Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by ionica

Intradevar nu este bun doar ceai de musetel,pediatra de aici mi-a recomandat urmatoarea reteta:

500ml de apa Evian sau Vitel firata,
un pliculet de ceai de menta + unul de musetel,adaugi putina miere de albine .

Eu stiu ca nu e voie miere la copiii sub 1 an.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Mai mamici cu experienta...cand iti vine menstruatia ?
Ca eu de ieri am o scurgere, adica e ca la inceputul menstruatiei..putin, dar nu de neglijat... asta sa fie ?
Am citit pe net ca la 40 de zile de la nastere ar aparea ceva asemanator si ca n-are leg cu ciclu'....asa e ?

Poze

Mergi la inceput

Si io...si io

Gety

Nastere usoara !

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Gety, nastere usoara si bebe sanatos!
Fetele din Iasi: am auzit ceva aseara: cica 80% din bebelusii nascuti la Cuza sunt externati cu piodermita.

Inni, mie mi-a venit menstruatia pe cand Iustin avea 7-8 luni.
Imediat ce l-am intarcat, a aparut.

Eloise, toate sarcina am urmarit discutiile voastre despre bucurii. N-am fost tentata sa-mi cumpar, cu toate ca nu mancasem niciodata. Zilele trecute am dat nas in nas cu ele si am cumparat. Cu jeleu, cu visine...cred ca sunt singura care declara ca nu-i plac in mod deosebit. Ciocolata in care sunt invelite e asa de dura...nu e fina deloc.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

quote:
Originally posted by laliq

Intrebari pt cele care dati copilului Baby Drink: un plic se dilueaza in 50 ml apa - bebe bea o singura data toata cantitatea (50 ml) sau o impartiti si i-o dati in mai multe transe? Cat timp se poate pastra solutia si in ce conditii?

Putem da in aceeasi zi alternativ copilului doua sau mai multe "solutii" anticolici? (e.g. bonisan dupa o masa, baby drink dupa urmatoarea masa si tot asa?)

Voi cum curatati nasucul copilului - cat ser fiziologic puneti intr-o nara? Am luat pompita de la chicco, dar inca nu am folosit-o. Acum imi pare ca uneori Matei fornaie si ma gandesc ca o avea nasul infundat.

la mine fata bea si 50ml o data dar nu mai papa la ora la care trb ca are burtik umflata. eu am inteles ca, ca si laptele praf, nu trb pastrat ci aruncat dupa ce nu mai papa. poti incerca in schimb sa-i faci de ex 25ml cu 1/2 de pliculet. eu asa am mai facut. nu-ti face griji ca nu nimeresti exact pt ca unii medici rec de ex dizolvarea plicului in 50-100ml, ca cica ar fi prea dulce....

da, poti sa-i dai mai multe remedii pt colici in aceeasi zi. noua ne-a rec med sa-i dam sab simplex in fiecare bibe plus de 2ori/zi bonnisan. deci...merge!

noi pt nasuc fol ser fiziologic, fara pompita! tot med ne-a recomandat! punem cu o seringa mica de 2ml, ca pipeta ii poate rani nasucul! 2-3 picaturi in fiecare nara! si lasi asa! probabil ca o sa stranute si scoate afara mucii! de preferinta inainte de masa, sa-l ajute sa respire in timp ce are gurita astupata cu sanul/biberonul, si in plus, daca-i pui dupa, risti sa vomite!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Pufy, merci de raspuns..ce bine ca il poti pune si pe orizontala; eu n-am gasit pana acum asa, de fapt nici timp sa caut nu prea am avut
Gety, nastere usoara si bb sanatos!
Laliq, eu i-am dat si bonnisan si baby drink in aceeasi zi..combinatia asta am facut-o, in schimb nu stiu daca merg amestecate sab simlex cu bonnisan sau cu cu baby water..
Ceaiul e valabil 12 ore din momentul in care l-ai facut si da, poti sa-i dai toata cantitatea, nu face rau..al meu a baut intr-o zi vreo 3 masuri pt ca a refuzat laptele

Martha & Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DiaB spune:

Nastere usoara la pentru cele care urmeaza! Si bebei sanatosi pentru mamici!

Diana 37w cu Maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

Hello,

Nastere usoara si bebei sanatosi celor care azi au marea intalnire! Gety, Hazul - Doamne ajuta!

Inni, mie mi-a venit mestra dupa prima nastere la 3 saptamani si a venit f. abundent primele 2 zile. Nu cred ca este o regula, e functie de fiecare organism.

Intrebari pt cele care dati copilului Baby Drink: un plic se dilueaza in 50 ml apa - bebe bea o singura data toata cantitatea (50 ml) sau o impartiti si i-o dati in mai multe transe? Cat timp se poate pastra solutia si in ce conditii?

Putem da in aceeasi zi alternativ copilului doua sau mai multe "solutii" anticolici? (e.g. bonisan dupa o masa, baby drink dupa urmatoarea masa si tot asa?)

Voi cum curatati nasucul copilului - cat ser fiziologic puneti intr-o nara? Am luat pompita de la chicco, dar inca nu am folosit-o. Acum imi pare ca uneori Matei fornaie si ma gandesc ca o avea nasul infundat.

Simona
, cum sunteti? I-a trecut lui David temeperatura?

Azi trebuie sa merg la Medicover ca sa scoatem firele de la operatie si sunt tare stresata ca Matei se va trezi cat lipsesc. Cred ca o sa pompez niste lapte sa-l las, dar pana acum nu i-am dat biberon si nu stiu daca o sa vrea sa pape.

Mai am o intrebare - un obiect sterilizat (bibe, suzeta etc) cat timp e steril dupa incheierea procesului de sterilizare? Eu am mostenit un sterilizator dar nu am si carticica cu instructiuni ca sa citesc acolo, de acea va intreb pe voi.

Multumesc anticipat pt raspunsuri.

Sanatate la burtici, mamici si bebici.

Larisa, happy mum de Matei (26 septembrie 2006)
pozeuri

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

De la ora 9 am avut curentul luat pana acum si n-am putut sa va anunt ca

A NASCUT SANDRA

Pe la 9 i-am scris eu un mesaj s-o intreb daca a venit bebelina si iata raspunsul:
"Va pup mult. Bebita de 3500gr s-a nascut la 4.10 cu Apgar 10. Sunt f bine si FERICITA, astept sa mi-o aduca in salon :)"

Eloise 39 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna fetelor...
Sandra refacere rapida si felicitari pt bebe.!!!

Mamici care ati nascut prin cezariana lamuriti-ma si pe mine..(daca o sa vedeti mesajul)...eu azi fac o luna de cand am nascut si inca am burta amortita...toata zona operatiei si pana aproape la buric.Este normal sa fie asa?
Mie dupa 2 saptamani jumate mi-a venit menstruatie(banuiesc ca asta era) care a tinut 1 saptamana...si de ieri iar au inceput sangerarile si dureri de burta...este normal?
A si dupa cat timp a'ti epilat zona...eu a'si vrea sa ma epilez dar taietura este atat de jos...incat mie frica...oare se intampla ceva..sau sa incerc cu crema epilatoare?

Azi gogoasa mea face 1 luna..sunt tare bucuroasa ca mergem bine si ca am trecut de 3 kg...deja suntem un "adevart barbat" cum ii zice sotul

Va rog care are timp sa imi raspunda si mie.

Pupici

_
mamica de ingeras Sebastian Mihaipoze

Mergi la inceput