* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pupim lumea.

BUN VENIT MIRELA SI DENISA!
Noi suntem mai bine cu sanatatea.Rudy e cumintel,ne mai musca daca nu-i facem pe plac ,precum puteti viziona aici http://www.youtube.com/watch?v=wpKEiDEWO0Y
Si mie mi-e dor de Elvi si LARA,dar se pare ca inca sunt in vacanta in Romania .Noi ,deocamdata foarte ocupati cu pregatirile de botez,care pana la urma va fi pe 5 noiembrie.Deci de acu,pentru vreo saptamani s-ar putea sa fiu mai lenesa la scris,dar sunt prin zona.Pupim toate comorile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

Nshiro, .Cu decalotarea problema sta asa: eu nu sunt de acord, sotul nu e de acord. Cu toate acestea cand m-am dus cu copilul la o pediatra pe la care de atunci nu am mai calcat, ce credeti ca patesc? " vai ce dezastru e aici, " pune mana pe putza copilului si pana sa mai zic ceva il aranjeaza. A plans copilul cateva minute dupa asta. Am mai dat si 60RON pe consultatia, ca de, era medic cu pretentii. Apoi l-am mai dus la noul medic de familie care , desi i-am spus ca nu sunt de acord cu asta, tot ii dezveleste putin varful. Mai si comenteaza ca in ultima vreme nu stie ce am patit cele mai multe maimici de nu mai suntem de acord cu asa ceva. In curand va trebui sa merg la controlul de 6 luni si vaccin si trebuie sa-mi apar puiul, chiar de va fi sa am cu ea. Am tot citit pe net ca Ro este una dintre putinele tari cu asa obicei barbar si cum aici sunt fete si din Ro si din alta parte am vrut sa aflu daca e asa din surse sigure. Mama este medic stomatolog, a crescut si 3 baieti, nu doar pe mine, si mi-a spus ca la niciunul nu a facut asa ceva. Nici soacra nu i-a facut lui fi-su asa ceva.Numai ghinioane am avut cu pediatrii pana acum: prima, a vazut copilul la 8 zile, la o luna si la 6 saptamani cand l-am dus pentru ca avea nasul foarte infundat si cam haraia cand respira. Mi-a spus ca are viroza pneumococica si i-a prescris augumentin, antibiotic pe care farmacista mi l-a dat numai dupa ce a vorbit la telefon cu acest medic. La 6 saptamani am intrebat-o daca mai are copilul icter si mi-a spus ca icterul nu revine. Dupa 2 zile de antibiotic, mi-a dat copilul in diarere. Am fost cu el la Grigore Alexandrescu, la o doctorita recomandata de kinetoterapeuta copilului. In urma analizelor am aflat ca bebe nu avea nicio infectie in organism, insa bilirubina era de 3 ori mai mare decat limita superioara a normaluiui, deci mai avea icter! La 7 saptamani am inceput tratamentul si dupa 8 zile copilul era in ordine. Pana sa fie bine, mi-a fost tare teama de icter nuclear si de eventualele urmari ale acestei bilirubine, otrava pentru creier, asupra copilului. Am zis atunci: nu ma mai duc la cea care nu a vazut ca are copilul icter, dar i-a dat un antibiotic tare gratuit, merg la cea de la spital. Cand m-am dus la cabinetul ei pentru consultatie, am patit, fara sa fiu prevenita, decalotarea copilului.Am schimbat medicul din nou. Actuala, asa cum am spus , ii dezveleste foarte putin capul. Si ambele m-au sfatuit calduros sa fac si eu la fel, insa nu le-am ascultat. Peste tot in jurul meu aud numai de baietei care sunt decalotati de medic si apoi de mame la sfatul acestor medici. Am citit materialul de la linkul pus de micaalsa inainte de a pati decalotarea, uitasem de el, stiam, doar ca nu e bine. Acum, recitindu-l ma ingrozesc de ce i s-a facut copilului.Ciuf, si eu abia astept Sarbatorile de iarna, brad, cadouri, un copilas care vede pentru prima data toate acestea... La tine va fi si mai frumos pentru ca ai doi ingerasi!DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Mirrella, bine-ai venit printre noi si sa-ti traiasca Denisa,sa fie sanatoasa si cumintica.
Haide sa-ti zic cum fac eu branza de vaci. Eu o fac din lapte de vaca, il las in bucatarie la caldura de pe-o zi pe alta si a doua zi il pun la fiert (nu-l las sa fiarba mult, il tin pe foc doar pana cand vad ca incepe sa se aleaga branzica ...daca-l fierbi prea tare branza devine tare si seaca). Eu inainte o faceam cu calciu lactic, puneam 2 pastile la 250 ml lapte dar mult mai mult imi place cum iasa in modul celalalt, branzica e mai pastoasa, mai moale.
Noe, vizionat pozele si placut tare mult. Vorba lui Ciuf, si eu mi-as face arca un tablou din poza aia cu lebedele. Frumusica foc Bia ... si ce mandru e taticul ei .
dianad, si eu am avut parte doar de medici doar cu numele. Am mai zis eu intr-un mail trecut ... cred ca cei buni au plecat si a ramas in tara asta toti nenorocitii de medici. Oricum, sa ne fereasca Dumnezeu sa ajungem pe la ei ca mai bolnav vii.
Si Tania, cine stie ce a patit saracuta prin spital ca a venit cu un gust amar de-acolo.
Catrinel, cand aud ce bine-ti doarme Oana imi vine sa ma urc pe toti peretii. Nu stiu cand o sa am si eu o noapte intreaga de somn ... visez la asta de-o vreme.
V-am pupat, s-a trezit Iulia ca nu poate nici sa respire saraca de atatia muci. Si asa ma chinui cu Batista Bebelusului ca nu vrea sa stea misheaua si se zbate si urla de zici c-o tai. Sper sa scapam cat mai repede si de ei ... la doctor nu m-am dus ca nu mai am chef sa-mi dea si pentru asta un sac de medicamente, ajung sa hranesc copilul mai mult cu medicamente decat cu mancare.

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

MICAALSA ai sa vezi ca va dormi Iulia de numa. Io ieri eram de-a dreptul ingrijorata, ca asta mica nu a mai dormit atata nici cand era bebe mik mik. Pai de la 5.30 dupamasa pina la 7 azi dimineata?? Ma gandeam c-o fi patit ceva… dar ma gandesc ca a obosit-o inotul ala intr-un hal….

MIRELLA, ne mai zici si celelalte date pt listutza? Spital, doctor, ora nasterii, DPN… Imi place citatul de la semnatura ta! Mai, ce razacioasa mica si simpatica ai!! Dulce de tot! mai pune!

DIANAD…. Ce sa mai zic, ca-mi lipsesc cuvintele! E incredibil cat de neglijenti sunt medicii astia. Stii, cred ca daca ar incepe lumea sa-i plezneasca cu ceva procese, poate s-ar mai feri.

KIM, bravo pt Alisuca!!!vaccin nu ati facut?

MIHASER, cum e Cristi?

ADAR, atata te bazai, pana scrii din nou!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Va imbratisez cu drag si imi cer scuze ca,de atata timp nu am mai dat nimic de veste despre noi,iar voi v-ati facut griji pentru mine si familia mea. Mi-a fost dor de voi si inca imi mai este si imi lipseste enorm forumul. Din pacate aici inca nu am conexiune la internet si nu stiu cat va mai dura pana cand voi avea.
Astazi nu stiu ce l-a apucat pe sotul meu sa imi salveze ultimele capitole scrise de voi si sa mi le aduca. Si ma bucur ca a facut-o. M-am pus la curent cu ultimele noutati si am aflat cu tristete ca sunt fete care doresc sa se retraga,fete care imi sunt dragi,asa cum dragi imi sunteti cu toatele. Si asa am luat decizia sa va scriu,sa va spun ca desi nu am mai fost cu voi atata vreme m-am gandit la voi adesea,v-am simtit lipsa.
Problemele mele au fost prea apasatoare la momentul respectiv,dar prea intime pentru a fi expuse pe un forum public.Nici nu aveti idee cat de mult as fi vrut sa vorbesc cu voi despre durerile prin care treceam! Ce m-a retinut? Jena,timiditatea,poate si orgoliul putin…Stiu ca la voi as fi gasit pareri sincere si obiective si sfaturi prietenesti date din suflet.Si totusi am preferat sa tin durerea pentru mine si sa mi-o plang singura. Am supravietuit,dupa cum vedeti,desi nici acum nu e 100% bine.
Suntem deja de ceva vreme in Austria,e destul de bine si de frumos…Am vizitat deja mai multe locuri,ba am fugit si un weekend la Venetia.Peste vreo luna vom merge in Germania la Munchen(sper din inima sa ajungem si la Frankfurt,desi e destul de departe),un weekend sigur vom merge la Viena…si cu toate astea,va spun ca linistea si fericirea unei familii sunt comori care nu pot fi cumparate cu tot aurul din lume…pot sa va mai spun ca banii si bunastarea financiara nu merita chiar orice sacrificiu…ca sunt lucruri in viata atat de minunate,atat de sublime,care nu merita sacrificate pe altarul luptei pentru supravietuire…
Dar,sa revenim…copiii sunt bine amandoi.Matei are muulte kilograme,nici nu l-am mai cantarit.Sta bine in picioare si in fundulet,rade si vorbeste(a zis si mama si tata,mai urmeaza sa zica Vladut),are deja 3 dinti si se pregateste pentru al patrulea care sta sa sparga gingiuta,refuza cu inversunare orice lingurita cu mancare,si orice biberon din care curge lapte praf.Si totusi,ne luptam cu diversificarea si cu intarcarea.Intr-o zi vom invinge! L-am carat cu noi peste tot;a fost alaptat si in avion la 10 000 de m,si in vapor la Venetia,si pe unde nici cu gandul nu ganditi.
Eu sunt tot mai slaba(de aici si dorinta de a-l intarca pe grasan cat mai repede),ma ocup cu joaca si cu plimbatul,pentru ca aici ne face altcineva curat,iar de gatit am si uitat cum e…
Vladut se bucura din plin de noile experiente si pare a fi destul de incantat,desi ii cam lipsesc tovarasii de joaca.
Rocsana,mesajul tau a fost cel care m-a determinat sa scriu din nou.Ai scris foarte frumos si din suflet si iti multumesc ca m-ai trezit putin la viata.
Catrinel,sper sa ne putem intalni daca vom ajunge in Frankfurt.Mi-ar placea tare mult.
Catrinutza,multumim ca ti-ai facut griji pentru noi si sa stii ca nu am uitat de rochita care trebuie sa soseasca “navalnic” pe o strada din Bucuresti,orasul lui Nimanui,pentru o fetita frumoasa si atomica.
Diana,ma bucur ca a ajuns mesajul la voi.Din pacate al vostru nu a ajuns la noi pt ca eu am doar pe nr de pe Connex activat roamingul.Dar noi stim ca orice ar fi,pe 14 ale fiecarei luni o sa ne amintim una de cealalta,una de puiul celeilalte. Daca totusi va hotarati pentru un ski in Austria la iarna,noi suntem aici!
Iertati-ma ca nu scriu mai mult,trebuie sa il las pe sotul meu sa lucreze.
Fiti sigure ca am un gand bun pentru fiecare dintre voi,fara exceptie,veche sau noua,activa sau mai putin activa,pentru fiecare bebelus! Va multumesc nespus pentru tot si sper sa pot sa va mai scriu din cand in cand. Imi cer scuze inca o data ca am disparut asa,in ceata…
Ma bucur sa va regasesc!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MP spune:

Si pentru cine are rabdare sa vada poze cu noi de prin locurile pe unde am fost.
Venetia
Klagenfurt cu Minimundus
La gradina zoologica din Rosegg si prin parculet
Si vom mai pune si de saptamana asta si pentru cea care va urma ca avem de gand sa mergem sa vizitam Roma.
Pe curand!

Monica,Vlad (27.01.2002) si Matei(14.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

Salutare!

Noi azi am fost iar la masaj, chiar plans...Acum Darius doarme de vreo 2 ore neintors, sa vedem cat il tine. Am reusit sa fac si programare la doctor, joi mergem la vaccin. Am iesit ieri afara, dar nu am stat mult ca era frig si domnu numai cu gura deschisa a stat si limpaia de zor marsupiului. In ultima vreme si in casa si afara numai cu gura deschisa sta si cu limbuta scoasa...

Ciuf, in instructiuni scrie ca intre 0 si 10kg, copilu tre sa stea in scaunel cu spatele la sensul de mers, abia dupa ce "implineste" 10kg poate sta cu fata. Darius cred ca are aproape 9kg. O sa-i pun filmultetul si lui Darius, sa vedem ce zice. Si noi abia asteptam Craciunul, sa ascultam colinde, sa facem pomu', o sa fie super!!

Noe, ce ochisori albastri are Bia. Seamana cu mami.

Poli, stai linistita ca nici la noi n-a venit inca Zana Maseluta.

Mirrabella, sa-ti traiasca fetita!

Delia, tare simpatic Rudy...se uita ce se uita la camera, apoi repede repede la smotoceala.

Dianad, eu la baita de seara, o data pe saptamana, ii dezvelesc putin varful si il spal, ca se tot aduna secretii. Dar nu il doare, ca am vazut ca sta linistit.

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxivan spune:

La multi ani ghioceilor sarbatoriti azi:

Ana-Maria - - Tcelen
Markus - - Mariana_1976
Madalina - - Loriana27
Tudor Bogdan - - Cameliada
Stefania si Maria - - Adibal
Eric Ionut - - Honeypuma

Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si frumosi!!

Roxi si Darius-Mihai (10.04.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianad spune:

LA MULTI ANI sarbatoritilor de ieri si de astazi :: Nikolas, Maia si Stefana, Anna-Lia, Andreea, Lara , Ana-Maria ,: Markus, Madalina ,Tudor Bogdan , Stefania si Maria,: Eric Ionut!Monica, bine ai revenit!Mirrella, bine ai venit!DianaD & Alexandru(12 aprilie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameliada spune:

salut fetelor,

multumim de urari pentru cele 8 lunisoare ale flacaului meu!
Puiul meu iubit, sa fii fericit si sanatos langa parintii tai care te adora!!

fetelor nu am mai scris de mult pentru ca abia acum ne-am asezat; dupa doua saptamani de santier suntem in sfarsit la casa noua, inca nu e commplet aranjata dar am trecut de jumatatea mai grea!

avem si vesti, lui Tudor i-au iesit primii doi dintisori, jos, la diferenta de trei zile unul fata de celalalt!!! a fost agitat vreo saptamana dar pot spune ca in rest am trecut foarte usor peste perioada asta.

LA MULTI ANI!!! SA CRESTETI MARI SI VOINICI, GHIOCEILOR!
Ana-Maria - - Tcelen
Markus - - Mariana_1976
Madalina - - Loriana27
Stefania si Maria - - Adibal
Eric Ionut - - Honeypuma

cameliada si bebe Tudor Bogdan (17 februarie 2006)

Mergi la inceput