati sa intrati si direct pe forum, adica www.desprecopii.com/forum sau si mai bine, salvati-va in Bookmarks adresa noastra http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85689&whichpage=9 si o accesati de acolo. Cred ca au avut totusi o revizie sau ceva s-a intimplat pentru ca si de la mine a intrat greu si merge un pic mai incet. Da' eu nu m-am lasat!

Andutzy, nu stiu cum sa te incurajez. Atit pot sa-ti spun, incercati doar sa nu simta Dragos ca e ceva cu el, pentru ca isi va pierde de tot increderea. Aveti nevoie e profesionisti buni peste tot unde mergeti, care sa stie sa-l faca sa coopereze. Trebuie sa-i cautati pina ii gasiti, ca asa, destepti sint pe toate drumurile. Si eu cred ca cele de la fizioterapie nu aveau dreptul sa-ti spuna asa, ca nu sint medici si nu au cunostintele necesare sa puna diagnostice. Eventual, iti spuneau ca au nevoie de trimiterea unui neurolog, de un diagnostic clar si precis, ca sa stie cum sa procedeze si de unde sa-l apuce, dar nu asa... Eu cred ca felul in care te porti cu pacientul care iti vine la usa tine tot de profesionalism si de o doza de bun simt elementar, dar unde nu e, nici cel de sus nu cere, asa ca nu ai ce sa le ceri. Nu stiu cum stati voi cu banii si nu mai stiu cum stau exact lucrurile in Romania in aceasta privinta... dar nu ar fi mai bine sa va duceti la cabinete private, macar pentru fixarea unui diagnostic si stabilirea procedurilor... Dai un ban, dar poate ca tocmai de aceea, or fi mai responsabili pentru ceea ce spun si fac. Iti inteleg perfect ingrijorarea, stiu cum sint eu, si o ciupitura de tintar care nu-mi place cum arata si o cazatura sau un dinte ciobit... sint suficiente ca sa ma ingrijoreze si ca sa-mi ocupe total gindurile. Nici nu sint in stare sa ma gindesc cum as reactiona daca ar fi ceva mai complicat, chiar daca nu ar fi grav. Eu zic sa te gindesti ca totusi e un copil sanatos, arata bine, maninca bine, e afectuos, a facut ce trebuie cind trebuie, micile imperfectiuni se vor rezolva si peste un timp vor fi uitate. Ma invirt in jurul cozii, chiar nu stiu ce sa-ti spun, as vrea sa pot sa te ajut cumva. Noi sintem aici si te sustinem macar moral si virtual, daca altfel nu se poate.

CORNELIA, mami de AGATA si TUDORA

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

nici gand sa abandonez energo, cu atat mai mult cu cat lui dragos i-a placut de el si a reusit sa il faca calm si relaxat de parca se stiau de cand lumea....,mare lucru pentru noi!

Andra si Dragos Alexandru - 31.05.2005

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Ah, Andutzy, in legatura cu energiile. Eu cred in ele, tare de tot. Si mai cred ca ne guverneaza viata si pe baza lor se stabilesc relatiile dintre oameni si functioneaza o mare parte din lucrurile de pe acest Pamint si chiar din Univers. Poate ca nu va reusi singur, dar sint sigura ca va ajuta mult in acest proces de recuperare, ca nu stiu cum sa-i spun altfel.

Blackpanterro, eu am intrat in albumul tau si sint poze pe care le stiam deja, nu am vazut nimic nou. Poti sa spui mai exact unde sint, ca poate nu am eu cascat ochii bine. Sper sa nu dezvolt vreun complex cu aceasta neatentie, ca si la teste tot asa fac.

www.nelia.photosite.com/" target="_blank">foto 1 – www.agatasitudora.photosite.com/" target="_blank">foto 2 – www.dropshots.com/Nelia/" target="_blank">foto 3 – www.dropshots.com/Aurice/" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Hi hi, hi! Imi place, arata de parca ti-as fi citit gindurile... ti-am raspuns inainte de a fi spus ceva de poze! Eu abia acum vad ce tot spuneati voi de mesaje. Si iar ajung la atentie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Cuscra si fetele am pus si eu 2 poze in albumul Oktoberfest.Sunt cele mai noi poze facute duminica trecuta...sa nu ne uitati :)

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxel spune:

Stie cineva cu cat se plateste o profesoara care sa faca in fiecare zi temele cu Alex acasa? De fapt nu o sa iau o profesoara cu vechime, ci o tipa care a predat la clasele 1-4 pana anul trecut. Si habar nu am cu cat sa o platesc si nici ea nu stie cat sa imi ceara. Asa ca va rog ajutati-ma ....

Ruxel

Bia si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Nelia, sunt in albumul Oktoberfest.AM postat dar mesajul a aparut fosrte aiurea, sa vad cum apare asta.NU sunt decat 2 poze sa va improspatez memoria :) ca poate nu mai stiti cum aratam.

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)

"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."

Mergi la inceput