Mamici de sept-oct 2006 (84)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Bebelusii au stat in placenta plina cu lichid amniotic si deodata sunt expusi la temperaturi diferite si un aer sec;
E normal sa i se duca un rand de piele, eu i-i fac masaj cu crema hidratanta de la Jhonson ,a dat rezultate bune!!

quote:
Originally posted by alexxia

In sfarsit avem si noi poze . Faceti cunostiinta cu
Thea Dameris.
Si am si o problema: de azi dimineata bebelinei a inceput sa i se cojeasca pielea pe manute si pe picioare. Am dat-o cu unguent de galbenele, dar degeaba. Ce sa fac ?

"Poti fi increzator in ziua de maine daca umbli astazi cu Dumnezeu!"
Alexxia cu Thea si Ruty 5 ani

RUTY DOMNISOARA DE ONOARE

PETRECERE RUTY

POZE

Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salutare din Costa Rica!

Ce mai faceti mamicilor, burticilor?

Noi ca si celelalte mamici intram mai rar,nu mai stiu ce s-a intamplat,nu am citit din urma nimic.
MINI ME,banuiesc ca iesti in recuperare dupa cezariana,sanatate si bebe papacios!!!

Bebelina mea a implinit o luna pe 6octombrie si merge super bine.
S-a ingrasat un kg si a crescut 6centimetri in doar o luna,acum cantareste 4650kg si 56cm!!
Si noi mergem mult la plimbare ,i fiecare dimineata se plimba in carut doar intr-un body si o palariuta pentru a o insoleia,i-i place mult si ajuta la fixarea vitaminei D!
Am noroc in aceata tara tropicala,este cald mai mereu,noi suferim mai des de calduri!!

Am citit nu mai stiu pe cine,iertare va rog, spunea ca bebele ei are ainile si piciorele reci.
In camera la bebe este 25-26grade(foarte cald), este recomandat in toata lumea ca la bebei in camera sa nu depaseasca 19-22gradeC
daca i-i infofoliti vor deveni foarte sensibili .
Daca are extremitatile reci inseamna ca poate sa aibe o circulatie sanguina mai lenta ,de multe ori ereditara .

P.S. in februarie anul viitor ne vom muta in Germania ,langa Dusendolf e cineva pe aici ??

Va pupic

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Nici eu nu-i dau apa si nici ceai deloc, doar laptic.
Scumpica mea si-a descoperit manutele si tot incearca sa si le bage in gurita. Nu prea reuseste si se enerveaza foarte tare, mai nimereste nasul sau pe langa gura si atunci isi misca capul ca sa intre mana in gura. Dar cel putin are ocupatie cat e treaza, se distreaza cu manutele, e tare simpatica.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oanacn spune:

Sandra, Mini, Hazul, nasteri usoare si bebei sanatosi !

Susa eu merg foarte des la plimbare cu minunea mea cu scaunul de masina, se simte foarte bine in el si doarme tun. Nu cred ca stau incomod bebeii in ele , tot asa e si leaganul, are aceeasi forma.

Oana, mami de Lisa Maria (24 August 2006)
Poze

Varsta Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Neatza fetelor!

O fi nascut SANDRA? N-am nici o veste de la ea...

GIULIELLA, SEPHORA si alte mamici care se intreaba daca le este frig bebelusilor cand au manutzele si piciorusele reci... In Dr Spock scrie ca asta este perfect normal la bebei, ei inca nu sunt capabili sa-si regleze temperatura in tot corpul si extremitatile raman reci, fara ca asta sa insemne ca le e frig. Bebelusii, desi le poate fi cald, si sa transpire, pot avea in continuare mainile reci. Deci trebuie sa ne ghidam dupa temperatura mediului, care in camera, la modul ideal, nu trebuie sa depaseasca 21-22gr (cel putin dupa cartzi...)

SUSA devreme ce toate firmele au facut scaune de masina pentru nou nascuti (al meu e pana la 13kg) in forma de scoica, atunci cu siguranta nu e nici un pericol pt coloana bebelusului. Scaunele astea sunt studiate si rastudiate si supuse la teste peste teste si aprobari... daca ai o luat de la o firma serioasa n-ai de ce sa-ti faci griji.

Eloise 38+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

'neatza!

Simona, cum mai e David?

Ileana
poze,poze si iar poze...
Luca (2 octombrie 2003) si Ilinca (29 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Neata buna,

Eloise, scaunul e de la Chicco si ma gandeam si eu ca nu are cum sa-i strice coloana bebelusui ca ar fi fost dati in judecata pana acum si nu le-ar mai fi fabricat...dar mai am si eu o soacra care face ca toti dracii cand il vede in scoica...am si landoul de la carucior dar e asa de lung si mai incomod de carat cand nu il pun carucior...si mai mult il las noaptea sa doarma in el langa mine in pat , prefer sa nu il scot in el ci in scoica..e mai practica...
Temperatura in casa o tin si eu 20-22 doar la baita 24C...
Cand mergem afara eu ii dau body de corp fara picioare si maneci apoi unul lung cu picioruse si maneci si apoi un trening,caciulita si fara paturica ca in scoica trebuie puse hamurile si vreau sa-l vada lumea ce aratos e...mandretea mea de baiat....
Eu de doua zile i-am mai dat seara niste ceiuc lui Lucas de la Hipp digestie usoara ca am pus in el siropel pt colici ori gripe water si el l-a hapait pe tot(cam 60ml)....nu o sa-i mai dau ...sau o sa pun cantitate mai mica
Oanacn sa stii ca si Lucas are stari de veghe cu admirarea manutelor , la un moment dat l-am gasit cu degetul inelar bagat in gurita si sugea de zor la el..altfel i-si baga tot pumnuletul si toncane la greu(mai ales cand ii e foame) de aceea ii dau suzeta care il face foarte fericit pana apouca la san...a inceput sa scoata niste sunete de parca ar incerca sa articuleze ceva..e tare dulce..cred ca l-am prins in unul din filmulete.....si cand doarme mi-e dor de el sa se trezeasca sa se uite la mine si sa ne jucam, sa-l mai smotocesc un pic...e frumos sa ai un ingeras si sa fii mamica....
va pup si nasteri usoare gravidutelor...

Silvia mamica de Lucas-Daniel 9-09-2006

www.dropshots.com/new.php?userid=190258&cdate=20061001&cimg=8" target="_blank">poze drop shot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

buna fetelor!

de vreo 4 zile e si fata mea cumintica si maia puc si eu sa intrru asa ca va bombardez cu mesaje ca si ieri!

intr0adevar, eloise si eu am citit si in dr spok si in alte doua carti ca e perfect normal ca in primele sapt de viata manutele si piciorusele bebeilor sa fie reci! e normal si sa nu fie, dar daca sunt e ok. si alexia le are asa mai mereu. nici vorba de circulatie proasta! asa ca stati linistite fetelor!

de cojit s-a cojit si alexia, pe la creturi pe la picioruse, manute, pe fruntita...i-am dat cu soft creme de la nivea, care e f buna, dupa doua cremuiri, n-am mai avut probleme. acum o dau dupa fiecare baie....

inni, eu am mai citit ca la unele fete apare prima menstruatie ca o continuare a lohiilor! poate e si cazul tau. sau se poate si sa-ti vina abia dupa ce nu mai alaptezi! dar nu e o parere avizata! iti zic ce am auzit si eu...

mephala, nu esti singura care nu adora bucuriile! mai e si sotul meu! nu intelege ce-mi place la ele...adevarul e ca alea cu fructe nu-mi plac nici mie! doar visinele in cioco, care fie vb intre noi, se gasesc peste tot, nu neaparat de la bucuria, dar sunt f bune! eu, totusi il car tot timpul pe sot la economat la piata rahova, ca acolo au de toate!

noi asteptam masa de la 13.30 si dupa aceea plecam la plimbarica!

amarantina, cum se simte david? sper ca sunteti bine!

va pup!

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _Ralu_ spune:

da, si eu stiu sigur ca am citit in o mie de locuri ca nu-i indicata mierea la bebelusi! mai stiti ca am vb despre asta si cand ne faceam griji ca n-avem voie gravide fiind sa papam miere! pana la urma am ajuns la concluzia ca avem voie gravi, ca nu-l afecteaza pe bb, dar n-avem voie sa-i dam dupa ce iese din burtik....dar cine stie de fapt? mama mi-a zis de ex, citind si ea acum de chestia asta, ca ea mie numai cu miere imi indulcea ceaiul cand eram bb, si n-am patit nimic! poate am avut noroc!

si inca o chestie legata de vremurile de demult! nu stiu mai fetelor, ori acum copiii sunt mai sensibili, ori ne agitam noi aiurea! pai daca ar fi sa ne crestem noi copiii acum, cum ne-au crescut pe noi parintii, ar insemna ca....nu stiu unde am ajunge. de ex, mama mi-a zis, ca ea m-a crescut pe mine cu lapte de vaca amestecat cu ceai! asa i-a recomandat medicul! ca nici ea n-a avut lapte decat vreo luna jumate! pai cred ca daca ii zici acum cuiva ca-i dai lapte de vaca copilului de o luna jumate.....

ma rog...alea erau vremurile, acum sunt altele...

raluca de alexia-maria
pozishoare
cresc pe zi ce trece...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neata!

Incep galeria pentru sigura fetita din Iasi a odiseei noastre. Asa ca Gety, pana maine ai timp sa prinzi curaj. Refacere rapida si bebelina sanatoasa si frumoasa!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili in sapt 39 cu

Mergi la inceput