* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Pai ce citesc eu aici? De cand n-am mai dat pe la calculator le-au dat dintisorii bebelacilor vostri, ei papa iaurt, branza, carne! si noi suntem abia la cereale si facem mofturi la legume/fructe... pai chiar ca avem de recuperat! dau fuga la citit...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Ia uitati ce bine zicea Aida acu' o luna de zile:
"am intrat sa raportez ca, de doua zile, Alexandra mea a descoperit si ea gustul degetelor de la picioare asa ca pot spune ca am inceput si noi diversificarea". Cam asa si noi, in afara de tzitzi nu cunoastem cu adevarat decat manutze, picioale, celeale... dar ne invatam noi si cu alte gusturi, invatam repede de la voi.

Citesc din urma, vreau sa multumesc fetelor care ne-au vazut in poze si ne-au laudat.
Tocmai am vazut si eu printesa lui Ciuf si tare mi-a placut in rochita rosie sau la somnul de frumusete.
O sa mai vad si alte odrasle dar scriu pe rand sa nu-mi perd ideile.

Adar, nu stiu ce sa zic, pt mine cu club sau fara club e acelasi lucru, eu ma consider o norocoasa, nu m-am stresat absolut deloc pe tema kg desi pusesem 22 kg in sarcina, le-am dat pe toate jos fara efort (cred ca alaptatul m-a ajutat, deci Alisuca!)

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Ada, eu sunt de acord cu subiectul de..eu te-am mai intrebat cum stai cu kg, da'nu mi-ai zis nimic. Cand am vazut una ca asta am crezut ca fie nu m-ai citit, fie ai reusit atat de bine cu kg alea, ca nu vrei sa ma complexezi pe mine..Mai vb, plangebebe..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Saluti!

Intru repede repede ca tre sa fug la cumparaturi!

Catrinutza, Catrinel

Ada, alina ieri si eu am lenevit ca porcu...am fost la mall si am vazut un anunt. iote aici!Acu ma dau de ceasu mortii sa imi dea bani sotu de abonament la aerobic macar ptr 3 luni!...asa e tre sa facem clubul exgravidelor-ca sa nu zic altfel
Kim e exact asa cum banui tu...alaptatatu e o minune in lupta cu kg...eu dupa ce am terminat cu alaptatul imediat am pus 3 kg...acum am 60kg si am fost si de 2 ori la aerobic!

Fetele iaurt eu ii dau zuzu semplu...campina nu am gasit aici! Ficatel inca nu i-am dat!

Pupici!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

fetili azi e Moartea domnului Lazarescupr tvr1! eu cred ca e fain filmul!
De la diverta am primit gratuit un catalog s c h w a b a lu` ottogroup si au haine dragute, ... chiar daca un pic mai piperate la pret!

Acum ii urez lui David Alexandru...la mai multe lunisoare mumosule!

gasca minunata!

www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mi-e si frica sa nu pice iar netu' si sa-mi mai dispara mesajul scris cu mare ravna.

La multi ani bebeilor Alessia Maria,Vivian,Magnus Tiberius,David Alexandru!Sa fiti sanatosi si sa aveti o viata minunata!

Micaalsa,multumim pt. primire.Ce ma face Iulia dintoasa?

Noe,sigur ca ne intalnim,mai ales ca...ne-am adunat pe la casele noastre.Si noi am shoppinguit la greu,mai ales pt. Thea,in cel mai mare mall din Europa(STS).Pot sa va recomand tuturor asta,mai ales ca in Romania,la capitolul hainute de copii este furt!I-am luat ghetute cu cca 20 de E(in Romania 70-80).Una peste alta,pe hainutele ei am dat vreo 1000 de E(pt. 6 luni de acum incolo),iar in Romania am fi dat 3000.Fara gluma!In plus,am recuperat si TVA-ul.Inclusiv cutia de Humana 2 era cu 5 E mai ieftina.Traim in Romania...

Catrinel,nu reusesc sa vad poze cu Oana si tare vreau!!!!Nu mi se deschid paginile,totul e varza.Pup!

Adar,eu fierb ficatelul bine de tot,asta dupa ce il curat de orice pielita.Si ii place mult!Bine ca te-ai rasfatat si tu un pic.

Ile,eu am astfel de migrene de cand ma stiu(cu pauza in timpul sarcinii).Dupa nastere sunt insa mult mai rele.Durerea este localizata numai in jurul tamplei stangi,dar este atat de crunta ca imi vine sa urlu.Iau Quarelin si ma mai lasa temporar.

Precum am spus,nu mi se deschid decat putine pagini,asa ca nu am reusit sa citesc mare lucru.Revin.tre' sa hranesc puiuta si apoi mergem sa papam la socri.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Nu vrea sa pape,asa ca mai zic una,alta.

catrinuta,astept sa ne vdm!

Mihaser,ce mai face Cristisorul vostru.Dinti,ceva?

Am pus poze,incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2665361420079410238ybHVfM

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Andreea si noi tot doi dintu` avem...jos...unu mai mare si unu mai mic...cam cu o saptamana. D-l Cristian ne exaspereaza arunca tot ce gaseste dupa canapea pat etc, e foarte matinal, iar seara la 22 doarme dus ca o cucuoana ce isi face somnu de frumusete. Faine pozele, frumoase fete!
Cat despre cumparaturi ...eu nu imi doresc decat concedii in afara in perioadele cu solduri...stim noi de ce!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pispirica spune:

Va pupam!

Am fost azi la doctor si am facut vaccinul. fata de celelalte dati nu a mai plans asa de tare. ba chiar spre final cat am mai stat eu de vorba cu doctorita s-a distrat la tati in brate. azi are o energie debordanta. nu stiu ce e cu ea. tzipa intr-una de ne-a nacit de cap, bodogane si se supara daca n-o bagam in seama. deh...BiBi a mea.

Mari multumim de urari. tocmai se gandise-ra unii sa ia apartamentul si ne-au mai cerut cateva zile. si astia chiar ar fi fost perfecti ca imi dadeau un pret bun. dar asa trebuie sa mai asteptam. si tare speram sa se termine repede toata tarashenia asta. asta e...

Kim bine ai revenit. sa-mi zici si mie te rog daca ai primit mesajul nostru, ca sa stiu daca e valabil unul din cele 2 numere de telefon din listuta. si noi suntem la fel in continuare cu sanul, si am introdus banana cu mar copt. ii place dar daca la final nu ii dau si in pic de tzitzi e suparata foc si tare ma mai cearta. o sa se invete ele si cu noile gusturi.

Noe eu cred ca Vladut era, ca am venit acasa si m-am maiuitat pe poze. acum nu stiu ce sa mai zic. adica tu ai auzit ca au plecat in Austria?

Catrinel paupam mama si pe Oana faraOana.

ile sa treaca nenorocirea aia de migrena si popoul lui Viv.

O duminica placuta in continuare.

_
Anamaria mami lu'
Biuta perluta (29 martie 2006)

Pispirica's album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Salutare voua!
ALESSIA MARIA,VIVIAN,MAGNUS TIBERIUS (pt ziua de 7) si DAVID ALEXANDRU,BAIETEL (AYRYNY)!!!

N-am apucat ieri sa intru pt ca de dimineata pana pe la 8.30 seara am facut curatenie generala in casa,am hranit si imbaiat copilu,am gatit pt noi si bebe plus facut un tort (din cutie).Si cand sa ma asez si eu sa ma odihnesc tzzzr-tzzzrrr socroseniile.So,a tb sa fac pe gazda cea buna si serviabila.Apoi a venit huzband de la job pe la 9.30 seara si pune masa-scoala masa.Apoi pe la 11 am picat ca bolovanul.Azi doar am gatit niste peste la cuptor.

Delia ce simpatic e Rudy!!Si vorbaret -foc!! Si-mi place freza lui!!!

adar f bine ca te-ai odihnit!Ete na de parca daca te agiti se face treaba mai repede...lasa draga mea mai si ai grija de tine.Dupa aia te refaci cu o cafea.

Kim,Andreea Georgiana bine ati revenit!

Ile[ /red] cum mai e Viv?

liliprejbeanu am vazut pozele ...tare dragut piticu tau!

[red] AlinaMizzi ce pacat de caluti.Da,chiar sunt ai vostri?L-am vazut si pe gongut citind...se cultiva baiatu'!

Am vazut ca vb despre ficatei...noi inca nu am papat asa ceva.In schimb i-am facut paste (forma de steluta) fainoase fara ou cu carne de vita,morcov,telina,dovleac,ardei si asa i-a mai placut.Insa tare ne mai chinuim cu fructele...nu vrea nicicum..vai de nervii mei!M-apuca cand vine masa de fructe.Nici la noi urme de dintisori inca...
Nick s-a obisnuit f.bine singurel in camera,deci daca va bate gandul sa va mutati bebeii in camera lor o puteti face linistite.
Am mai obv. ca ii place AL Bano&Romina Power.Ii pun CD-ul si adoarme bine mersi.
V-am pupicit si sper sa intru mai pe seara!

Mergi la inceput