Mamici de noiembrie - decembrie 2006(45)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Buna dimineata fetelor......raportez o noapte groaznica......deja imi venea sa plang cand il vedeam pe marius cat de bine doarme si eu pur si simplu nu am gasit nici un mod de a dormii.....cel mai interesany lucru e ca dorm bine de la 7 dimineata pana pe la 9-10.....probabil atunci nu mai pot de oboseala si nu mai simt nimic......
Chinico...multumesc de incurajari si in special lui inni.........esti o scumpa ca ai intrat pe forum sa ne incurajezi...sa stii ca eu va citesc foarte des si eram alaturi de voi la galerie....ma bucur ca sunteti toate bine....si mai sunt cateva si se incheie odiseea...si ai o fetita superba...sa-ti traiasca....
laura72...........multumim pentru sfaturi....ma buucr ca suntem sustinute........
Pupici la toate si sa aveti o zi plina de soare .......!

alexandra 34 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

ce faceti fetelor?
nu bem si noi o cafea?

azi merg la un botez. si de o ora ma tot invart prin casa sa vad cu ce sa ma imbrac.
voi merge in salopeta. ma gandeam sa-mi iau o bluza dar acum am probat-o si nu ma mai cuprinde. asa ca tot la tricouri voi apela.
merg sa mai caut prin dulap. poate mai gasesc vreo bluza ratacita, care sa ma cuprinda

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dimineata fetelor. Am avut o noapte groaznica Catalin al meu toata noaptea a stat de garda ... ba adumi apa ba da-mi o no-spa ajuta-ma sa ma ridic si tot asa am continuan toata noaptea saracutul de el dimineata avea o fata, de mine nu mai zic . Luni merg la Doctor nu mai am rabdare si atunci imi iau si biletul de internare ori sunt eu grabita ori chiar Gabi al meu se grabeste sa ne vedem. Abia astept sa-l vad. Nu mai zic ce arsuri am, am luat 12 kg pina acum cand ma gandesc ca toate trebuie date jos inebunesc dar asta e merita efortul, eu sunt pregatita pentru nastere vaginala , nu va speriati ca nu dureaza o vesnicie.
CHRIS80 eu la fel sunt un pic exagerata cu sotul la toate astea chiar ma inerveaza rau cand vad ca nu face asa cum cred eu ca e bine dar asta e asa suntem noi femeile un pic mai exagerate.
Va pup pe toate

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

porumbita80 din cele 12 kg, mare parte sunt "kg false", adica se pierd la nastere.
la curs ne-a spus moasa ca la nastere vom scapa de 8-10 kg. acestea sunt alcatuite din : copil, placenta, lichid, sange.

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata, fetelor!
In primul rand, "La Multi Ani!" fericiti,plini de bucurii si copilasi sanatosi si frumosi sarbatoritelor de ieri.Nu am apucat ieri sa intru, am fost prinsa pana in urechi de treburi,iar seara am picat ca o musca de oboseala.
In al doilea rand, "Bun venit " fetelor noi.Vad ca se largesc randurile,acum, pe ultima suta de metri.
Dolores, mersi mult ca iti place numele fetitei.Ne-am tot scobit noi de idei, si pana la urma,a iesit si al doilea nume.Asta nu se mai schimba, ca fac moarte de om la cat m-au terorizat astia pe aici cu numele.
Dbunny,eu aici stiu de Ebay,ca site de pe care poti sa-ti cumperi tot ce iti trece prin minte, insa eu cred ca e mai bine sa le cumperi din magazine, e una cand simti tu materialul la pipait,si alta cand cumperi dupa o poza. Mai mult, daca te hotarasti pentru Ebay,ai grija ca unele sunt purtate, insa tinute in conditii foarte bune. de altfel, vei vedea si tu singura in descrierea produselor.Ar mai fi site-urile magazinelor consacrate, insa nu stiu in ce masura poti cumpara din Spania.Te pup
Marcelac,impresionanta moasa ta.Se vede ca e din sectorul privat.daca ar fi asa si in spitalele obisnuite din Romania, sunt convinsa ca mult mai multe femei ar opta pentru varianta nasterii normale.Aici se incearca si se si reuseste sa se puna accent pe nasterea normala,bineinteles, cu anestezia de rigoare.Poti sa alegi intre epidurala,un amestec de gaze inhalant,morfina si alte cateva modalitati,printre care si cele neconventionale, ca yoga,aromaterapie,masaje, muzica ......
Toata chestia e sa fii relaxata, sa fii pregatita ,teoretic, pentru ce te asteapta, si sa iti asculti medicul/moasa cu privire la tenhica respiratiei.asta,de fapt, face toate paralele.Daca respiri eficient, cooperezi bine si nu te panichezi, totul decurge ca la carte. Si, asa cum zicea si Inni,expulzia e floare la ureche,asa ca nu va fie teama,fetelor.
In felul asta ma incurajez si pe mine insami.
Acum fug la ale mele,si sper sa mai intru si mai tarziu.
Pupici

33+,Iasmina Timeea si bebe Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

buna dimineata dragelor ,

multumesc pentru urari inca o data si sa dea DD la toata lumea numai bine !!

fetelor, multumesc pentru ca ati povestit despre experienta cezarienei .... mie, cu mana pe inima va spun, imi e absolut groaza ! nu de durere ci mai mult frica de complicatii ! eu nu sunt chiar un pacient "cuminte" si sunt cam din filmul : toate mi se intampla numai mie , poate acum ca e si bb implicat ies de pe generic;)

raportez am 17 kg la bord si inca mai mananc

pupici si un weekend frumos !

Danita 31+

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Danita, hai cu detalii despre cum ti-ai petrecut ziua de nastere! Iti multumesc din din suflet pentru scrisorica trimisa...esti o maestra a surprizelor placute...

quote:
raportez am 17 kg la bord si inca mai mananc

....la fel si eu + inca vreo 2/3 kg!!!!!!

Oana 28+ cu Denis Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Danita.....multumesc din suflet pentru scrisorica din mail......o sa le scot pe imprimanta si o sa le inramez...sunt superbe.... multi .....esti o dulcica
Vad ca nu sunt singura care nu a dormit bine azi noapte....!!!

alexandra 34 + cu Mark Andrei
poze

"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamistefi spune:

DOLORES : Oh, in sfarsit o persoana care a avut acest doctor.
te rog, vorbeste-mi si mie , despre experienta ta pentru o perioada, scrie-mi pe email daca nu-ti cer pre mult sau oriunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamistefi spune:

DOLORES : Oh, in sfarsit o persoana care a avut acest doctor.
te rog, vorbeste-mi si mie , despre experienta ta pentru o perioada, scrie-mi pe email daca nu-ti cer pre mult sau oriunde

Mergi la inceput