Bebei cu alergii (2)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

fetelor va urez un An nou fericit, copilasi sanatosi si fericiti!

vreau sa va anunt o mare veste, am fost azi cu Dominic la testele care le face tot la 6 luni ptr alergia la lapte, si stupoare, nu mai este alergic, am plins, am ris, ne-am bucurat atit de tare!!! nici acum nu-mi vine sa cred, dar i-am dat piine cu ou si lapte prajita si i-a aparut o pata mica, dar alergoloaga a zis ca nu e grav, poate fi o sensibilitate, atita timp cit ramine izolat! mi-a spus ca va trebui introduse mai intrii produsele cu lapte fiert in ele(gatite) si numa apoi sa dam lapte crud, si mai ales a spus ca nu trebuie sa fie cantitati mari, mici cantitatile la inceput! va doresc multa sanatate la copilasi!

Flavia +18, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Natasika, eu i-am facut lui Matei la medicover si cum spui si tu au iesit toate bune, in limite normale, adica un copil nealergic, ciudat, avand in vedere episoadele din luna septembrie cand 2 medici au zis ca sunt alergii, un dermato si-un alergo....deci si eu ma gandesc sa-i repet analizele sau sa-i fac altele mai in detaliu, i-am facut si testul Phadiatop infant si tot bun a iesit, si-atunci 2 ani cu ce ne-am luptat????Te rog sa-mi dai si mie amanunte daca ii repeti analizele, cum au iesit, daca difera ceva.
Eryteea, cum a ramas cu valoarea Ige-ului???
Flavia(pepsi), bravo voua, si noua ne-au iesit bine analizele la lapte, eu de la un an al copilului i-am introdus cate putin zi de zi(la fel cum ti-a zis si tie), si uite ca a ajutat, dar laptele nu-i place!!!!
Sanatate multa, va pupam!

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

pepsi ma bucur mult ptr.tine,dar fiindca eu am aparut mai tirziu,te-as ruga sa-mi spui citi ani are fetita ta si de cind este alergica ?

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Pepsi super veste.sa ne tii la curent cum reactioneaza cand ii vei introduce lactatele.

gama alergiile aceste de la bb pot trece pana la varsta de 3 ani fiind mai mult cauzate de sensibilitatea stomacului,dar cu inaintarea in varsta acesta dezvolta enzimele necesare pt o buna digerarea a alimentelor si in plus i se dezvolta si sistemul imunitar si atunci respectivele alimente care pana atunci erau toxice pt corp nu mai sunt identificate astfel.Si probabil ca asa s-a intamplat si in cazul vostru.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Da mama, asa e Pisicutza, dar atunci cine-mi explica si mie de ce toata luna septembrie a facut nenumarate bube????nu crezi ca trebuia sa-i iasa macar un Ige mai mare(i-am recoltat sange in nov), sau testul ala Phadiatop super laudat, nu trebuia sa-i sesizeze oaresce sensibilitati?Eu i-am facut doar 4 teste distincte la lapte,cacao, praf si fungi,dar ige-ul si celellalte trebuiau sa arata ceva....
Pe 18 ian mergem la control si-am sa intreb toate astea, o sa va tin la curent.
Pupici !!

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

gama intr-adevar ar fi trebuit sa iasa ceva ca ati avut bubele si sigur au o cauza.dar ceea ce imi vine acum in cap este ca poate au avut o alta cauza.Eu am vazut un caz al unui copil care avea urticarie si pana la urma era cauzata de giardia ceea ce nu mai auzisem,evident.Nu stiu poate chiar au avut o alta cauza decat alergia si de asta au iesit bine analizele.
Oricum ar trebui sa te bucuri,nu?!.Multi din partea noastra

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Pisicuta, in acelasi timp i-am facut si coproparazitologic,si urocultura, si......nu are giardia, iar cand avea 4 luni, tot fiind suspect de geardia din acelasi motiv, i-am facut 12 probe de copro la 6 lab diferite in tot Bucurestiul, deci nu au fost cauzate atunci de giardia.Alimentatia acum o poti schimba, si totusi toata luna sept a facut bube, cate 6,7 odata, dar maricele si cu lichid, si nu numai sept, si in august....

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Bravo Flavia! Nici nu stii cat ma bucura astfel de vesti...si-mi dau speranta ca vom scapa si noi...vreodata de problema asta.

Magda, pai noua prima oara cand am facut analizele au iesit perfecte, in conditiile in care Tavi a avut si inainte si dupa probleme cu bubitele, weezing-ul si tot tacamul. Din cauza asta mi-a spus dr. Cernatescu sa-i repet analizele fiindca in mod clar nu puteau fi adevarate si chiar mi-a recomandat clinica Medicover. Acum nu stiu ce sa mai spun...eu te-as sfatui totusi sa-i repeti analizele...ma gandesc ca ar fi trebuit sa reiasa macar faptul ca a fost candva alergic...Dar acum are vreo reactie la lactate? Stiu ca ai zis ca nu-i place laptele, dar la iaurt, branza sau orice contine lapte ai mai remarcat vreo problema? Daca nu atunci probabil ca e O.K. si nu trebuie decat sa te bucuri.
Oricum luna asta vreau si eu sa-i repet analizele lui Tavi si o sa te tin la curent!

Am cumparat branza de capra, dar mie cam teama sa-i dau. Acum sunt amandoi pocniti de raceala si mie sa nu dau si peste alta belea...voi ati incercat? Cum au reactionat copilasii?

Mergi la inceput

Natasika, pai eu nu-l mai suspectez de alegie la lapte, nu-mi face acum nimic la cascaval, unt sau iaurt, asta e problema de fapt, ca nu stiu la ce-mi face reactii, am zis praf dar nu e, am zis mucegaiuri dar nu e, am zis cacao si nu e!Oricum ma bucur pentru ca starea lui generala e mult mai buna, si chiar daca au trecut parca tot nu-mi vina sa trec peste ideea de-a afla macar la ce-a putut sa faca 2 ani bube!!!!Si ma gandesc ca vine primavara......iar eu suspectev si ceva din aer, ptr ca la un an mi-a facut 3 luni conjuctivita alergica, avea ochii rosii permanent....Eu sunt sigura ca a fost reactie si la lapte cand era mic, ptr ca de la 2 luni reactiona numai la lapte prin puncte mici care se faceau pete circulare in f scurt timp....iar atunci nu manca decat lapte, la fiecare incercare de introducere a laptelui praf(si-am incercat toate firmele de pe piatza), ce sa mai zic, e aiurea sa traiesti cu semnele de intrebare, chiar daca sa zicem ca s-au vindecat, si Doamne ajuta sa fie asa, cand ma uit si acum la poze facute in perioadele in care avea bube, nu-mi vine sa cred, si cand imi aduc aminte cata zeama de orez a baut in primul an de viata.....
Asta e, sa va ajute D-zeu sa si pe voi sa scapati o data de probleme, si pana la urma bien ca sunt sanatosi copiii, astea fiind afectiuni trecatoare/usoare.
Va pupam, si iti tin pumnii sa scapati repede de viroze.
Wk placut la toata lumea!

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Doamne,fetelor imi creste inima cind citesc ca la bebeii vostri le trec alergiile,fetita mea are doi ani si de un an jumate este la regim strict fara urma de ou si lapte ,credeti ca ar trebui sa incep sa reintroduc ceva produs din lapte.Vreau sa spun ca de cind este la dieta nu i-a mai aparut nici macar o bubita.Ieri am incercat sa-i dau o bucatica de ciocolata dar nu i-a placut deloc,a scuipat-o.Gama am inteles smecheria cu valorile,merci.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput