Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Sa raspund repede ca e o miorlaiala la mine in casa... ceva de speriat. David e mai bine (Ileana, Raluca, Larisa ) i-a scazut temperatura sub 37gr, dar e slabit si plangacios si n-are pofta de mancare. Se jeleste de la orice si a sculat-o de mai multe ori pe Irena, care cum se trezeste vrea papa, i-am dat peste cap programul de supt, acum se miorlaie si ea. Ca tot se vorbea de luat temperatura la copii, sa ma vedeti pe mine acum... umblu cu termometrul in buzunar si le iau temp cand la unul cand la altul din juma in juma de ora. Azi face si Irena o luna si sarbatorim printre plansete. Of of

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

quote:
Originally posted by mephala30
Fetele din Iasi: am auzit ceva aseara: cica 80% din bebelusii nascuti la Cuza sunt externati cu piodermita.

Eloise, toate sarcina am urmarit discutiile voastre despre bucurii. N-am fost tentata sa-mi cumpar, cu toate ca nu mancasem niciodata. Zilele trecute am dat nas in nas cu ele si am cumparat. Cu jeleu, cu visine...cred ca sunt singura care declara ca nu-i plac in mod deosebit. Ciocolata in care sunt invelite e asa de dura...nu e fina deloc.

Carmen, Teodor (6.09.2006) si Iustin (5.06.2004)
Poze

Nasol cu piodermita... presupun ca foarte slabe sanse sa nu ia si al nostru...

Bucuriile de la magazinul din Mall le-ai luat? Poate de la alimentarele astea mai mici nu-s tocmai proaspete. Am luat si eu cu fructe din cartier si nu mi-au placut. Nu ca-i dura ciocolata, dar nu e fina, in sensul ca ingrediente nu-s ca la o cioco fina. In schimb alea cu jeleu, lapte de pasare, fondant, griliaj... dar nu mai incep din nou

Eloise 39 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Simona, bine ati venit in clubul celor cu doi copii miorlaiti. Aseara eu personal nu credeam ca o mai scoatem la capat. Dar am scos-o cumva, cu nervii in pioneze. Ma bucur ca David n-a mai facut febra, spor la masurat temperaturi. Si la multe luni inainte!

Dupa circul de aseara fi-mea doarme si acum, a mancat doar in somn si a stat treaza doar vreo 20 de min afara, la plimbare. Si doarme de aseara de la 10. Probabil ca iar avem spectacol seara, dar macar o stiu ca s-a odihnit cat de cat. Oricum, azi i-am luat Debridat, poate mai scapam nitzel de colici, ca si in somn numa se schimonoseste si se maraie toata noaptea, aproape ca nu ma pot odihni eu din cauza ei. Abia astept sa mai treaca colicii s-o expediez la frac-su in camera, sa dorm si eu nitzel mai profund.

Ceaiul ala, Baby Drink, e extrem de dulce, puteti sa il dati la bebei si mai diluat decat zic aia pe prospect ca nu-i bai.

Laliq, nu stiu ce sa zic de sterilizator, de care ai? Eu am unul care sterilizeaza cu solutie, asa ca tin tot timpul biberoanele in apa aia, le scot si le clatesc inainte de folosire. Cauta si tu pe net modelul de sterilizator pe care-l ai si poate gasesti ceva instructiuni. La capitolul combinat siroape de colici, la Luk am combinat cu succes Debridat cu Bonnisan, probabil ca bine ar fi sa combinati doua siroape care nu au aceeasi compozitie. Logic, nu? Nasul il curatz cu ser fiziologic, pun in nas la ochi, cam juma de ml in fiecare nara, poate mai mult, apoi trag cu pompa. Eu am una cu furtunase, e excelenta. Dupa ser poti pune pe bebe pe burtica si in felul asta ies singurei mucisorii, cu tot cu serul fiziologic.

Inni, nu stiu ce sa zic de menstruatie, cu toate ca nu mai alaptez la mine n-a venit. Dar o astept in curand.

Sandra, felicitari pentru bebe! Refacere rapida!

Miere clar nu se da pana la un an, din cauza ca se poate face cica botulism de la ea, daca nu ma insel eu. Nici zahar nu prea se recomanda, sau daca se pune zahar in ceai, apa cu zaharul se fierbe vreo 15 min. Pentru ca fi-mea bea apa cu placere nu ii fac ceai, i-am facut vreo 2 zile apoi am renuntat, mi-era lene.

Raluca, se vede ca ai copil cuminte, esti mai activa p-aci .

Pupicei

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Mexxa, Amarantina LA MULTE ..LUNI...SANATOASE PT. BEBEII VOSTRI !!!
Sa creasca sanatosi si voiosi.
Dintisori fara durere.
Nopti fara colicei.
Fara constipatii.

Acusica se face anul si ne intrebam cand o fi trecut...

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

quote:
Originally posted by laliq
Mai am o intrebare - un obiect sterilizat (bibe, suzeta etc) cat timp e steril dupa incheierea procesului de sterilizare? Eu am mostenit un sterilizator dar nu am si carticica cu instructiuni ca sa citesc acolo, de acea va intreb pe voi.

3 ore.. daca lasi obiectele sterilizate in sterilizator dupa ce se termina procesul.

Poze

Inni... mamica de Ami (29.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laliq spune:

va multumesc tuturor pt raspunsuri.

Larisa, happy mum de Matei (26 septembrie 2006)
pozeuri

"tine aripioara asta, voinice, si cand ti-o fi mai greu... sufla de trei ori peste ea si indata am sa vin si eu sa te ajut"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

IRENA si SEBIbebei de Amarantina si Mexxa LA MULTI ANI la implinirea primei lunisoare din viata!

Eloise 39 cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Inni merci de urari.
De miere si eu stiam ca e foarte periculoasa sub 1 an, eu lui David i-am dat prima oara de-abia cand a implinit 2 ani.
Port-bebe eu am de la Chicco si are 3 pozitii: bebe cu fata la purtator, bebe cu fata la exterior si bebe in pozitie culcat. Pe instructiuni scrie ca se poate folosi de la 1 luna cu bebe in pozitie verticala, dar totusi mie mi-e frica, am impresia ca i-as forta coloana. O sa-l folosesc pana pe la 3 luni cu bebe in pozitie orizontala.

Oana, tu ai pus copilul in leagan? Ca am si eu leagan dar nu mai stiu de la ce varsta pot sa-l pun acolo, ma gandeam tot pe la 3 luni. Se poate mai devreme, are cineva idee?

Mie pediatra mi-a zis ca ceaiul pot sa i-l dau Irenei in decurs de 24 de ore dupa ce a fost facut, totusi prefer sa i-l dau proaspat facut. De fapt nu prea ii dau. Decat cand plec de acasa las un biberon cu ceai - in caz ca se trezeste fata sa pape ceva pana ajung eu acasa.

Mergi la inceput

Multumim Eloise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Mexxa, din cate stiu eu zona de pe langa taietura o sa mai fie amortita o perioada, nu stiu cat exact. Eu m-am epilat cu epilatorul zilele trecute si nu s-a intamplat nimik rau. Pentru ca e zona amortita nici n-a mai durut ca de obicei . La multi ani ptr o luna!

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput