* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (19)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aalina2003 spune:

Multe luni frumoase in continuare, alaturi de parintii vostri care negresit, va iubesc mult:
Maia si Stefana - Doublemom
Nikolas - Polixeni
Ana-Maria - Tcelen
Markus - Mariana_1976
Tudor Bogdan - Cameliada
Stefania si Maria - Adibal
Eric Ionut - Honeypuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Ia uitati videoclipul asta: http://www.youtube.com/watch?v=lJwgP44Ap9E
Eva e innebunita dupa el.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Nshiro, perfect spus, inca o data ai pus punctul pe i. Esti un membru de valoare, te admir pt cate esti in stare sa faci ( sa te ocupi de copil, familie, job, forum, si altele), uite asa invatam unele de la altele.
Noe, ca tot te trage ata, unde sunt mama pozele alea de la mare?
Ciuf, vreau si eu sa te vad tunsa! unde unde? Bestial videoclipul, abia astept sa se trrezesca pispirica sa-i vad reactia... Mi-l si maginez pe Luca dansand ca Dog (ce imaginatie am si eu).
Aida! please come back! sunt pe lume probleme mai mari decat astea... Da un semn, vrem sa stim numai ca ai trecut peste (ca o fata desteapta ce esti), si ca sunteti bine.
Adar! please come back! unde e veselia cu care ne-ai obisnuit? Hai sa-ti arat o papusa frumoasa pe care a primit-o Alicia ieri, sa dai comanda la stii tu cine...

pupam toate fetele si gasca de bebei

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ciaules!

io-te ca nu pot sta deoparte
Catrinel, danke!poze pun, si cred ca si niste philmulete, azi sau maine!Pupam Oana inotatoarea!

Roxi, sa folositi scaunul sanatosi!(dar pe rand, ok?)..noi cu Bia calatorim mult de cand e mica mica si pana acum a fost cumintica..mai greu e cu reacomodatul acasa...Las' ca se obisnuieste si Darius in timp!

Catrinutza, thanx!Pupam Atomica si poate we asta ne vedem, si cu Bia de Anthony cu tot!

AAlina, trebuie, nu trebuie, eu nu prea pot..sunt tot dupa ea cand e treaza, si ..ea dupa minedixtractie faina la botez!A, busilea la Bia inseamna stat pe coate, ridicat fundu' in aer si inaintat asa, 3-4 pasi...insa numai cand are chef

Ema, succes in lupta cu dermatita!

Ciuf, vin pozele...SI noi abia asteptam bradul/...Luk cum a reactionat la primul bradut?mie mi-e teama sa nu-l demonteze de totBia mananca la 3 ore ziua..si nici kile nu are prea multe...Eu zic ca Eva e f bine, nu ai de ce sa te ingrijorezi...Sa pui si tu poze, ok?pe mine nu ma plictisesti

La multi ani si multa iubire:

Maia si Stefana - - Doublemom
Anna-Lia - - CAT
Andreea - - Maria28
Nikolas - - Polixeni
Lara - - Elvie!!!!!!!

revin cu poze, se incarca taaare greu....

Mariana, chiar, sper ca sunteti ok cu totii!

Noe si Anne-Bianca (14.03.2006)

Ce mai citim noi
Noi prin Paris

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Noe, e o dulce Biaaaaaa! Doamne, ce ochisori frumosi are. Si cum stie sa se uite la aparat. Cred ca iti seamana mai mult tie, decat taticului.
Iar pozele cu lebedele sunt superbe. Cica e bine sa pui o poza cu doua pasari in dormitorul conjugal. Daca esti fan Feng Shui e super pentru camaruta voastra de amor. Eu, daca as fi in locul tau, as face-o tablou. E nemaipomenita. Fara exagerare.
Cum zici tu ca merge Bia, cam asa face si Evuta mea. O pun intr-un loc si o gasesc departe de tot. Cu fundul in sus, cu coatele, un pic genunchii si de-a rostogolul, ajunge Mamzel Farfuzel unde ii pofteste inimioara.
Imi pare rau ca nu pot pune film pe net cu ea, ca sa o vedeti ce caraghioasa e.
Gata, va pup.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

la multi ani Maia si Stefana, Anna-Lia, Andreea, Nikolas, Lara!

NOE, daca te lasi, nu mai raspund de mine!!! Asa sa stii! Frunoase poze! Alea cu marea si cu norii, mmmm….Bia e o papusica dulce de tot! pup ciuphulicea!

ADAR, ce ziceai de avionu ala direct?

ALINAMIZZI, aici nu gasesc Plasmon, e plin de firme nemtzesti + nestle.

Mai CIUF, ma bucur ca ai scris asa de mult! Inseamna ca ti-ai descretit fruntea. ai poze cu freza? 8 kg? pai e super, Oana avea la 6 luni + o saptamana 6,600.

Azi dupa schiwimmen mi-a adormit Oana ca bolovanu… va ziceam io ca ora de inot e exact in timpul orei ei de somn de dupamasa (destul de fixa ora aia…) Mi-a adormit ca de obicei in marsupiu in drum spre casa, a papat la 5 ca de obicei (bibe) si da-i somn de pe la 5 jumate… pai pe la 8 inca dormea – TUN!!! A trebuit s-o scol pt masa, a dormit mancand, sau a mancat dormind, habar n-am cum sa zic, si la loc in pat. Bineinteles cu proteste masive la schimbat, etc. parca a ciupit-o musca tzetze… ma temeam sa nu aiba febra, dar nu mi s-a parut…sunt curioasa la ce ora se scoala maine!

Catrinel, mama lu' Oana (23 martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tocmai am venit de la dr pediatru, am schimbat clinica si doctorita, si tare bine imi pare, nu era rau nici inainte dar acum e si mai bine.
Alicia la 6 luni jumate are 8 kg 440, 70 cm, perimetru capului 44.5 cm, mi-a aratat pe grafic este mult peste media varstei, mi-a zis sa-i introduc carnita numai de la 7 luni, sa incep cu carne alba (pui, curcan, peste alb) si ultimele sa fie vita si peste roz (alergene).
Alicia era super vesela, radea in hohote, cred ca i-a placut de dr. si la "ghidilit" (a se intelege consult medical).

Noe, minunate pozele de la mare, lebedele sunt absolut superbe iar Bia sta in fundic ca o lebadutza balerina cu ochi sublimi... ia uite ce cuvinte mari la noi, da' ce sa-i faci daca ne-ati fermecat...

KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Polixeni spune:

Seara buna tuturor!
MAIA&STEFANA,ANNA-LIA,ANDREEA ,LARA!!SA CRESTEI MARI SI SANATOSI!!LA MULTI ANI SI NAZDRAVANELULUI MEU CARUIA II DORESC SANATATE SI SA NE BUCURAM DE EL!!!

Multumim tuturor pt felicitari!

catrinutza sa stapaniti sanatosi noile achizitii.Eu nu-i dau aceleasi fructe in fiecare si ii mai pun si biscuite uneori dar nimic...azi la fel dar macar a papat ceva-ceva...

Tania bine ati revenit acasa.Aveti grija devoi!

roxi stai linistita nu aveai de unde sa stii ca sunt din Bv.La fel si noi cu hainele...mai toate sunt bleu..nu de alta dar alte culori nu prea gasesti la hainele de baieti.

dianaD felicitari pt dintisori!Mie pediatrul mi-a zis sa-i las in pace cuculetzul (vb lui Ciufulet).Asa ca...Eu am mai auzit ca e bine sa-l asezi in sus in scutec...

ema felicitari pt dintisori!

ciuf si mie im place clipul.Lan oi cu clipul asta fac reclama la o cioco.

Noe pozele sunt minunate.De ciufuletul Biei nu mai povestesc!Este o dulceata de fata!

Azi i-am luat lui Nick sac de dormit gen costum de ski.Aici ploua intr-una si s-a facut frig.Mai fetele nu stiu zau copilul asta asa de marait e si plangacios de la un timp....sa fie de la dinti care nu-i mai ies?Cred ca suntem singurii de p-aici care am ramas stirbi.
Va doresc o noapte buna si linistita!

Pozici:
http://new.photos.yahoo.com/gpoli_ro/album/576460762323657501#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirrella spune:

Buna seara,fetelor,si va multumesc pentru ca m-ati primit in grupul vostru,.
Si acum sa va povestesc despre noi.Fetita mea,Denisa,a venit pe lume pe 12.04.2006,cu 52cm si 3300 g,apgar 9.
S-a nascut prin nastere naturala si este al doilea copil al familiei,fratele ei mai mare avand deja 5 ani.
Acum cateva zile,la controlul de 6 luni avea fix 8 kg si 72 de centimetri.
Dupa cum va spuneam,este disperata dupa tzitzi,iar de vreo doua trei saptamani mananca suc de morcov,mar,cereale fara gluten ,mar copt,si mai nou,supica de legume.Chiar ma gandeam ca va trebui sa-i introduc branzica si indraznesc sa va cer primul sfat:lapte de vaca sau formula?Cum preparam branzica?Calciu lactic sau mai bine lamaie?Ca am vazut mai multe pareri...

Edit:am pus si poze.
fata mamii

La ce bun sa contrazici o femeie? E mult mai rentabil s-o lasi sa-si schimbe singura parerea. - Jean Anouilh

Mergi la inceput