Copiluti de mai-iunie 2005 (11)
Raspunsuri - Pagina 13
pisik 4ever spune:
gusta, tie iti trebuie niste investigatii serioase. nu are nimeni altcineva grija de tine mai bine ca tine insati. haide, mergi la un alt doctor, cere o alta parere, vezi ce se poate face si nu te mai lasa ca nu trece de la sine si nu are rost sa suferi asa.
curaj!
... si
albastricile lui mami 08.05.05
andutzy spune:
fetelor, ce sa va mai zic, sunt in starea de inertie post-soc, abia marti se pare ca ne vede neurologul, pana atunci mai am niste nume de neurologi dar inca nici o consultatie programata. ne uitam ca tampitii toata familia la copil si ne facem curaj:uite ca apuca si cu mana dreapta, uite ca parca totusi picioarele sunt de aceeasi grosime si tot asa...Suntem bulversati cu totii si fiecare isi manifesta bulversarea in felul lui: sotul si tata prin negarea afectiunii de orice fel, eu prin intrebari si idei stupide...Imi vine sa vorbesc intr-una ca sa nu imi aud ideile din cap cum imi urla, sunt extenuata de la atatea ore de plans dar mi-e teama parca sa ma bag in pat ca iar ma napadesc gandurile negre....
Multumesc pentru sfaturi, indiferent daca e sau nu neurologica afectiune se pare ca incet incet se trateaza, mai rau e ca nu obtinem cooperarea lui de nici un fel, nici cu vorba buna, nici cu jucarele, cu nimic...si masaj ppe corp incordat este vax....
.
Ma retrag, va urez noapte buna!
Andra si Dragos Alexandru
- 31.05.2005
Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)
blackpanterro spune:
Andutzy, nu am ce sa iti spun in plus fata de ce ti-au spus fetele.Sunt si eu alaturi de voi....sunt foarte de acord ca trebuie sa fi cat mai pe pozitie sa cauti dr buni si care sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie, poti cauta si pe net forumuri cu parinti de prin alte tari si poti intreba ce vrei sa sti in legatura cu problema voastra.
Pisik, nu il duc pe Aidan la gradi pt ca nu ii ia decat de la 3 ani in Germania.Are multi prieteni dar totusi nu il intereseaza sa umble.Vede ca e super rapid in 4 labe si ca il car eu peste tot si se simte foarte bine asa.Probleme fizice nu are, am fost la dr si e ok.Si la Early Intervention mi-au spus sa nu imi fac probleme.Deci stau si astept, daca incepe la 2 ani, asa sa fie :)
Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
"Life isn't like a bowl of cherries...it's more like a jar of hot pepers.What you do today might burn your ass tomorrow."
pisik 4ever spune:
blackpanterro, si a mea tot asa rapida era in 4 labe. pana a gustat din placerea mersului si nu i-a mai trebuit sa mearga decat in picioare. eu ma asteptam sa aiba o perioada mai mare in care sa umble si in picioare, si in 4 labe, dar ea a trecut f rapid (dupa parerea mea) de la una la alta. poate gasesti o vecina sau o prietena cu un copil de o varsta apropiata, eu zic ca o sa-l ambitioneze.
... si
albastricile lui mami 08.05.05
Oana C spune:
Andra, ti-am trimis PM.
Olga, am fost la Sesame Place. Eva a fost inebunita acolo!! este fff frumos!!! Au transformat toate piscinele in tematici despre toamna si Halloween, au "trick or treat" prin tot parcul, e o atmosfera fff frumoasa! Plus ca sint show-uri si ride-uri pt copilasi de virsta Mayei si a Evei (o sa vezi in poze cind am luat-o intr-un ride, iar cind am iesit a inceput sa plinga, ca nu vroia sa iasa
. Sotul a spus ca nu a vazut niciodata asa multi copilasi mici adunati intr-un loc
. Am pus si poze in albume (8 Oct 06).
Adriana, cuscra, iaca nici Eva nu umbla singura, inca. Sta singura in picioare, azi a facut si 2 pasi singurica, dar doar atit. Sper sa isi dea drumul mai repede, ca la cite citesc pe internet despre problemele posibile, mi se face rau
.
Fetele, ma iertati ca nu am mai citit nimic. De 2-3 zile, nu am putut intra deloc pe DC; am crezut ca a fost revizie, dar acum vad ca voi ati scris intr-o veselie. O sa citesc si daca am de spus cite ceva, va spun.
Pupici si aveti grija de micuti si de voi. 
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
OlgutaM, sa stii ca eu ma uit mereu la pozele tale (ca sintem compatrioate, nu
). Chiar daca nu comentez nimic, tot ma induioseaza papusica mica si scumpa, Maya, ... si ma gelozesc la dimensiunile tale de fotomodel
. Uite, am vazut pozele noi din Philadelphia inainte de a citi din urma, tristetea ta. Daca vrei, putem sa vorbim la telefon, sa ne imbarbatam una pe alta. (te sun eu, ca am gratuit) ![]()
Pupici.
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Oana C spune:
Adriana, cuscra, tot astept poze noi si cu ginere-miu, da' vad ca de la 10-11 luni (pe care le-am vazut de citeva ori) nu mai e nika!
Oana si
Eva (29 iunie 2005)
Poze cu Eva
Danelutza spune:
Buna dimineatza, o zi buna la toate si ... o cafea calda sa va revenitzi 

Sanatate multa la puiutzi, la mamici sanatate, putere, rabdare, intzelegere si iar rabdare 

gusta spune:
Buna dimineata.
si eu am patit la fel cu DC nu mi se deschide dar il accesez dupa o cautare cu msn si reusesc sa-l deschis dar sus imi spune acceseaza forumul prin urmatorul link si atunci numai merge,Chiar nu stiu ce poate face.
Andutzy si eu stiu cum e sa te uiti la copil si sa vezi ca nu isi misca deghetul si nu vrea sa faca nimic cu mainile si sa plang si sa ma acuz dar eu iti spun din experienta proprie sa nu renunti la nimic si nu iti mai va mustrari de constiinta ca nu isi are rostu.
Pisik am mers la medic vad dupa rezultatul la sange ce si cum si nu iti zic ce idei imi vin in cap.
OanaC si Mara mai face asa se apuca de plans daca o iau de undeva de unde ei ii place mult sau vreau sa o bag in casa cand sta afara.
Ma duc sa imi fac cafea si revin.
Olga astept vesti de la tine.
Miss Piggy mama lui Mara Augusta