Bebei cu alergii (2)
Raspunsuri - Pagina 13
gama spune:
buna dimineata, Matei a racit din nou, nu poate respira bine, a dormit f greu ridicat pe 2 perne si din pacate in ac.situatii isi aminteste de suzeta si plange de dorul ei.Si uite asa am dormit noi pana pe la 4am.
Pisicuza, merci de sfat, nici eu nu-i dau cu cortizon pe orice buba, am un roll-onnumit "mix"special ptr muscaturi de insecte si o crema cu Cu+zn de la Uriage, mult mai inofensive, iar singura crema pe care o foloseam in cazurile grave era Advantan Milch.
Natasika, cum merge tratamentul nou?
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
simonacip spune:
gama, off...si voi acum...insanatosire grabnica
, sper sa nu va prinda tare, poate cu panadol si vit C il pui pe picioare
Eu acum ii caut in disperare vaccinul antigripal pt copii, pt ca la cresa bineinteles ca nu mi-l mai poate face...ca si cum nu erau pentru fiecare copil, dar ma rog, ce sa mai...Pe la farmacii nu se gaseste de nici o culoare. oare care este diferenta intre unul pt copil si altul pentru adult? Doar cantitatea? Oare ii pot face 1/2 dintr-unul de adult? o sa sun doctorita azi....
Acum e momentul si trebuie sa ma grabesc pt ca sunt in pauza de broncho-vaxon si el e bine, sanatos..>Cine stie cit va tine situatia asta, mai ales cu frigul care se anunta..
Nastasika, voi cum mai sunteti? am uitat sa te intreb ; Cernatescu cum e ca doctor? Cit a fost consultatia?
Pupici si sanatate tuturor
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
gama spune:
Buna Simona,nu prea suntem bine, avem cantit.mari de......muci,dar pe interior!!!Asa ca tusim, stranutam, haraim, plangem, si probail vom sta mai mult in casa iarna asta!Ne tratam cu nurofen, mucosolvan, stodal de 3 ori pe zi!!!
Dupa ce-i fac vaccinul de 2,5 ani ma gandesc sa incerc un tratam.de imunizare!Eu nu-i fac antigripal, mi se pare o treaba prea relativa pentru a chinui copilul, toata campania asta cu vaccinarea are si o latura....politica!!!De cate ori va faceau in copilarie voua vaccin antigripal?Eu am facut 2 ani la rand acum vreo 4 ani si am tras raceli zdravene de fiecare data, poate fi coincidenta dar.....de atunci nu mai racesc f tare si sa nu-mi ziceti ca am anticorpi!
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
nastasika spune:
Buna dimineata, fetelor!
Gama, mutumesc mult pt. articole, contin informatii foarte utile
Imi pare rau sa aud ca Matei e racit...sa-i treaca repede! Si Ana mea e racita, vineri a facut antigripalu'...Eu ii dau un sirop de tuse de la Plafar (muguri de brad cu propolis) si vitamine(Sanostol) si sirop de catina...sper sa reusesc asa, prin metode naturiste...a, era sa uit, seara ii pun in baie cateva picaturi de ulei de busuioc care o relaxeaza si-i desfunda nasucul, poate incerci si tu, e tare placut!
Simona nu pot inca sa ma pronunt in privinta lui Cernatescu ca medic...m-a luat cam pe fuga ca nu am trimitere, ca la el nu e cabinet privat, chestii, dar am insistat si l-a consultat. Nu mi-a spus nimic concret, n-a dat nici un verdict, a fost destul de evaziv, mi-a dat tratamentul pe care vi l-am spus la pag. 8 si ne-a chemat la control peste 2 saptamani.
Tavi deocamdata e la fel...plin de muci verzi si tuseste productiv...astept si eu sa treaca 2 saptamani sa vedem ce se mai intampla. Ce ma mai ingrijoraza la Tavi este faptul ca are ceacane foarte negre la ochi si are tot timpul ochisorii iritati...si asta ma face sa ma gandesc ca mai e si altceva ce-l deranjeaza, dar ce?
Ramona, cum ati petrecut de Holloween? M-am gandit la voi...
gama spune:
Ziua buna, multumesc Natasika pentru informatii, imi pare nespus de rau de Tavi, si cred ca totusi nu e cazul sa ne dam si noi cu presupusu` ce-ar putea avea, si asa cred ca ti-ai facut tu destule scenarii, probabil ca e o alergie respiratorie!
Cat despre matei, il tratez cum pot si sper ca in 2 zile sa se imbunatateasca situatia, neavand febra zic eu ca e un lucru bun!!!L-am "privit"putin si prin gat, asa ca mai asteptam interventia medicilor...
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
gama spune:
Simona, am uitat sa-ti spun ca am mai vorbit cu o colega despre bronho-vaxon si zicea ca si fata ei a facut ceva forme de ragusala/muci dupa fiecare tratam.iar doctora i-a zis ca e pura coincidenta dar nici ea nu era prea convinsa.
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
simonacip spune:
quote:
Originally posted by nastasika
Buna dimineata, fetelor!
Tavi deocamdata e la fel...plin de muci verzi si tuseste productiv...astept si eu sa treaca 2 saptamani sa vedem ce se mai intampla. Ce ma mai ingrijoraza la Tavi este faptul ca are ceacane foarte negre la ochi si are tot timpul ochisorii iritati...si asta ma face sa ma gandesc ca mai e si altceva ce-l deranjeaza, dar ce?
Ramona, cum ati petrecut de Holloween? M-am gandit la voi...
stiam ca cearcanele tot un efect al alergiei ar fi....Deci asa cu Dl Cernatescu...eu cind am sunat imi spusesera ca e cabinet privat, in cadrul acestei policlinici...Imi pare rau daca te-am dezinformat fara sa vreau
...gama...multa lume se plinge ca in urma vaccinurilor antigripale au parte numai de raceli...Si eu am sincer o mare teama in suflet, dar sper sa fie ok...mi-e tare teama de gripa(ca e mai urita decit o simpla raceala)..daca Matei nu face febra e totusi bine inseamna, poate scapati ieftin...Daca il tii mai mult pe acasa cu cine il vei lasa? Parca tu lucrai...
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu
gama spune:
Simon, eu lucrez de la inceputul anului, el sta cu bona pe care-o avem de un an si suntem multumiti,chiar am avut noroc, e o doamna mai in varsta dar cu bun simt,responsabila, care chiar s-a atasat de el si el de ea.
Natasika, despre alergia la praf/acarieni nu ai incercat sa intrebi vreun medic???
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006
Ramona J spune:
Of, of fetelor! Imi pare rau ca bebeii sint amariti. Sper sa isi revina cit mai repede.
Asa e, cearcanele arata ca e vorba de o alergie. Mai da-i o sansa doctorului, poate era ocupat si nu a avut timp de discutii. Nu inseamna ca nu se pricepe.
Noi ne-am distrat bine de Halloween. Dar avem bombonici cu E-uri, normal! Ii dau cite una si mai arunc cite trei la gunoi... fara sa ma vada, of course. Am inceput cu cele care contin tartrazina.
The best thing you can do for your children is to love your wife.
simonacip spune:
gama...bine ca aveti o bona cum trebuie...E mare lucru. ce mai face matei?
dar tavi ce mai face, nastasika?
Noi am facut aseara 1/2 de vaccin antigripal pentru adulti ...dr a spus ca e ok...ma bucur ca am reusit acum cit e sanatos si in pauza de Bronchovaxon. stau un pic cu teama acum sa vad cu va reactiona, pentru ca muuuuuulte persoane racesc intr-una dupa astfel de vaccinuri...m-am bazat si pe faptul ca daca nici eu, nici Cip nu am avut astfel de reactii urite vreodata la vaccin, nici david nu le va avea(sau macar riscul e mai mic)
Pupici si sanatate multa bebeilor(acum ca a venit si iarna...
)
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu