Bebei cu alergii (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Ha, ha... Stiu cum e cu condusul. Eu sint soferita proaspata, conduc nu mai mult de 4-5 km o data, adica practic ma invirt pe linga casa. Stiu si cum e cu sotul obosit.
Uitasem de Ziua Nationala, odihna placuta tuturor.
Eu iar l-am tinut pe Alex acasa, din cauza vremii. Pina la urma nu e atit de rau, dar cum nu i-a trecut boala 100% am zis ca mai bine il tin acasa.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Cind am zis testele celelalte m-am referit la cele cu aparatele alea in care trebuie sa sufli...nu stiu exact despre ce e vorba ca noua ni s-a spus ca e prea mic si nu coopereaza cind am fost la pneumolog la control...asa ca au ramas pentru mai tirziu
David iar tuseste si iar are bubite pe minute., acum sunt mai rare, dar extinse pina spre cot...Eu nu i-am mai dat nimic (suc, ciocolata, bomboane)de 2 saptamini..in schimb i-am dat prajituri de casa...Ma intreb daca o fi vreo alergie la unt, margarina...
Fetelor, va rog sa-mi recomandati un alergolog bun ca saptamina viitoare vreau sa merg la un control, imi iau concediu dupa examenul pe care-l am luni...
Am o dr alergolog care foloseste metode naturiste, dar nu are liber pina spre sfirsitul lui decembrie, si eu nu pot astepta atit.
Cred ca voi incerca la Cernatescu...nu stiu, sunt in cumpana...TAvi cum se mai simte? I-a mers tratamentul dr Cernatescu?
Pupici, sanatate tuturor!!!!!!

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasika spune:

Buna fetelor!!!! Imi cer scuze ca am disparut, dar din pacate n-am avut de ales...am fost internata cu bebeii 2 saptamani la Gomoiu.....

Parca v-am zis de Ana ca ii faceam aerosoli si-ii dadaeam Klacid pt. ca fusese diagnosticata cu bronsita...ei bine, dupa 3 zile de antibiotic, aerosoli si antitermice la 4 ore mi-a facut un puseu de febra 39,8 si asa am plecat cu ea la 4 dimineata la spital, unde au internat-o imediat - diagnostic pneumonie!!!! Ca si cum n-ar fi fost de ajuns, dupa 4 zile l-am internat si pe Tavi cu acelasi diagnostic!....a fost cumplit!!!!!Dupa ce problemele respiratorii au inceput sa se amelioreze au facut enterocolita!!!Au stat pe perfuzii, ce mai groaznic!! Cel mai rau a patimit Tavi cu enerocolita fiindca avea in jur de 12 scaune apa pe zi, plus ca nu manca si nu bea nimic...a slabit 800 de grame in 4 zile!!Am trecut printr-o perioada de cosmar care m-a imbatranit cu ani buni...am decis s-o retrag si pe Ana de la cresa - nu cred ca-s mai suporta sa mai am o astfel de experienta...

Imi cer scuze, dar inca nu am apucat sa citesc din urma...promit sa recuperez!!!
Va pup dulce!
Nastasika, mamica de 2 ingerasi: Ana (29.11.2003) si Tavi (21.04.2005)

Mergi la inceput

Simona,sa-ti spun de Cernatescu...lui Tavi i-a mers foarte bine cu tratamentul dat de el, dar a reusit si el sa dea cu bata-n balta pana la urma:l-a sunat sotul meu cand baiatul tusea si facea febra ( inainte sa-l internez) si i-a spus ca nu e necesar sa vina la consultatie (desi sotul meu insistase)si sa-i faca aerosoli cu flixotide in continuare...numai bine ca a venit cu el la spital unde a fost diagnosticat cu pneumonie...deci trage tu concluzia!!Plus ca e foarte aerian, ocupat( din cauza cursurilor)- avand programare pt ora 9.30 am asteptat cu baietelul pana la ora 12 (pe un hol ingust ticsit de copii bolnavi) pt ca dumnealui a trebuit sa plece intre timp la curs...In concluzie, mie personal mi s-a parut destul de superficial.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Natasika, Doamne prin ce-ati trecut!Imi pare tare rau si iti doresc muulta, multa sanatate, si sa-ti revii psihic cat se poate de repede, mai ales ca ai stat in spitalele patriei.Poate te ajuta un pic sarbatorile de iarna care vor veni.Ai grija de copii si de tine in aceiasi masura.Va pupam.Iti urez LA MULTI ANI pentru Ana cu toate ca nu cred ca ati mai serbat-o in aceste conditii.
Simona, am inteles despre ce teste vorbeai.La Matei a iesit IgE-ul mic, adica nu este un copil alergic, "general"vorbind.Mai astept inca alte rezult.la teste.Cat despre alergologi, toate....de rele, asa ca nu iti recomand nimic, imi pare rau.

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by nastasika

Simona,sa-ti spun de Cernatescu...lui Tavi i-a mers foarte bine cu tratamentul dat de el, dar a reusit si el sa dea cu bata-n balta pana la urma:l-a sunat sotul meu cand baiatul tusea si facea febra ( inainte sa-l internez) si i-a spus ca nu e necesar sa vina la consultatie (desi sotul meu insistase)si sa-i faca aerosoli cu flixotide in continuare...numai bine ca a venit cu el la spital unde a fost diagnosticat cu pneumonie...deci trage tu concluzia!!Plus ca e foarte aerian, ocupat( din cauza cursurilor)- avand programare pt ora 9.30 am asteptat cu baietelul pana la ora 12 (pe un hol ingust ticsit de copii bolnavi) pt ca dumnealui a trebuit sa plece intre timp la curs...In concluzie, mie personal mi s-a parut destul de superficial.......

Inteleg....oricum de asteptarea asta pe holuri nu stiu cite ore cu copil mic ma temeam eu tare, asa ca am facut miercuri programare la victor Filip linga Grigore Alexandrescu...

Imi pare rau de experienta pe care ai avut-o. toata lumea in jurul meu are pneumonie, la sv, prin vecini, acum tu cu ingerasii...
Dar cum a diagnosticat pneumonia copiilor/ le-a facut vreo analiza sau pur si simplu i-a ascultat la plamini????
Gama, pai si lui David i-a iesit bine IgE-ul...problema mea e ca nu mai stiu daca eu ii daddeam atunci ceva antihistaminice....Ma bucur mult ca sunteti bine, oricum,Doamne Ajuta sa ne mai linistim cu toatele cu problemele de sanatate, macar acum ca vin sarbatorile
Pupici si sanatate tuturor!!!!

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput

Magda, multumesc pt sustinere...chiar e traumatizant sa stai 2 sapt in spitalele din Rom...si de bine ce m-am externat joi cu baiatul, sambata am fost iar la urgenta cu fata, pt. ca o durea burtica f.f. tare...inca nu stiu ce are, astazi a facut iar 39, ma gandesc la o infectie urinara, dar rezultatele la analize vin abia miercuri, pana atunci....

Simona, febra mare si tusea urata m-au facut sa ma duc la spital unde, in prima faza au fost ascultati la plamani, dar diagnosticul sigur a fost pus in urma radiografiei pulmonare.
Am auzit si eu de dr. Filip...sa-mi spui si mie , te rog, cum a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Gama, felicitari pentru vestile bune.
Nastasika, ma gindeam la tine si am sperat ca totul e bine. Incredibil prin ce ati trecut, imi pare atit de rau! Sper ca sint bine copiii. Mai bine renuntati la cresa. Eu am avut pneumonie la 6 ani si mi-am revenit greu dupa asta.
Fetelor va urez numai bine.
Alexandru e si acum putin mucos si de asta mai tuseste. Acusi sint doua saptamini, tare as vrea sa-i treaca o data!
Acum m-a luat si pe mine, am luat de la el boala. Sper sa nu ne-o pasam in continuare...

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gama spune:

Cum adica, rezultatele vin miercuri si pana atunci face febra???Nu exista un sistem mai rapid de analiza? Nici nu vreau sa ma gandesc prin ce treci, pot spune doar ca te inteleg si te sustin.Am stat si eu in spital cand avea copilul 2 luni, nici acum nu mi-am "vindecat"frustrarile acumulate.Va doresc numai sanatate.

si Matei(2.aug2004)
foto Matei

Mergi la inceput

Gama, vizionindu-ti pozele i-am recunoscut pe copii Roxanei , pe Bianca si pe Mihnea...Roxana e o mamica draga mie, de la mamici de nov-dec 2004, cu care ma plimbam uneori prin parcul Moghioros si pe care desigur tot de pe net o cunosc. Ce mica-i lumea!

Simona si David (10 nov)

Daviduchele meu

Mergi la inceput