Bebei cu alergii (2)
Raspunsuri - Pagina 12

mcrissa spune:
buna!
sunt matusica unui baietel superb de 3 anisori.el isi doreste tare mult un parfum (cum are tati si mami).cum el este alergic, parfumul pentru adulti ii face rau.stiti cumva vreun parfum pentru copii, care sa fie si antialergic?Am auzit candva in parc o mamica vorbind despre astefel de parfum, dar cum atunci nu ma interesa nu am retinut despre ce e vorba.
Mcrissa 9 bebe strumph-ul meu

gama spune:
Mcrissa, am vazut anul trecut parca la Mothercare apa de toaleta ptr copii, dar eu n-as recomanda la ac.varsta parfumarea copilului indiferent cu ce, sunt produse total artificiale si substante care pot dauna si unui copil normal, dar unuia alergic, stii ca toti detergentii/sapunurile intra in sange prin piele si se recomanda folosirea moderata.In plus, nu stiu la ce-i foloseste, nu modifica ph-ul?????Copii nu au glandele sudoripare dezvoltate in consecinta ei nu transpira sub brat ca noi.
Natasika, Simona,Ramona,Pisicutza ce fac copiii????
Ramona, mai aveti putin si faceti 2 ani!!!!
si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI

simonacip spune:
neata fetele...Da MCrissa, cum spunea si gama in tot ce am citit nu prea se recomanda parfumurile, fie ele si speciale pentru copii... gama,noi suntem bine si multumim de intrebare. Bine, mai tuseste o data de 2 ori pe zi, cred ca daca ar scuipa secretiile alea pe care le mai are(putine), ar fi ok...dar nu vrea sa le scuipe, le tot inghite.
Voi ce faceti? Mateutu' e bine?
restul copilasilor au depasit problemutele???
pupicuti la toate.
Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu

nastasika spune:
Am fost ieri la dr. Cernatescu...pt. ca Tavi, dupa 4 zile de prednison si aerosoli cu ventolin la 6 h era exact la fel...fara weezing insa, dar era plin de secretii in piept si din nasuc ii scoteam o caruta de muci verzi si vascosi...
Am schimbat iar tratamentul:
flixotide de doua ori pe zi cate 2ml in aerosoli
ketof 2,5 ml de 2 ori pe zi
plus singulair, dar mi-a spus ca e foarte important sa nu-i dau nimic de baut cel putin jumatate de ora dupa el
Va urma ascest tratament doua saptamani dupa care ne vom duce iar la control
M-a trimis si la ORL si cica are si polipi
Nu am gasit lapte de orez...am fost in Cora, Carfour,Gima, Mega Image....nicaieri!!!...
...hai ca v-am zapacit cu problemele mele....copilasii vostrii ce mai fac? Sper din suflet sa fie bine sanatosi!!!!

gama spune:
Aoleu, scuze, vroiam sa spun Simonei ca mai are putin pana la 2 ani !!!
Bravo natasika ca ati fost la alt dr., cu polipii tr.sa vezi daca sunt operabili ori ba, am o prietena care si-a operat baitul pe la 3 ani dar se sufoca in somn din ac.cauza, iar alta care a decis sa nu-si opereze copila la 5 ani cu toate ca dr. ii recomandase din cauza otitelor pe care pana la urma le-a tratat.Nu ai incercat laptele de soia???noi cu asta functionam de 2 ani, asa cum zicea si pisicutza copiii au mers bine.
Pe Matei l-am muscat un tzantzar de mana si obraz si-a facut bube cu lichid, si e cam supart si-si sterge toate cremele pe care incerc sa le pun,dar slava D-lui e sanatos in rest, cu toate ca a mancat dulciuri in prostie in wk, facute in casa dar cu creme si altele...Asa ca iar am eliminat cacaoa din banuieli!!!
Simona, inteleg ca e bine David, cat despre secretii nu cred ca-l poti invata sa scuipe la varsta asta, asa ca stai linistita, eu ii dau ACC 100/200 un plic pe zi si se mai curata, secretul este sa bea lichid mult dupa ce ia praful asta dizolvat care e f bun la gust.
si Matei(2.aug2004)
POZE MATEI

simonacip spune:
quote:
Originally posted by nastasika
plus singulair, dar mi-a spus ca e foarte important sa nu-i dau nimic de baut cel putin jumatate de ora dupa el
e bine de stiut...oare ceilalti medici (mai ales cel care mi-a recomandat)de ce nu au pomenit de asta ?
of, imi pare rau ca are polipi, asta e mai rau,pentru ca polipii intretin racelile...poate si din cauza asta a tot racit puiul mic, plus ca inseamna ca respiratia aceea greoaie de care vorbeai nu e cauzata in totalitate de bronhii, ceea ce pina la urma e bine, nu? ..am inteles ca oricum se refac, probabil de aceea prietena ta, Gama a decis sa nu-l opereze pina la 5 ani..
gama...ACC...nimeni nu mi-a recomandat pina acum, dar am sa cumpar sa-l am in casa, poate pentru data viitoare (desi sper sa fie cit mai indepartat acest moment)
da, noi mai avem putintel pina la 2 ani, nu sapt asta, cealalta vrem sa facem si un tortulet dragut..poate in forma de masinuta

Simona si David (10 nov)
Daviduchele meu

gama spune:
Simona, s-a decis sa mai amane operatia si bine-a facut caci procesul era invers, polipii se inflamau de la otite nu facea otite de la polipi, asa ca a scapat copilu de operatie.
Natasika, dai o adresa de mail sa-ti trimit articole?Nu sunt de speriat, unul este despre "anticorpii IgE si alergiile"si altul despre"ce e o apergie alimentara"
si Matei(2.aug2004)
matei mai mic
octombrie 2006

Ramona J spune:
Buna fetele, ma bucur ca aveti vesti (mai) bune despre copilasi.
Nastasika sper sa fie bine cu noul dr. Rabdare, ca va dura pina sa regleze tratamentul. Micutul nu vomita aceste secretii? Alexandru asa facea din cind in cind si se mai usura o vreme.
Chestia cu polipii e aproape o veste buna, in situatia asta. Adica daca sint intr-adevar mai mari poate ei sint de vina pentru o parte din simptome. Daca faceti operatia s-ar putea sa fie mai bine. Avind in vedere ca e mic, s-ar putea reface dupa un timp. Dar e de preferat decit sa urmati tratamentele astea imposibile!
Daca ajungeti la operatie sa fiti atenti la anestezic, ca poate declansa o reactie alergica.
Alexandru a facut operatia pe la patru ani si a fost mai bine dupa aia. A avut o reactie la anestezic, dar dr. a fost pe faza si i-a dat ceva, nu a fost problema.
Despre parfumuri... nu are un copil nevoie de asa ceva. E exact chestia cu copilul alergic care e atras de substanta care ii face rau (cum Alexandru bea lapte in nestire, alergic fiind). Ba nici adultii din jurul lui nu ar trebui sa foloseasca parfumuri si casa ar trebui curatata pe cit posibil fara chimicale. Deci trebuie redus contactul lui cu substantele nocive.
Noi sarbatorim Halloween si deja incep pregatirile de Thanksgiving care aici e poate cea mai mare sarbatoare, ca si Craciunul.
The best thing you can do for your children is to love your wife.

pisicuta si matei spune:
Hi!
Off Nastasika prin cate va este dat sa treceti.Eu nu pot decat sa va urez multa sanatate si sa ma rog sa treceti cat mai repede peste aceste situatii neplacute.
mcrissa eventual intr-o fost sticula de parfum cu pulverizator sa puneti niste apa si asa rezulta un "parfum" tocami potrivit pt micut
Noi suntem bine,nu avem momentan probleme,ne pregatim de nu stiu cat timp de ROR si speram ca pana la urma reusim sa il facem maine.Cu alergiile stam cumintei deocamdata si vad ca nici raceala nu ne paste,cel putin deocamdata;desi Matei al meu nu-i chip sa il convingi sa stea invelit si nici prea grosut nu il pot inveli ca transpira si mai rau este,asa ca....
Ramona distractie placuta va doresc
Gama noi de fiecare data cand ne musca ceva si facem bube folosim numai albastru de metil,eventual alcool iodat direct pe bubuita si apasam ca sa se sparga bobita de lichid si trec fara nici o problema bubitele.Sigur trec mai greu,dar nu mai chinuim copilul cu creme cu cortizon si alte nebunii de astea.
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor

pisicuta si matei spune:
Fetelor voi mai stiti ceva de Anca emanuel?'
Anca daca ne citesti inca,da un semn,ca ne este dor de tine,macar pe email daca nu poti aici.adr mea esta :selfguide1@yahoo.com.Cum mai este Ema?
Pozici cu noi
"Cronometrul" lunilor