Bebei cu alergii (2)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Chestia cu lactatele de capra este ca cei alegici la proteina din lapte este foarte probabil sa aiba reactie alergica si la produsele din lapte de capra.Eu nu i-am dat si sincer am si emotii

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

gama, merci de urari, ai dreptate asa mi-a zis si medicul, ca exista riscul sa nu-i placa, dar ca mic, si are timp sa-i placa!

eryteea, merci de urari, fetita mea e baiat , am descoperit alergia la virsta de 6 luni cu introducerea diversificarii, am ajuns in soc anafilactic dupa ce a mincat cereale cu lapte praf de bebei. acuma, are 2 ani si 7 luni. testele le faceam tot la 6 luni, la cele din vara alergia scazuse ff mult, si mi-a zis ca mai 1 an , dar se pare ca au fost 6 luni!si Dominic facea alergie la maioneza din ou crud, l-au testat si la ou nu era, dar totusi a zis ca sa nu-i dau, abia pe la 2 ani i-am dat! parerea mea este, iti spun ce mi-a zis mie alergoloaga, nu-i voie sa dai asa de capul tau alimente, tre sa faci teste si abia apoi ii dai daca testul e ok, ca la mine, eu, singura data cind i-am dat intentionat a fost la 6 luni, apoi a mai fost poate accidental, dar intentionat nu e bine sa-i dai, mi-a spus ca secretul ca sa treaca e sa-l feresti sa fie in contact cu produsul ce-i creeaza alergia.am incercat doar o data asta vara sa-i dau brinza de oaie, o bucata minuscula, imediat mi-a facut reactie!

pisicuta, merci mult de urari, da, am sa va tin la curent, aseara i-am dat piine facuta cu ou si putin lapte de vaca, si a avut o pata la buza de sus, dar alergoloaga a zis sa nu ma speriu! i-a trecut pata dupa 10 min!

nastasika, merci, veti scapa iti zic eu, ca si mie cind imi ziceau alte mame ca au scapat nu credeam ca ma voi putea bucura si eu intr-o zi, dar uite ca se poate, acuma stau cu sufletul la gura sa vad cum va reactiona!

pisicuta si nastasika, si eu eram tentata sa-i dau produse de capra, oaie, si alergoloaga a zis nu, si am ascultat, asta pina in vara cind m-a mincat sa-i dau putina feta de oaie si mi-a facut imediat reactie! asa ca m-am lecuit, era cum a zis alergoloaga, in laptele de bovina, oaie, capra sint aceleasi proteine responsabile de alergie!
sanatate multa, va tin la curent, oricum mie mi-e cam frica sa nu faca alte alergii acuma, dar asta e, vom lua viata asa cum vine, pe moment sintem tare fericiti!

Flavia +18, mama lui Dominic 17 mai 2004
albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eryteea spune:

Pepsi ,scuza ,merci de sfaturi ,oricum saptamina viitoare merg sa-i fac testele din nou.

Ingrid amore di mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Bravo Pepsi, ma bucur pentru voi.
Cu laptele de capra am incercat eu si n-a mers. Proteina bat-o vina!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

azi i-am dat o felie de piine cu brinza topita vache qui rit, a fost totul ok, i-a placut c-a mai cerut una, si i-am dat-o.......a reactionat, s-a pus pe stranutat pete in jurul gurii, nu i-am dat sirop, oricum m-am speriat! poate i-am dat prea mult......fetele care ati trecut prin asta, un sfat m-ar ajuta!merci

albumele de familie

Mergi la inceput

Pepsi probabil ca am fost cam mult dupa atata 'abstinenta".Eventual ii poti da nitel siropel sau macar o pastiluta de calciu preventiv.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

merci, pisicuta, poate ca da dupa 2 ani.....nu i-am dat sirop, am stat sa vad ce se intimpla, si i-a trecut de la sine! mai stau pina sa mai incerc ceva....

albumele de familie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

I-am dat ieri cascaval de capra lui Tavi si...surpriza...nu s-a intamplat nimic. L-am cautat pe toate partile de bubite...nu are nici una si nici diaree nu a facut. Daca ati stii ce fericita sunt!!!! Si a mancat, nu s-a 'ncuracat...3 felii...daca l-ati fi vazut ce incantat era si cum infuleca, doar branzeturile erau si se pare ca sunt in continuare preferatele lui. Si totusi astazi, dupa ce am citit postarile voastre, nu m-am mai incumetat sa-i mai dau. Acum nu stiu ce sa cred...oare nu e alergic la proteina din laptele de capra sau nu mai e alergic la proteina din lapte in general? Oare e posibil? S-au poate nu a fost niciodata alergic la lapte? Si totusi de cand nu i-am mai dat lactate nu am mai facut bubite.... Sa am curajul oare sa-l incerc si cu laptele de vaca?
Iata cum o chestie pozitiva in esenta imi ridica o mie de intrebari...
Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un sfat!

Mergi la inceput

fetelor i-am dat ieri dupa-masa o gurita de pizza normala, si ....nu a avut nimic, deci banuiesc ca secretul este sa introduc cantitati mici!

nastasika, tie ti-a confirmat un medic prin teste ca este alergic la proteina bovina? din simptomele ce le descrii pare a fi intoleranta la lactoza si nu alergie, diferenta este enorma, la intoleranta la lactoza persoana nu are enzima necesara sintetizarii zaharului lactoza! la alergie e sistemul imunitar care e atacat" de proteina bovina! intoleranta trece mai usor, pe masura ce se maturizara copilul stomacul poate incepe sa sintetizeze ce trebuie, si nu se poate face soc anafilactic la intoleranta din cauza acestui mecanism de actiune, pe cind alergia da soc. poate ca baietelul tau nu mai are intoleranta asta! din moment ce i-ai dat si nu mai are nimic, eventual poti incerca produse fara lactoza, care la alergie sint interzise!

albumele de familie

Mergi la inceput

Nastasika si eu m-am intrebat acelasi lucru ca si Pepsi.Poate ca el nici nu a avut alrgia la proteina.Eventual ii poti face IgE specific la proteina din lapte si vezi ce rezultat ai.

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput