Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by larissa_79

Lyly809, m-ai lasat pe mine manechina in devenire sa ma lupt singura cu kg Ei bine te anunt ca din cele 6,5 mai am de dat jos 5. Nu mananc seara dupa 18, 19 o fi bine o fi rau? Stii ceva legat de asta. Eu alaptez si constat ca nu are nimic laptele...dar daca o sa sece asa dintr-odata?

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

ei, felicitari
Eu am inceput serviciul de 4 zile, asa ca, sigur o sa slabesc, cu toate torturile si prajiturelele pe care le ingurgitez
Azi mi-a facut bona lui Moaca prajitura Roua, o bunatate, na, sic!!!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

forumu asta merge de kkt acu'.
am scris de 2 ori un mesaj si nu l-a trimis...poate mertge mai bine mai tarziu

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos
filmulete www.dropshots.com/vivighe

Mergi la inceput

forumu asta merge de kkt acu'.
am scris de 2 ori un mesaj si nu l-a trimis...poate mertge mai bine mai tarziu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Andreea draga,esti o draguta si ti-am simtit lipsa,iti doresc muta putere sa treci peste perioada asta grea cu Petra in lipsa sotului,sper ca ti-ai revenit cu mastita si-ti doresc multa liniste in suflet.Nici sa nu te gandesti sa pleci!.

Luana,sper ca n-ai luat vreo hotarare sa pleci.forumul nu e la fel fara tine

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amiss_zip spune:

Dragi colege de forum.
Abia astazi am aflat ce amploare au luat discutiile de acum cateva zile.

Am rugamintea ca fiecare mamica sa vorbeasca in numele ei si nu in numele altora, pentru ca,in primul rand, asa cum bine a zis Ioana nu suntem la gradinitza si fetele stiu sa vorbeasca pentru ele si in al doilea rand e mai usor de reperat cine s-a suparat sau nu si nu sa presupunem Carmina. Si asta pe PM daca se poate sa nu plictisim lumea.
Simplu fapt ca sunt mai tinerica nu inseamna ca sunt si la gradinita.
Nu am rugat pe nimeni sa vorbeasca in numele meu.

Trec printr-o perioada foarte grea. Daca ati fi citit ce am scris si acum cateva posturi, ati fi vazut ca sunt singura, am fost si terminata cu mastita, Petra are crize infernale- ieri in parc mi-a adormit-o alta mamica pentru ca eu nu mai eram in stare...si am considerat ca ar fi cel mai bine pentru mine si copilul meu sa iau o "vacanta"- pauza sa pot sa ma pun pe picioare fizic si psihic. Nu aveti nici un drept sa ma judecati! Asa cum bine a zis Doroti... nu ma suparasem de ce au spus fetele. Nu stiu de ce am ajuns subit in clubul suparaciosilor si al lasilor.

Comparatiile si paralele facute de voi sunt exagerate. Oricine poate sa vada asta.
Nu stiam ca nu am voie sa imi editez mesajele. Am editat cu scopul sa nu jignesc pe nimeni. Dar se pare ca nu am reusit, lucru pt care mi-am cerut scuze.

Respect decizia fetelor de a-si pastra stilul. Foarte bine fetelor!! NU am spus ca nu le mai citesc Ioana. Le voi citi si de acum in colo. Eu chiar citesc pe toata lumea! Oare voi ma citi? Daca da, de ce nu m-ati intrebat daca sunt bine?

Carmina nu am spus din senin ci am crezut ca deja se vorbea despre asta dupa ce am citit post-ul Raalucuzei.

Edit: fiind cu Petra in brate avand iar o partida de plans am mancat ceva litere, nu neg faptul ca imi este si foame mare- la propriu. Sa nu va imaginati ca am scris cine stie ce. Va garantez ca postul este cel original.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Si cum in clubul celor tari, smecheri si razaciosi nu ajungi gratuit, cum ajungi in cel al suparaciosilor ...spune-mi draga Lyly ce trebuie sa fac sa trec portile clubului tau .

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Si cum in clubul celor tari, smecheri si razaciosi nu ajungi gratuit, cum ajungi in cel al suparaciosilor ...spune-mi draga Lyly ce trebuie sa fac sa trec portile clubului tau .

pai sa-mi trimiti o poza pe lacryonel@yahoo.com cu cireasha ta in care aceasta rade si sa-i gasesti un nume interesant... Moaca al meu este Alec Cuceritorul... iar Vivtor este Victor-Vrajitorul (mama lui a fost de acord)
Asta-i prima faza: voi face un album!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Diana, Luana sincer imi pare foarte rau ca a trebuit sa fiti si voi in tunul de indignare adresat mie . Mii de scuze.

Consider forumul ca pe una dintre foarte putinele mele evadari. As putea sa ma retrag de pe topic daca va provoc atata indignare si daca voi fi tratata cu ignore. Mai bine sa stiu din timp. Si asa pun foarte multe la suflet si nu vreau iar o criza de depresie. Deja simt ca am pierdut prieteni p'aici.
Vreau doar sa stiu. Si repet. Fiecare sa vorbeasca in numele lui si nu la general. Adica "eu nu MA supar sau pe Mine m-a deranjat sau EU iti voi da ignor" si nu "noi , unele , cateva..."etc.

Multumesc si va pup!

Mergi la inceput

Sper ca acum merge mai bine forumul ca mai devreme am tot scris vo 2 mesaje lungi care s-au sters.Ma bucur ca intre timp a aparut Amiss...Eu tocmai sugeram in acele mesaje incetarea oricarei dispute la acest subiect pt ca nu de asta "ne-am adunat",mai ales ca lucrurile au luat o amploare mai mare decat ar fi trebuit.sper ca pe viitor sa nu se mai intample pt ca...uite...de exemplu eu azi intrasem, ca de obicei, sa ma destind putzin si nu mi-a placut deloc ce am gasit aici.In fine...sper ca s-a terminat totul aici.

Lacri...primesti si filmuletze cu razacioshi(oase)...aveam unul dragutz,dar daca nu,cautam si o poza.

Mergi la inceput

Aloooo?Ce e cu forumu' asta?Io am postat acu...adik la 22:51,si mi-a aparut mesajul mai inaite...

Mergi la inceput