Bebei cu alergii (2)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Buna dimineata, n-am mai scris ptr.ca am intrat si-am vazut ca nici voi nu prea mai scrieti, si nici noutati n-am avut.
Sambata l-am dus la Medicover, mi-a dat 2 pagini de analize pe care i le voi face cat de curand, printre care si testul Phadiatop Infant si teste la cacao, praf, fungi, lapte,plus hemograma, exudat, giardia,igE,asa ca va trebui sa ma inarmez cu rabdare si sa ma rog sa-i gaseasca vena repedeD-ra a zis ca arata f bine in ciuda problemelor avute, are 14,1 kg la fundu gol si 95 cm in picioare masurat, iar dupa graficele americane dupa care se ghideaza ei, la varsta lui tr.sa aiba 13kg si 87cm.
Mai tuseste cateodata dar se rupe asa ca nu mai e deranjant, iar d-ra a spus sa nu-i mai dau nimic ca se va curata de la sine.
Astept cu nerabdare rezultatele(nici nu am recoltat si eu ma gandesc la rezult.!)

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

ramona, imbucuratoare veste... cred ca avea tartrazina...bomboana era cu gust de portocale iar sucul prigat tot de portocale(ideea e ca eu ii tot iau prigatul asta pentru sticla aceea cu dop - e mai practica pentru el...Astea portocalii au substanta asta, nu? nu-i mai dau cred ca ani d eacum inainte...ii ajunge saracutul cit a tras..
gama..o sa te chinui cu luatul singelui, sa-i iei haine de schimb ca o sa transpire probabil. CU David ne-am chinuit rau, l-am schimbat de 2 ori.Unde faceti analizele? la Cantacuzino?
Eu m-am decis ca, de luna viitoare sa nu-i mai dau ultima tura de broncho-vaxom, am sa-i cumpar imunobaby cu care lui i-a mers foarte bine...

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Da Simona, astea galbene, portocalii sint cu tartrazina. Asta o fi, si Alexandru tusea sau isi dregea glasul dupa ele.
Magda, ce de analize! Cind le faceti? Ma gindesc si eu la rezultate, sper sa iasa bine.
Alexandru a tusit de citeva ori dimineata, dar parea sa fie mai mult pentru eliminarea secretiilor acumulate peste noapte. Nu e bine suta la suta, dar nici probleme mari nu sint asa ca a mers la scoala astazi.
Problema e ca avem si aerul cam uscat. La umidificator am renuntat mai demult, calorifere nu avem (avem o chestie care sufla aerul cald in camera), sa pun rufe umede. Nu stiu cum sa fac, ca si mie mi se usuca nasul, pielea...
Sanatate bebeilor!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Nu mai vine nimeni pe aici?????
Ce faceti copii, sanatosi?noi tot cu ....muci!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Prezent la apel Gama

Noi suntem in regula,am mai trecut peste criza dinti-vaccin si pe luni ne cautam cresa/gradi ca sunt eu libera.Multa sanatate va doresc sa scapati de muci.

In rest am primit niste produse fara gluten din Germania si unele nu i-au priit deloc,mai ales painea.Si nu continea derivati sau componente din lapte,nu stiu ce avea de nu i-a mers bine,si scrie pe ea numai in Germana si nu ne-am dumirit inca

Voi ce mai faceti?
Cu ce vin mosii?

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

BUna Pisicutza,eu sunt deprimata caci am luat-o de la capat cu tuse si muci si nopti nedormite, tuseste uscat si iritant pana-i vine sa vomite.Am sa incerc sa-l duc la dr.de urgenta diseara, daca nu-i cedeaza.Voi ati dat copiilor Salbutamol????Eu acum ii dau Sinecod dar parca nu mai are efect ca prima oara.V-au iesit ultimele masele?I-ai facut antigripal ?
Pai mai gasesti locuri acum la gradinita?Tu trebuie sa gasesti niste oameni f.competenti ca sa-i pastreze regimul strict.
Multumim de urari, eu una m-am cam saturat, de la inceputul lui sept a racit de peste 8 ori.N-am apucat sa-i recoltez analize si ma gandesc ca acum nu mai e bine, asa ca tot nu am aflat ceva despre alergii, ma gandesc ca poate fi o legatura cu tusea asta.
Sanatate si voua si copiilor!

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
nov2006

Mergi la inceput

Cat despre Mos, eu imi doresc sa ne aduca sanatate, doar atat!!!
Am tot luat cate o jucarioara dar nu pot sa le tin pana la mos, i le dau imediat, asa ca vom face la fel, vom cumpara ceva atunci.

si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
nov2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Buna fetele...Nici noi nu suntem bine...Tuse, muci. Nu vrea deloc sa respire aerosolii aia, imi vine sa mor...
Gama, eu i-am dat aproape de fiecare data salbutamol. Salbutamulul e acelasi lucru cu Ventolimul, sa stii...poate difera concentratia...Lui David i-a facut mereu bine. Acum n-am mai avut, i-am dat Sinupret in schimb, Mucosolvan, Zyrtec, Ketof...Asta e tratamentul nostru Nu l-am bagat pe antibiotic, dar aseara mi-a facut 38,7..Il mai tin asa, sa vad cum ii merge peste we. Gama, ce spuneai ca-i dai cind are secretii? Acc de 100?
Pupici si sanatate!!!!!!

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisicuta si matei spune:

Salutare!

Fetelor imi pare rau sa aud ca sunt asa de bolnaviori copilasii.Mi se pare nasol si imi si imaginez prin ce trebuie sa treceti voi..Sper sa se faca cat mai repede bine puiutii.

Noi suntem bine,nu il mai chinuie asa de tare nici macar dintisorii.Nu stim daca vom gasi gradi/cresa,dar incercam.

WE placuta va doresc!

Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Buna fetelor, nu am mai trecut pe aici ca am fost ocupata cu Thanksgiving. Am gatit!
In rest nu ne prea laudam nici noi. Alexandru e foarte racit. Nu stiu ce s-a intimplat, e asa de vreo trei zile. Ii curge nasul, tuseste si ii sticlesc ochii. Nu i-am dat antibiotic, doar tratament simptomatic si Claritin.
Azi parca am vazut o usoara imbunatatire, dar miine nu il duc la scoala.
Vad ca si voi aveti tot felul de probleme. Sper sa se faca bine bebeii cit mai repede.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput