Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 14
Mercedes spune:
andutzy- incearca sa mergi la mai multi medici sa vezi parerea lor. Sincer nu cred diagnosticul dat de fizioterapeuta...
Fetele realizez ca este f bine ca bia s a atasat de bona asa era si cristi ca doara de 5 ani e la noi dar un picut nu mi a picat bine.
Asta e probabil este unul din dezavantajele plecarii mele la lucru in perioada celor 2 ani. Acum realizez ca eu am revenit la servici de un an de zile deja.
Of, saptamana viitoare voi fi plecata din nou de acasa o saptamana la cluj. Raman copilasii cu sotul si ziua cu bona. Sincer turb dar n am de ales...Voi reveni o saptamana acasa iar dupa aceea voi pleca din nou inca o saptamana. Mi se va acri de atata drum si delegatii.
Mai scrieti si voi, eu scriu mai rar dar in general citesc tot.
Tdi spune:
Sunt neagra!!!...la par vreau sa zic...am luat pana la urma vopseaua dar se pare ca rosul l-am pierdut pe drum! dintr-un frumos rosu foarte inchis, spre negru care trebuia sa-mi iasa am ajuns negru pana corbului!
acum incerc sa ma obisnuiesc cu ideea...poze va pun cand o sa gasesc gaura unde sa bag firu sa le descarc din aparat ca habar n-am care e.
merg la citit si revin.
Album Alyssa
loreen spune:
Buna dimineatza...
Vroiam sa dau o tenta de caterinca la mesajul meu insa nu-mi regasesc starea necesara dupa ce-am citit despre Dragos si tragedia Andrei...
Andra ti-as putea spune multe despre cat de importanta este atitudinea pacientului in fatza boli,in cazul de fatza a ta ca Dragos este prea mic pentru a intelege ca se intampla,insa stiu ca pot bate campii ore in sir pentru tine nu prea are importanta.Fetele au spus cam tot ce se putea,ma alatur si eu lor si sunt sufleteste alaturi de tine iar daca vreodata te pot ajuta cu ceva nu te sfii sa ceri ajutor...
Ruxel la asa program patern nu ai alta solutie decat sa rezisti...eventual...sa fi Zoe,desi nu asta este idealul femeii... crezi ca ai putea sa schimbi putin programul lui Alex,draga de ea,ma refer sa o culci pe Alex inainte ca sa te poti oupa apoi de Bianca fara a fi nevoita Alex sa te astepte...ca in rest fetele nu au alta alternativa decat sa fraternizeze una cu cealalalta si sa se multumeasca cu o singura mama la amandoua...sau gata mi-a venit ideea salvatoare...hai sa ne clonam...
Cuscra am uitat sa-ti zic de faza cu gustul...ala rafinat pe timpul raceli nu-l mai ai,dar simturile primordiale nu se atrofiaza...asa ca dai cu piper...
Mercedes ce le mai plangea si Bianca dupa femeie pana ma lua cu draci pe mine...de cele mai multe ori o prefera pe ea si in locul bunicilor...cu Delia m-am scos ...eu sunt in topul preferintelor...insa stiu ca mama-i una singura pentru ei si acolo vom ramane chiar daca plecam...
Pisik vroiam sa te intreb cine-i 'mustacioasa' ...apoi mi-am dat seama ca vorbesti despre Olguta din America
...
Statura copiilor depinde mult si de factorul genetic mostenit...Delia este de aceeasi inaltime ca si finul meu desi este mai mica cu 6 luni decat el...dar parintii lui sunt mai mici decat noi,la fel si bunicii...cum spuneai sanatosi sa fie...
Am mai vrut sa zic cate una alta dar scriu la mesajul asta de la ora 8 ...si nu apuc sa-l termin...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Mi-e somn de imi cade capul pe tastatura si ma incearca si un pui de raceala. As zace undeva si n-as face nimic, decat sa respir. Somnul meu e varza de cand cu dintii lui Andrei, ma scol dimineata obosita gata.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
corail spune:
buna fetelor,
si eu sunt rupta de oboseala! Nici eu nu mai stiu de cand nu am mai avut o noapte fara treziri!
Perioada asta de iesirea dintilor e super obositoare! Si in plus, Sophia are o voce ragusita!!! Nu ii curge nasul, nu tuseste , dar vocea ii este ragusita! Am fost la doctor si ca de obicei, aici in Germania, nu primeasc nici un medicament sa ii treaca raceala, viroza sau ce o fi! Solutia este: aer rece! Trebuie sa o scot afara cat mai mult!
De un an si aproape jumatate de cand s-a nascut Sophia, de cate ori am fost la doctor pt ca a fost racita , nu am primt mare lucru ca si medicament( cel mult un suc de tuse - homeopatic) si asta doar atunci cand tusea de nu mai putea! In rest... trece de la sine!!
In Romania iti mai prescrie un medicament, macar pt durere! Aici ...nimic!
Iar antibiotice nu se prescriu decat in caz de forta majora!!
Pana acum eu nu i-am dat nici o data antibiotice.. o fi bine, o fi rau??
Salutari si pupici la copii bolnaviori!!
corail spune:
nu stiu daca a fost trimis mesajul anterior, pt ca mie imi aparea eroare!
Oricum ma plangeam si eu ca am la activ o gramada de nopti nedormite!
Si in plus Sophia are o voce ragusita, am fost la doctor cu ea si nu am primit nici un medicament sa ii dau, macar ceva de calmarea durerii!
Aici doctorii nu prea prescriu medicamente; la ei solutia este: cat mai mult aer proaspat si trece de la sine!
De cand s-a nascut Sophia si am fost la doctor cu ea pt raceli , virose, etc( a fost destul de des racita in iarna, mai ales ca merge la cresa de la 7 luni) nu am primit mai mult decat un suc de tuse homeopatic( si asta in cazul cand tusea de nu mai putea)! In rest .. trece de la sine!!
Iar antibiotice nu se prescriu decat in caz de forta majora!Eu pana acum nu i-am dat niciodata antibiotice-desi a fost destul de des racita o fi bine... o fi rau??
Tdi spune:
Ioi Gabitza, sa-ti zic wellcome la club sau sa nu-ti zic?! hai ca nu-ti vreau raul...fugi de-aici ca nu-ti deschid usa la clubul nedormitzilor!
noi ne trezim dimineata asa de rupti de parca am luat bataie toata noaptea!
![]()
Album Alyssa
loreen spune:
Gabitza sufar cot la cot cu tine pe marginea biroului ca si lui Delia ii tasnesc maselele din gingii si m-a servit cu o noapte alba si o zi neagra...si vine we cand toate durerile se amplifica...
Loreen cu Bianca 15.10.96
si Delia 26.04.05
"Nu merge inaintea mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot urma; nu merge in urma mea pentru ca s-ar putea sa nu te pot indruma; mergi alaturi de mine si fii prietenul meu"
gabitzam spune:
Ce e mai rau in cazurile astea de oboseala e ca simt nevoia sa maninc ceva dulce. Asa ca pina acum s-a dus deja un pachet de biscuiti cu mere si scortisoara.
Gabitza si nazdravanul
Andrei-Stefan (25.05.05)
ioanailincam spune:
Hello! Ne mai tineti minte ca eu am senzatia de cateva zile ca nici pe mine nu ma mai stiu
. Ce pot trai cu noul serviciu nu doresc nimanui; cred ca as prefera sa mai nasc o data.Tot ce pot sa sper e ca in timp ma voi acomoda ca nu mai tarziu de aseara imi venea sa ma duc tarandu-ma in genunchi i fata fostei sefe sa ma primeasca inapoi.
In fine, dupa ce ca e greu, mai e si un program criminal, asa ca aproape nu am mai vazut-o pe Ana zilele astea; bine macar ca raceala este pe trecute, sper sa renuntam in curand la Paxeladine si Nurofen ca deja nu le mai suporta.
Cat despre invatat, ce sa mai zic, nik n-am apucat sa invat zerile astea, doar vreo ora aseara. Iar, Nelia, te inteleg perfect cu invatatil, asa simt si eu: dintr-o data imi vine sa fac curat, toata casa mi se pare un dezastru (de fapt, chiar este) si imi tot gasesc scuze ca trebuie facuta aia si aia ca sa nu invat. Dar... am inventat un sistem: premiul pentru o ora de invatat este priviligiul de a pregati masina de spalat sau sau a strabge de prin casa
. Doamne, ce poate face invatatul din om, m-am dat dracului
In rest, cu greu am citi acum ce ati scris ca am prins un moment de respiro.
Sunt alaturi de voi, Andutzi si OlgaM, cu problemele motorii si va tin pumnii sa se rezolve. Important e sa nu va pierdeti speranta si sa faceti tot ce este omeneste posibil, mai incolo, Dumnezeu are grija de toate. De asemenea sunt alaturi de mamele cu 2 copilasi pentru care greutatea de a creste un copil este ridicata la patrat, din pacate sfaturi n-am si sunt din ce in ce mai convinsa ca nici nu voi avea vreodata caci Mogaldea 2 pare sa devina un plan din ce in ce mai estompat.
La fel, urez multa sanatate la mamici, gravidute sau nu si la (tot imi vine sa spun bebici) copilasi.
Va pup si sper sa mai intru candva in secolul asta.
Ioana cu Ana (22.06.2005)
Ana - de la nastere pana la Revelion
Ana - dupa Revelion, in 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=61984" target="_blank">Povestea nasterii
Ai grija ce iti doresti! S-ar putea sa se indeplineasca...