Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)
Raspunsuri - Pagina 7
adinazot spune:
incerc sa pun niste poze,sper sa reusesc,sa nu latesc pagina.
Adina 34+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
mamistefi spune:
Fetelor, care dintre voi se confrunta cu ameteli?
Mentionez ca sunt in 32 de saptamani.
De vreo cateva zile simt ca din senin, ma ia o senzatie de lesin, o stare de slabiciune combinata cu un mic tremurici?
O fi normal?
Si nu de alta dar iau si Tardyferon, si Calciu si magneziu si Magne B6!!! Ar trebui ca eventualele carente de vitamine sa fie acoperite!
adinazot spune:
MAMISTEFI,nu am experimantat pana acum stari de lesin,dar ma gandesc ca poate are legatura cu tensiunea??!!Trebuie sa intrebi medicul cel mai bine.
ALEXANDRA,imi pare rau ca nu poti sa dormi noaptea,eu dorm ca betonul,daca nu ar fii drumurile la baie ..ca somnambula..nu as avea treaba,dar dimineata cand ma trezesc ma simt ca batuta ,ma dor oasele bazinului si cele pelviene rau de tot.
INI,multumim de sfaturi si ca ne esti alaturi.
Si eu fac cezariana si, sincer,imi e cam frica...dureri,complicatii,sper sa treaca normal,fara evenimente neplacute..prea multe..
Adina 34+
Alessia
poze
Adina 35 sapt
asiza spune:
Cipi13, vroiam sa-ti scriu de ieri, dar a tot intervenit cate ceva...am vazut "poza de buletin"...woooww...SUPER mutrita lui bb al tau!!! Tare mi-a placut ca se vedea extrem de clar!
Adinuta, ai o burtica frumoasa de 35 s...sa-ti traiasca si la mai mare!
...
Mamistefi, si eu ma confrunt cu astfel de ameteli inca de prin sapt 17, in special dimineata...precizez ca nu am niciun fel de lipsuri de vitamine, toata sarcina am luat vitamine, acum iau Ca si Mg cu vit. D...eu am pus asta pe seama scaderii bruste a glicemiei...ba odata mi-am luat si tensiunea intr-un astfel de moment...era ok, insa pulsul era undeva la 55...ceea ce e EXTREM de mic (eu am puls mare de regula, undeva intre 90-120)...cam asta e...sa ai ceva dulce la tine sa bagi in gura si sa te intinzi cand se mai intampla...
Va pup...
Oana
29+ cu
Denis Cristian
Personality can open doors, but only character can keep them open!
iasmi spune:
mamistefi eu ma confrunt cu ameteli si am dat vina pe anemie. Eu luam 1 pastila Fe/zi (nimic altceva) si de cand cu ametelile iau 2/zi si imi trec.
adinazot frumoasa burtica ta la 35 sapt. A mea parca e tot asa numai ca sunt mai mica in saptamani ca tine, ma gandesc cum o sa arat eu la 35 sapt.
iasmi
31
ama.lia spune:
m_monique, nu stiu daca te-ai lamurit pana acum cu concediul pre si post natal, dar da, poti sa-l iei pe tot in post natal.
Amalia 33+ si 
Cleomoni spune:
Buna fetelor,
Scriu si eu in sfarsit, dupa mai multe zile...am citit nu tot recunosc dar sa stiti ca nu am avut curaj sa scriu din cauza ca nu imi place sa ma cert sa particip la discutii in contradictoriu etc, am preferat sa ma abtin si sper ca am facut mai bine.....imi pare bine ca nu mai e tensiune in´discutii.
Acum ma duc sa mai citesc din urma ca sunt lucruri importante si nu vreau sa pierd nimic
Va pup si sper sa nu fie nimeni suparata pe nimeni!
Cleo 32+ saptamani 
Cleomoni spune:
La multi ani Alex de Piscotica, multa sanatate si mult noroc in viata iti doresc,
La multi ani Danita, Saftoiu_Gina, multa sanatate, multe bucurii si realizari in viata va doresc!
Bun-venit fetelor noi, sa nu va suparati ca va spun cu atata intrziere, dar fete stiu ca eu sunt una din gravidele care nu se poate lasa de servici si de probleme
din pacate nu am mult timp liber, dar o sa vina momentul cand bb o sa imi faca program si atunci sper sa am mai mult timp liber.

...la toate
Cleo 32+ saptamani 
Cleomoni spune:
offff am si uitat sa schimbam semnatura de ieri suntem mai maricele
uite asa mancam si crestem![]()
Cleo 33+ saptamani 
Mirona spune:
buna fetelor,
nici nu stiu cum sa incep ... sau citand din celebrul film "Declaratie de dragoste"... "poate ca este de ajuns sa continui".
nu pot decat sa ma bucure miscarile voastre de trupe - se pare ca inca o data au functinat nervii mei cum trebuie - chit ca mi-am luat-o in freza, imi pare rau ca am mai tras dupa mine si alte luari in freza, aici ma refer la Ruxandra - care a incercat si ea un sfat, o parere - dar greu ne putem intelege doar din scris ... lipsind tonalitatea vocii se pare ca suntem adeseori interpretate gresit.
Asiza (Oana) - un BRAVO mare. Ma bucura initiativa ta ... si a altor fete care vor sa incerce.
Pana nu incerci si vezi cum e - nu-ti dai seama ce munca titanica e sa urmaresti pe toata lumea si sa nu pierzi nici o postare, nemaipomenind de completarile listei, urmarirea mailurilor si indrumarea noilor venite.
Hai - ca razbim noi cumva, nu?
am lipsit o perioada de pe site ... abia am reusit sa citesc ce ati scris ... norocul meu ca v-ati oprit ... ca nici nu mai stiu ce si cui sa raspund.
Referitor la Michelle - spun si eu un Doamne ajuta!
Referitor la cafea - am renuntat odata cu aflarea vestii cu 2 liniute - si am reluat-o din cauza tensiunii mici. Dr. mea mi-a dat voie chiar si 2 cafele mici pe zi - chiar si cea cu cofeina.
Refritor la tema zilei de ieri - am si hainutze de nou nascut, dar majoritatea sunt de 0-3 luni - este stiut faptul cat de repede cresc copiii si ca nu vei avea ocazia sa-i imbraci in toate hainutzele cumparate sau primite.
Postnatal este obligatoriu doar 42 de zile - se pot compensa insa prenatalul cu postnatalul - deci DA. daca nu ai luat nici o zi pre - poti lua toate 126 postnatal.
mamistefi
cu intarziere. Tu nu aveai trecuta data nasterii - asa ca te-am ocolit ieri cu felicitarile. Te-am trecut acum - sa nu cumva sa se mai intample anu viitor. ![]()
Pe dr. Moisa o au mai multe fete de pe lista - dar din pacate multe nu mai scriu pe aici. (realitatea, veronici, bety). Insa stiu sigur ca la aspirante exista subiect despre aceasta dr. daca nu te descurci - da un semn si te indruman noi careva spre acel subiect, sa mai citesti poate sa mai pui intrebari fetelor.
chris80 la multi ani fericiti impreuna. Mi-a placut povestea - se pare ca nici tu nu esti prea usor de bucurat/satisfacut/suportat - ca si prietena/sotie. Deja am gasit prea multe puncte comune intre noi doua.
hi hi hi
MIO75 ma bucur ca ai reaparut - nu de putine ori ai fost strigata pe topic ... bine ca ai luat decizia de a te reintoarce.
Referitor la branule: imi pare rau de dezinformarea ce am facut-o pe mess catorva dintre voi. Cea mai mica branula este albastra - se pune de obicei la copii. urmatoarea este roz - de care avem noi nevoie. Mai puteti lua inca una verde - sa fie.
danita am primit ceva pe mail - merci frumos - dar iar ai uitat ca eu voi avea o mica printesa - nu flacau.
Repara fata? Mercic. Si io vreau detalii despre ziua ta ... 
mai fetelor ... cam atat cu raspunsurile - ca iar scriu un roman.
Eu ma simt bine - imi pare bine ca am trecut cu brio de cura nr. 2 de 10 zile de calciu - groaznice mai erau contractiile. Incep sa cred ca mai bine imi beam eu lapticul decat sa fi indurat contractiile astea timp de 9 zile - ultima pastila ... nici sa ma tai daca o mai iau. De azi reincep cu elevitul.
revin mai pe seara cu inca un mesaj - mai multe despre maternitatea unde voi naste eu, chiar daca nu sunt utile unora, plus detalii despre o nastere naturala recenta - o prietena a nascut pe 27 si deci mi-a impartasit detalii proaspete ce le avea in minte vis-a-vis de cele traite.
numai bine la toate.
Miro
35+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită