Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by amiss_zip

Dragi colege de forum.
Abia astazi am aflat ce amploare au luat discutiile de acum cateva zile.

Am rugamintea ca fiecare mamica sa vorbeasca in numele ei si nu in numele altora, pentru ca,in primul rand, asa cum bine a zis Ioana nu suntem la gradinitza si fetele stiu sa vorbeasca pentru ele si in al doilea rand e mai usor de reperat cine s-a suparat sau nu si nu sa presupunem Carmina. Si asta pe PM daca se poate sa nu plictisim lumea.
Simplu fapt ca sunt mai tinerica nu inseamna ca sunt si la gradinita.
Nu am rugat pe nimeni sa vorbeasca in numele meu.

Trec printr-o perioada foarte grea. Daca ati fi citit ce am scris si acum cateva posturi, ati fi vazut ca sunt singura, am fost si terminata cu mastita, Petra are crize infernale- ieri in parc mi-a adormit-o alta mamica pentru ca eu nu mai eram in stare...si am considerat ca ar fi cel mai bine pentru mine si copilul meu sa iau o "vacanta"- pauza sa pot sa ma pun pe picioare fizic si psihic. Nu aveti nici un drept sa ma judecati! Asa cum bine a zis Doroti... nu ma suparasem de ce au spus fetele. Nu stiu de ce am ajuns subit in clubul suparaciosilor si al lasilor.

Comparatiile si paralele facute de voi sunt exagerate. Oricine poate sa vada asta.
Nu stiam ca nu am voie sa imi editez mesajele. Am editat cu scopul sa nu jignesc pe nimeni. Dar se pare ca nu am reusit, lucru pt care mi-am cerut scuze.

Respect decizia fetelor de a-si pastra stilul. Foarte bine fetelor!! NU am spus ca nu le mai citesc Ioana. Le voi citi si de acum in colo. Eu chiar citesc pe toata lumea! Oare voi ma citi? Daca da, de ce nu m-ati intrebat daca sunt bine?

Carmina nu am spus din senin ci am crezut ca deja se vorbea despre asta dupa ce am citit post-ul Raalucuzei.

Edit: fiind cu Petra in brate avand iar o partida de plans am mancat ceva litere, nu neg faptul ca imi este si foame mare- la propriu. Sa nu va imaginati ca am scris cine stie ce. Va garantez ca postul este cel original.

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

Itzi doresc multa sanatate, ai grija de tine si de micutza!
Stiu ca e greu , incearca sa te pui pe picioare, chiar daca sunt multzi care te inteleg si te sustin , depinde numai de tine.
te

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Am scris un mesaj luuung si a disparut
Iar mi s-a infundat un canal galactofor, dar acum stiu ce trebuie sa fac. Macar atat...
Parul imi cade, tocmai am condus pe ultimul drum cateva smokuri, daca ma mai pieptanam mult ramaneam cheala
Andreea, ti-a trecut mastita?

De maine i se va interzice bonei cu desavarsire sa mai faca prajiturele. Doar n-o sa risc sa ajung cea mai mama de cireasha

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

quote:
Originally posted by amiss_zip

Si cum in clubul celor tari, smecheri si razaciosi nu ajungi gratuit, cum ajungi in cel al suparaciosilor ...spune-mi draga Lyly ce trebuie sa fac sa trec portile clubului tau .

www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra

pai sa-mi trimiti o poza pe lacryonel@yahoo.com cu cireasha ta in care aceasta rade si sa-i gasesti un nume interesant... Moaca al meu este Alec Cuceritorul... iar Vivtor este Victor-Vrajitorul (mama lui a fost de acord)
Asta-i prima faza: voi face un album!

ALBUM POZNE

Si lui Doruletz cum ii zicem?

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by LYLY809

Am scris un mesaj luuung si a disparut
Iar mi s-a infundat un canal galactofor, dar acum stiu ce trebuie sa fac. Macar atat...
Parul imi cade, tocmai am condus pe ultimul drum cateva smokuri, daca ma mai pieptanam mult ramaneam cheala
Andreea, ti-a trecut mastita?

De maine i se va interzice bonei cu desavarsire sa mai faca prajiturele. Doar n-o sa risc sa ajung cea mai mama de cireasha

ALBUM POZNE

Si mie imi cade parulin disperare.
ce facem?

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

[/quote]
Si lui Doruletz cum ii zicem?

[/quote]

poza pe e-mail intai! Aceea pe care o postasei era super dupa aia iti propun un nume
Pai facem sau nu o treaba serioasa aici?

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Pai ce sa facem, parastas la ala care a picat... Las' ca se regenereaza el... sa mancam cat mai variat( dar cu moderatie, din pricini de kilograme) si tinand cont in continuare de Mariile Lor, Razacioshii... ma refer la alimentatia celor care alapteaza, ov corz...

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Lacri, si noi ne-am cerut de vreo 6 pagini in Clubul Razaciosilor! Platim: . Nume de scena: Ana Nazdravana. Ti-am trimis poza pe email, ca dovada ca meritam sa fim membri si ca si cerere de inscriere.

...mesajul asta am mai incercat sa-l trimit o data...

EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by EllaX

Lacri, si noi ne-am cerut de vreo 6 pagini in Clubul Razaciosilor! Platim: . Nume de scena: Ana Nazdravana. Ti-am trimis poza pe email, ca dovada ca meritam sa fim membri si ca si cerere de inscriere.

...mesajul asta am mai incercat sa-l trimit o data...

verific chiar acu'

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Cat despre parul care pica, eu stiu ce facem: asteptam sa se opreasca din picat! Sau putem sa ne tundem, sa ni se para ca pica mai putin. M-am chiar distrat cand am auzit doua mamici povestind de ceva tratament laborios, dupa care in 3 luni a incetat sa le mai pice parul. Pai... cam atat scrie si prin carti ca pica parul dupa nastere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Ioana stii bine ca nu poti lipsi de pe forum nici macar pt o perioada scurta de timp..esti indispensabila pt noi..ne lasi acum in plina diversificare? Eu nu stiu nici macar cum arata un cartof dulce cu toate ca ai explicat , am sa caut maine prin supermarketuri, sper sa gaesc pe aici.
Asa, cum spuneam..nu plecaaaa!!! Ai vorbit in numele nostru, adik ne-ai aparat livada de cirese "brizbrizate" si acum tot tu esti cea care pleci? Pai nu mi se pare deloc corect...hai vino inapoi!DianaR mesajul finut pe care l-ai citit tu "Cat se poate de elegant si frumos" a fost un mesaj editat! Daca nu ai citit mesajul original, nu inteleg de ce iti dai cu parerea.Andreea nici eu nu am nimik cu tine, imi esti kiar simpatica, serios! Doar ca nu mi-a placut mesajul tau initial, nu cel editat, si recunosc ca m-am simtit oarecum aiurea cand l-am citit.
Eu de Seby (27 aprilie 2006) Poze mami, tati si Seby Erik Sebastian

Mergi la inceput