* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

La multi ani sarbatoritilor

6:
Matei-Alexandru - - Tecla

7:
Alessia-Maria - - Lumsty
Vivian - - Ile77
Magnus Tiberius - - Cristina30

8:
David-Alexandru - - Dananita
baietel - - Ayryny

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Sal,
La multi ani, Alessia-Maria, Vivian, Magnus Tiberius, David-Alexandru!
Eu am intrat intr-o oboseala cronica. Nu stiu ce sa mai fac. Nici nu ma pot odihni. Nasol.
Aseara m-am tuns scurt de tot ca imi cadea parul ingrijorator.
Ile77, daca durerea de cap o fi de la epidurala??? Ca am auzit de astfel de cazuri. Sau te durea dinainte de nastere?
In rest ... ma mai delectez cu cate o melodie de-a lui Ambra. Nu stiu daca va mai amintiti. Avea un spectacol intitulat "non e la Rai" pe italieni. Eu eram innebunita dupa show-ul ei plin de fete frumoase si cochete. Mama, ce hainute dragute mai aveau!!! Copiam modelele lor si imi faceam si eu la croitoreasa.
O puteti vedea aici: http://www.youtube.com/watch?v=zh6xjnJzFiU.
Va pup

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeypuma spune:

Oau super tare camera Ciuf! Ar fi pacat sa mai puneti si mobila...e prea frumos asa...

In alta ordine de idei, desi nu am mai intrat de muuuuuuuult, suntem foarte bine. Eric are 10 kg jumate si 72 cm si e foarte cuminte noaptea cand doarme ca ziua s-a invatat cam rasfatat si imi rupe mainile si spatele cu atata stat in bratze. In fine, ma bucur ca e sanatos. Singura problema e ca nu vrea sa pape altceva in afara de san....nu stiu ce o sa ma fac cu el....Acum asteptam sa facem vaccinul de la 6 luni si, in rest, suntem cumintzei...

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Ciufsi eu ma uitam disperata la programul ala...le-am si scris fetelor...ptr ca o prietena primise poza cu autograf...da t`appartengo in varianta spanish...si acum o mai ascult. Mai am o melodie faina de a ei mai noua yo te Francesca e Davide...daca nu o ai ti-o trimit!
Au trecut 11 ani de atunci...mama mama parca a fost ieri!

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Ce nasol sa ai vecini cu pretinse talente muzicale.....el la trompeta si ea una bucata Madona moderna
Tocmai ce adormisem si eu ...cind a inceput vecina de sub sa cinte Like a virgin...blah

Ciuf, am avut si inainte migrene ,insa rar, dar dupa nastere am in fiecare luna la ciclu.
Si eu ma uitam pe posturile italiene si ma minunam de fetele alea frumoase.
Båi si mie imi cade pårul intr-o veselie, desi iau calciu, magneziu si complex de vit B, iar mai nou iau su ginko biloba.Dar tot nu ma tund, ca toata viata am vista sa ma pårul lung si acum sint pe cale sa-mi realizez visul
Le-ai spus fetelor ca tu esti cea care a pictat camera lui Luca?

Polixeni, Viv e pe drumul cel bun.
Må bucur ca Nicholas s-a obisnuit asa repede singur in camera. probabil ca si tu incepi sa te simti din ce in ce mai relaxata.
Incerca sa-i dai pasta de fructe la borcanel, incearca cu piersicuta, pt ca am inteles ca toti copii adora piersica.
Piersica si caisa sint favoritele lui Viv.

Pispirica
Treb sa fie un dr f constinciois cel care lucreaza si duminica

AndreeaGeorgiana, am vazut pozele si sinteti frumoase amindoua.Si fetita aceea cu pårul ondulat e o dulcica.
Se vede ca ai slabit ,nu gluma.
Si la mine migrenele sint mai nasoale dupa nastere

Adar, eu mi-am pierdut toata ambitia in ceea ce priveste slabitul.Ce naiba, asa m-am lenevit.
Singura miscare pe care o fac sint 8 km mersi pe jos in fiecare vineri si uneori mai iau bicicleta pina in oras si inapoi ,adica 8 km,cind mai intilnesc cite o prietena la o cafea.Dar stai sa vina frigul ala nasol ca nici cu asta nu o sa ma mai pot lauda.

Ile si Vivian (07.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Mihaser,adica dormiti noaptea?????Sunteti fericiti!Si Thea a inceput sa arunce tot ce prinde si se bucura tare de tot cand ne vede muncind...in folosul ei.Pupam Cristianul dintos!Si pe mami a lui!Si sa stii ca preturile la hainute de bebei(cel putin acolo unde am fost noi)erau cel putin asemanatoare perioadei de solduri(3 body super,5 euro).Ca sa nu mai zic ca eu mi-am luat de la P r o m o d niste chestii super,care in Romania sunt de...4 ori mai scumpe.Va vine sa credeti?

Poli,bag de seama ca tare te chinuie socroseniile.Cam prea des se infiinteaza la voi.Pupam Nicholasul cu gusturi muzicale...oldies.

Pispi,ce dulce e Biencuta ta!!!!Am apucat sa vad si eu pozele,ca eram restanta.Hi,hi si noi tipam la greu,de ne stie toata strada cand iesim la plimbare.

Kim,bine ai revenit acasa...in Canada.Pupam Alisuca frumu!

Aalina,adica nu suntem cele mai mici ghiocici?M-am mai linistit un pic.

Ciuf,cred ca toate suntem in faza de oboseala cronica.Daramite tu,cu 2 copii.Sau Mariana cu 3 si alte mamici...
Inainte de a intra in Austria,ne-am oprit la granita cu Ungaria,la Paprika(super loc de innoptat in voiaj),unde am ajuns pe la 15.00,ora lor.Am mancat si apoi am dormit(eu),de la 16.00 pana a doua zi la ora 8.Cristin mi-a marturisit ca nici nu-si mai dadea seama daca respir,atat de profund am dormit.Ce bine mi-ar mai prinde cateva astfel de experiente...Pupam Eva,Luk mic si pe mami cea tunsa.

Ce o fi pana la urma cu Monica?Dar cu Aida ce s-a mai intamplat,ca tot n-am reusit sa aflu ?Sa ma lumineze si pe mine cineva,pls!!!

Thea nu doarme inca bine noaptea,spre disperarea noastra.Suzeta aia ne mananca nervii de-a binelea.Se mai confrunta cineva cu nervisori nocturni?
Si mai am o problema.S-a mai intamplat sa vomite puii vostri in jet?Mai ales seara?Dr. spune ca papa cu pofta si ca inghite aer,ori ca se agita prea tare inainte de baita.
In schimb,din fericire nu a racit inca niciodata(pana acum),cu toate ca tati a fost in ultima vreme un virus ambulant.Si cand citeam despre alti bebei bolnaviori,tare ma gandeam ca ...ne paste si pe noi.

Am pus si poze din Austria,incepand de aicihttp://good-times.webshots.com/photo/2622989510079410238vQkUKG

Asta e poza Theei...in topul actualhttp://good-times.webshots.com/photo/2435057270079410238XbubxJ

Va pup si sper sa avem,fiecare dintre noi,o noapte linistita.Si mai sper sa pot intra si maine.

ANDREEA GEORGIANA,mamica de Thea Antonia... frumusica(28.03.2006)
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Andreea mutumesc ptr pozele de la Viena! da noi dormim noaptea...cu foarte putine exceptii, insa ma mai trezesc eu sa pun suza...e nenorocire cu ea...ar cam trebui sa uite de ea si de luna viitoare sa ii placa olita ca eu nu am de gand sa ii dau pampers pana la 3 ani. Cand am fost in Grecia erau doi smecheri cred ca aveau aproape 3 ani...faceau tot felul de tampenii (isi puneau nisip in cap cu lopetica!) si culmea inca purtau pampers!
Cred ca o sa il conving pe sot sa tragem si noi o fuga la Viena...iarna asta aproape de sarbatori sa vad si bradul! Nu stiu de ca naiba sunt asa scumpe la noi hainele astea...si culmea e ca rezista astfel de magazine! Oricum eu m-am hotarat sa iau numai in perioada soldurilor...acum oferta e asa bogata incat o s gasesc sigur ce imi place si la preturi ok!

Pe Aida au scarbit-o unii de la scandinavi...alias cei mai iubiti dintre pamanteni de la scutece...i-au dat un avertisment aiurea si a decis sa nu mai scrie! Insa poti sa ii trimiti mail! Sigur nu se supara!

Ciuf ai vazut finalul ultimei editii non e la rai? dar ce au facut ele dupa...cu nunta pamelei, etc?

Noapte/zi buna!

www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Iote ce am facut azi incepand de aici!

Andreiusca iote http://youtube.com/watch?v=2gBFdVoNVAM!

Poli il inteleg pe Nick...si mie imi plac...prima caseta cu muzica usoara a fost cu Al bano...am ascultat-o pana nu a mai functionat, insa si acum o mai am! era tocmai din Turkmenia fosta urss

Delia l-am vazut pe Rudy certaret!

Pozele noastre

Mergi la inceput

Bantui pe aici ca nu imi e somn...si mi-am dat seama in ceasul 13

SERJ la multi ani! esti la party?

Ambra - SERJ, Mario Valentin - Ema.72 si Andrei-Ioan - Aileana

Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Andreea, noi suntem tot asa cum ne-ai lasat ... adica nopti nedormite la greu. Si noi avem 2 dinti, unul mai mare si celalalt mic si stramb . Ieri m-a luat si pe mine o durere crunta de cap, totusi cred ca de la oboseala asta acumulata pentru ca pe mine nu ma durea capul de obicei. Eu tot sper sa inceapa Iulia sa doarma, m-as multumi si cu 2 - 3 treziri pe noapte ... acuma ce-a vrea Dumnezeu ca o sa o scoatem noi cumva la capat.
Vazut pozici cu hainute frumoase, locuri frumoase si fete frumoase. Intr-adevar, nu se compara ce gasesti aici in Romania cu ce e dincolo, si nu atat ar interesa pretul cat sa fie calitate. Dar la noi sunt si lucruri proaste si scumpe.
Poli, a mea numai fructe ar manca. I-am bagat si in supica un pic de piersica ca sa mi-o manance altfel raman cu ea. Ce ti-e si cu bebeii astia, fiecare-n felul lui. Si noi vrem sa o mutam in camera ei ... dar asta pe cand o sa se trezeasca mai rar ca nu stiu zau cum as putea face atatea ture noaptea. Foarte bine ca Nick s-a obisnuit acolo, n-o sa aveti probleme mai tarziu.
Ciuf, si mie-mi placea Ambra mult de tot. Acum cati ani era show-ul ei? Nu-mi mai aduc aminte. Cu oboseala, idem si la fel, ieri zici ca eram o rama care se taraste de colo colo.
honeypuma, si voi sunteti fan tzitzi? Oare copiii astia o sa se dezvete vreodata, eu stau des si ma intreb lucrul asta.
mihaser, 11 ani? nu-mi spune ... de necrezut cum trece timpul. Care-i faza cu nunta Pamelei? Eu n-am vazut ultima emisiune.

De aici cateva poze cu gongutza mea.
M-apuc si eu de calcat cat mai doarme piti ca nu ma vad de atatea haine.

Pupici

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput