* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micaalsa spune:

Monica, ce ma bucur ca ai dat iarasi pe la noi. Sper ca revenirea ta sa le determine pe Adar si pe Aida sa se intoarca la Ghiocei ... prea de multa vreme suntem impreuna ca sa dispara in felul asta.
Am vazut si pozicile ... frumoase locuri, copilasi si parinti.
In sfarsit o veste buna pe ziua de azi ... ca deja, cand intru pe forum am o frica sa nu mai gasesc vreun mesaj de adio.
Pupici de la noi

Pozele mele

Anamaria lui Iulia (23.03.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Monicaaaaa !! Wooowww !! Ce bine ca ai venit, ce bine, ce bine ! Mai treci pe la noi, daaaa ??
Am vazut toooaaate pozele, excelente locuri, peisaje, copii si parinti ! Iar tu arati super, as vrea si eu sa fiu asa slaba !! Pupam Mateisul vorbaret (wow ! si "mama" si "tata" ??!!)

Delia, vazut si filmuletul cu Rudy muscacios. Sa stii ca ai noroc ca Rudy inca nu are dinti, pe mine m-a muscat Andrei, cu singurul dinte pe care il are (jos), de efectiv m-a invinetit !! Am barbia vanata in 2 locuri ... ca sa nu mai zic ca ma jumuleste de par, nu se lasa pana nu ramane cu fire in mana ...
Chiar voiam sa te intreb, am vazut ca a nins la voi, e frumos ?

ciuf, da, eu vreau sa vad peisaje si alte poze de pe unde ati fost in calatorie. Ca eu nu cred ca o sa ajung vreodata pe acolo (ca si prin multe alte locuri), macar sa-mi clatesc si eu ochii cu pozici de la voi.

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

buna dimineata fetelor!
dianad eu am crescut baietel si la un moment dat ped mi-a propus o decalotare pt ca se adunase secretii acolo. asta tocmai pt ca lasasem in pace si nu curatam bine acolo,si deci am fost la alt pediatru care m-a sfatuit ca la baita sa trag foarte putin (doar cat se deschide singur)si sa curat ce se poate, ca se va deschide singur cand va fi mai mare. si asa a fost, acum nu sunt probleme si este normal. deci eu te sfatuiesc sa cureti la baita doar ce se poate, dar de lasat fara sa cureti nu este bine.
sper sa fie binevenit sfatul meu.
MP ma bucur ca esti din nou. voi unde sunteti inb austria? la Klagenfurt? noi proiectam sa venim tot in austria cateva zile, si daca va face placere, am putea sa ne intalnim. inca nu este nimic stabilit, daca venim mergem spre Salisburg, dar klagenfurt nu este departe.
pupici si mai scrie cand poti.
nshiro ma bucur ca ai scris, chiar ma intrebam ce mai faci, si cum sta MAria? la control ai fost cu acea problema?
pupici si Maria este o scumpa
La MUlti Ani pt toti copilasii care mai implinesc cate o lunisoara
va pup pe toate

cristina
[/url]mamica de 2 comori[/url]
Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Serj, iubita, ce ma bucur cand scrii !!
Auzi, am si eu o curiozitate, sa nu razi de mine de mult voiam sa stiu, dar nu aveam pe cine intreba : ce naiba inseamna "baila, morena" ?? (asa se aude, nu stiu cum se scrie).
Ca apare in multe cantece si ma roade rau problema.
Pupici !

Irina, mami de Andrei (03.03.06)

www.dropshots.com/Irina71
Multe poze cu mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Irina, din cate pricep eu (nu prea multe) asta e in spaniola si bailar inseamna a dansa, da'morena nu mai stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

Monica...asa tare m-am bucurat cand am vazut ca ai scris...am lacrimat citindu-te, ca atunci cand revezi un prieten drag dupa multa vreme...ne bucuram ca auzim de voi, aici, in orasu' Nimanui...ma bucur ca sunteti toti 4 bine si imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin necazuri... pentru fiecare cate unul...si unul in plus pentru Mateiasul zglobirol...
Rocsana...prin cuvintele tale ai exprimat in cea mai mare parte ceea ce am gandit si simtit eu...mai ales ca au determinat-o pe Monica sa ne scrie din nou ...mare dreptate ai si, desi am zis ca nu comentez in nici un fel cele intamplate pe forum, nu pot sa nu spun ca mi-a displacut tare mult ce s-a intamplat...pana la urma este un loc in care te informezi, capeti sau dai suport si nu un "ring de box" al orgoliilor...a mai zis cineva si subscriu: un simplu "iarta-ma" era de ajuns ca lucrurile sa mearga in alt sens...si cu riscul de a parea patetica si desueta: comportamentul nostru este exemplul pe care il vor urma copiii nostri...ma opresc aici pentru ca nu vreau sa intetesc focul...

--------------------------------------------------------------------------------------------------
catrinutza - mamicutza ... de mariuci
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Irina...inseamna danseaza bruneto...si acum descarc poze cu "subiectele" fierbinti care te intereseaza pe tine

--------------------------------------------------------------------------------------------------
varsta Mariucului (28 februarie 2006) Poz(n)e si www.dropshots.com/new.php?userid=122884&cdate=20060801&cimg=0" target="_blank"> filmuletze cu Mariuca

"Prostia este infinit mai fascinanta decit inteligenta. Inteligenta are limitele ei, prostia nu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simona_toma spune:

Salutare!!N-am mai intrat de cateva zile si uite ce gasesc pe aici.Imi pare tare rau de ce s-a intamplat intre Ada si Aida.Foarte grav.Sper...dar nu mai sper nimic.
Monica, ma bucur enorm ca ne dai vesti bune despre tine.Nu ai idee de cate ori m-am gandit la tine si m-am intrebat ce ti s-o fi intamplat.voi v-ati mutat in Austria sau ce faceti acolo?
Irina, "baila morena" inseamna "danseaza bruneto".
Noi suntem bine, suntem destul de mancaciosi
Am fugit, chiar acum cand sa scriu mi se trezi bebele.
Aaa, vroiam sa va intreb, mi-a iesit o bubita pe buza, cred ca de la vant.Stiti cumva cum pot sa-i vin de hac??
Va pupam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Monica bine ai revenit!!! Ce ma bucur sa te recitesc imi esti o persoana tare draga de pe forumul asta inca de pe vremea cand eram la odisee si mi-a parut tare rau cand am citit mesajul tau in care spuneai ca nu vei mai scrie Hai ca mi-ai facut ziua mai frumoasa, serios! V-am vazut toate pozele, mi-au placut la nebunie! Va am pe toti de la mic la mare!!!Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput

irina, etete de aici vezi cum e cu hutza-hutza Mariutza...la o observare mai atenta se va vedea cu exactitate ce s-a mancat la masa de pranz...cu completare www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20061017&ctime=134717" target="_blank">aici...iar www.dropshots.com/day.php?userid=122884&cdate=20061017&ctime=134717" target="_blank">aici cealalta achizitie ...deocamdata nu am poze cu tarcul, dar o sa ii fac in curand...

Mergi la inceput