Bebei cu alergii (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Buna la toata lumea, vad ca toti suntem raciti, acum am incaltat-o si eu destul de serios.
Ramona, si acolo, asa de departe bantuie virusuri iarna???Voi aveti o iarna blanda sau nu?Glumesc, dar parca anul asta prea a fost plin !!!!
EU i-am dat ptr tuse(dar neproductiva) Sinecod picaturi, au fost f.f. bune, dupa 24 de ore s-a oprit, tusea de 2 ori pe minut!Puteti intreba medicul vostru, nu-l recomand doar va spun ca a dat rezultate !!ACC 100/200 ii dadeam intr-adevar dar mie mi-a fost recom.la mucozitati, pe care zice-se ca le desprinde, secretul este ca dupa ce i-l dai, sa bea mult lichid, de ex. inaintea laptelui!!!

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

El tuseste productiv, asa ca l-am cam lasat in pace. Seara i-am dat Eurespal. Pentru nas i-am dat Sinupret, dar nu mi s-a parut ca ajuta.
Seara ii dau Fervex. Ma cam feresc de el. Dar cu Eurespal si cu Fervex macar a avut somn linistit.
Acum parca e ceva mai bine. Azi nu l-am dus la scoala si a si dormit la prinz.
Pe aici e mai cald, dar citeodata bate vintul tare. Astazi avem 20 de grade. Pe joi vine frigul din Canada si va fi cu minus... Brrr! De obicei nu tine frigul, dupa o zi-doua se incalzeste.
Una peste alta ne place clima de aici, chiar daca vara se face exagerat de cald de multe ori. Pe mine cel mai mult ma deranjeaza vintul, ca aduce tot felul de mizerii.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Azi dim l-am dus pe Matei la ....analizat, a "donat"2 eprubete de sange+exudat.Ma bucur ca am reusit fara prea mult chin, o asistenta capabila, l-a intepat o singura data, dar tot s-a suparat pe noi si-a plans vreo 10 min.Acum mai ramane sa-i duc probele pt. urocultura + coprocultura caci aici e mai greu sa coopereze la 8 dimineata, pana cand plec eu la serviciu.
Ramona, nici mie nu-mi place cand bate vantul,mai ales in frumosul Bucuresti unde te ineci cu praf si gunoaie prinse in vartej, stii si tu!!!!
Sanatate muuulta copiilor si voua, si sa incercam sa vedem partea frumoasa a sarbatorilor de iarna!!!

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Multumim. Cind primiti rezultatele?
Mi-am amintit ca Alexandru nu ne lasa sa luam probe din scaun, ajunsese sa se constipe pe chestia asta. Greu a fost pina l-am lamurit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele. Si noi am avut probleme, am trecut printr-o saptamina cu febra(destul de mare..pina la 39,3), tuse, mucisori...am scapat fara antibiotic, am fost insa cu el si l-a ascultat la plamini. Acum e foarte bine, mai tuseste cind si cind, dar nu e nimic ingrijorator, sunt multumita cum am trecut de faza asta, am vazut ca se poate si fara antibiotic. Simbata am sa merg la un alergolog care trateaza cu metode naturiste...si sper de marti, miercuri sa-mi iau si eu concediu si sa reusesc sa-i fac toate analizele, inclusiv o radiografie la plamini.
Mama ar trebui sa se opereze luna viitoare si ar insemna sa stea vreo 3 luni acasa, in medical. asta ma va ajuta foarte mult ca sa-l mai las cu ea cind si cind, adica vreau sa spun ca o s-o mai rarim cu cresa pina prin primavara. bine nu pot sa o pun nici pe mama sa faca efort asa imediat dupa operatie, dar incet-incet, cu ajutorul si al lui tata voi putea sa rezolv si problema asta.
trebuie sa iesim din iarna asta cu cit mai putine raceli...
Gama, tu ai cerut trimitere pentru multele analize ? daca nu spune-mi si mie te rog unde le-ai facut si cit te-au costat.
Ramona pe noi ne-a ajutat foarte mult Sinupretul de data asta. 15 pic de 3 ori pe zi....si pe linga asta, aspiratul nasucului cu batista sugarului....face minuni!!!Vi-l recomand, dar nu folosit in exces, ci doar cind e nasul foarte incarcat, de principiu dimineata si seara...
Pupici tuturor si sanatate!!!!!!

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Buna ziua, Ramona tocmai asta e problema cu recoltatu, ca si Matei e f constipat, face cantit.mici o data, si nu prea pot lua proba, iar cu pipi in borcan iar e complicat la 2 ani.Rezultatele nu prea stiu cand vor fi, mai ales ca sunt in transe pana la 2 saptamani cele ptr alergologie.Vineri dim.merg cu el la un control de rutina ca-i facusem programarea de acum 2 sapt.crezand ca voi avea ceva rezultate.Va tin la curent.
Simona, bine ca ati scapat si Matei a fost racit dar fara febra de data asta.Numai ca suparatoare este tusea iritanta.
Sanatate multa mamei tale, si refacere rapida, e bine ca ai cui sa-l lasi macar 3 ore, eu il car peste tot cu mine.
Eu pe Matei l-am abonat la un centru privat, asa ca la prima vizita dupa istoricul povestit de mine i-a dat o serie de analize de facut,(suficiente ptr inceput) gratis, in contul abonamentului adica.
Eu cu batista sugarului nu prea sunt de acord, mi se pare un pic cam barbara metoda cu aspirator, si mai e o problema ca Matei nu sta nici la pompa normala,urla, si plange, dar daca ar vedea ditamai monstrul.....!!!!
Simona, tu de ce vrei sa-i faciradiografie la plamani, chair crezi ca are ceva???Ca nu prea vezi mare lucru decat Doamne fereste a avut vreo pneumonie ceva.....

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Nici David nu accepta de la sine aspiratorul nazal, oricum, instrumentul asta are un adaptor, nu aspira cu puterea aspiratorului...Eu cred ca si datorita lui am scapat asa repede si fara antibiotic, pentru mine asta chiar e realizare serioasa...nu mai spun cite secretii ii scoteam d efiecare data, pe alea nici intr-o mie de ani nu i le scoteam cu pompita sau la baie...
deci la o radiografie pulmonara nu se vede mare lucru? ma intrebam daca-mi poate spune ceva despre astm probabil; vb prostii, dar nu prea sunt documentata ....intreb asta pe ca eu nu-i pot face testele celelalte, el fiind prea mic si necooperant si nu am nici o certitudine.

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Felicitari Simona, e bine ca ati scapat de boala fara antibiotic. Asa am reusit si noi de data asta.
Alexandru mai are secretii si cind nu sufla nasul ajunge sa tuseasca. Oricum, e mult mai bine.
Miine vine gerul la noi pentru vreo doua zile, sper ca nu va fi scoala, macar pentru o zi. Frigul ar fi cum ar fi dar e cu vint...
Gama e greu ca trebuie sa-l iei pe Matei peste tot, mai ales daca e si bolnavior si esti nevoita sa pleci pe undeva...

Mergi la inceput

Simona, nu stiu la ce te-ai referit zicand "testele celellalte",dar sa stii ca se fac si la 2 ani.Eu de ex. ii fac ptr alergii acum, din sange.
Ieri am aflat ca strabunicul lui Matei a facut zona zoster, si ma bucur ca nu l-am vizitat in ultimele 2 sapt.
Ramona, cand e bolnav iti dai seama ca nu mai mergem nicaieri, mai rau este ca eu nu ma simt in stare sa conduc masina, am facut pauza mare de cativa ani, asa ca pentru orice drum depindem de sotz, neplacut ptr ca stii ca ei sunt CEI mai ocupati/obositi.

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Odihna placuta fetelor din Ro de ziua Nationala, si un week end placut tuturor colturilor lumii.
Si in primul rand ,sanatate multa copilasilor.
Va pupam

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput