Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

quote:
Originally posted by wapi

Ce pot sa-i dau pentru raguseala ? ( alte simptome nu are, mananca bine, doarme bine, doar ca nu mai poate tipa la fel de bine )

Wapi

cireasha lui DanaPuiu a avut aceeasi problema, eu ii zisei sa verifice daca n-are rosu in gat si sa-i dea picaturi de vit. C, laptele un picut mai cald... celelalte fete nu mai tin minte ce i-au raspuns.

Moaca nu vrea sa doarma si nu ma lasa nici pe mine! Asa ca, l-am pus sa stea pe burta, poate oboseste o data!

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by LYLY809

uite ca chiar n-am auzit de vreun remediu...si mie-mi face Moaca asa, din cand in cand!

ALBUM POZNE

Lyly, am scris eu mai devreme remediul. Sau nici tu nu citesti comics bolduit?

Apropo de asta: recintind, vad ca mesajul de mai sus al Andreei nu este cel original deloc. Ce vad eu mai sus e ceva schimbat total in privintza tonului.
Si pana la urma nici nu mai conteaza, era o discutie de principiu. eu nu am nimic cu Andreea, (asta pt ca vad ca luati lucrurile foarte personal, am simtit sa precizez), pur si simplu mi s-a parut urat si mesajul initial si reactia ei la reactiile negative si apoi, mai ales, reactia Luanei.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirage spune:

Daca viata ar fi colorata numai in nuante de alb si negru, ar fi relativ simplu de transat o disputa, dupa criteriul adevarului. Bine stim, insa, ca ne invartim mai mult intre diverse nuante de gri, uneori si cu privire la noi insine, nu numai cu privire la cei din jur...
O critica (nepoliticoasa sau nu, practic nu are importanta) este taxata cu extrem de multa agresivitate...
Inclin sa cred ca este vorba ori de o manifestare excesiva a combativitatii, ori de niste frustrari care razbat cu prea mult venin in exprimarea scrisa.
Poate din cand in cand nu strica sa ne amintim ca nimeni nu e pefect, ca suntem subiectivi, ca nu detinem intotdeauna adevaruri universale si dreptatea absoluta.
Ca invatamant personal tras din aceasta disputa?... evident, imi voi vedea de lungul nasului si ma voi pazi cu sfintenie sa supar. Reactiile pot fi extrem de virulente.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

mie chiar nu imi plac polemicile, intentia mea nu era sa isc una.

Stiu, Luana, tie iti place sapatul pe la spate, sarcasmele si barfele din mess si de la telefon..stiu. D-aia m-am si mirat ca e prima data cand ma ataci virulent pe fatza. Evident, e o batalie pe care nu o poti duce, dupa cum se vede. Acum , cu tot PR-ul pe care ti l-ai facut si in care ai investit atata timp si efort, vei fi victima inocenta a subiectului. Minunat! Mult succes in continuare! Totusi am credinta ca unele fete isi vor da seama de toate astea mai devreme sau mai tarziu. Ca semnele exista si ipocrizia, ca si minciuna, are picioare scurte si nu poate fi ascunsa la nesfarsit.

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Iote-ma si pe mine piersicuta in vizita la voi cireselor sa vad ce au mai facut nou si frumos puii vostri. Da' vad ca polemica si discutiile astea despre Andreea si nu numai ocupa prea mult spatiu si timp asa incat ispravile noi ale puilor nu mai sunt expuse. Pacat...eu de asta va citesc...sa aflu noutati si sa ma bucur de realizarile puilor vostri...sa stiu ce bucurii ma asteapta in 1 luna 2.
Na acuma eu is piersica da' vizitez ciresele ca ele ne-au botezat pe noi si na' finii is viziteaza nasii nu?
Eu una va intreb..cum sa scriu si ce sa scriu ca sa ma cititi si pe mine? Eu daca scriu un mesaj...interesul meu este ca voi sa cititi mesajul meu..nu il scriu ca sa il citesc eu...ci voi toate sa il cititi cat mai usor...! Mie nu imi pasa cum scriu..il scriu asa cum vreti voi...daca vreti rosu strident asa scriu ca nu scriu de placerea de am vedea mesajul ce bine arata postat..ci scriu ca sa ma cititi! Eu nu sunt de-a voastra si nu am pretentia sa mi se ia in seama punctul de vedere. Toate imi pareti tipe f istete cu multa personalitate si asta se vede din jocul de cuvinte superb ( ca joc de cuvinte...nu neaparat ca mesaj)Stiti cum se zice dragostea e cu nabadai...bine ar fi sa nu se supere nimeni..polemica e naturala si la un moment dat se va finaliza...dar ar fi bine ca la finish sa fiti tot toate. Eu zic ca o polemica aici tot ar fi inceput....de fapt incepuse mai demult ...ea a fost doar picatura care a umplut paharul.
Carmina, cu tot respectul eu te citesc f f greu...e mesajul care il citesc cel mai greu de pe forum. Nu pentru ca nu vreau te citesc greu ci pentru ca ochii mei is obositi si percep mai greu informatia.
Va imbratisez....in mine puteti sa dati cu rosii ca io fug inapoi la piersici ca acolo e cald si bineeeeeee
Edit: Mie daca nu mi se citesc mesajele de catre ceilalti as vrea sa stiu ca nu sunt citite si din ce motiv nu sunt citite. Poate am chef sa remdiez situatia poate nu...dar de stiut as vrea sa stiu.
da' nu stiu fetelor nu e obositor sa auzim toata ziua numai dulcegarii pe forum... cand mai zice omu' si ce crede e facut nesimtit! tare bine e sa fii mintit uneori...si din pacate subscriu si eu la asta..uneori chiar vreau sa cred ca toate cuvintele astea dulci de pe forumuri sunt adevarate si sincere!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Lyly

Ioana,nici tu sa nu pleci!Avem mare nevoie de tine.

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Fetelor eu nu sunt suparata pe nimeni, dar toata atmosfera creata ma enerveaza la culme...Mai ales ca de vreo ora tot umblu creanga pe net ca sa va arat ceva haios si sa va bine dispun si nu am gasit ceva mai frumos decat ciresele noastre...asa ca va invit sa va uitati la poze si filmulete si sa va bucurati de copilasi. E inutil sa pierzi timpul certandu-te.

Larisa, fii fara grija nu scapi necitita de noi .

Va pupam pe toate.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Ioana, citesc si comics-urile, dar nu-mi mai place ce citesc... Azi pur si simplu nu s-au actualizat paginile, postarile s-au intercalat, au aparut in dublu exemplar, etc., de aceea n-am vazut raspunsul tau.

Lya, abia am gasit postarea ta. Uite link-urile:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=84763&whichpage=19 pentru supa de legume a Ioanei
http://www.caringforkids.cps.ca/babies/IntroSolid.htm
http://www.inspq.qc.ca/MieuxVivre/TDM.asp?Recherche

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

traducerea lui mikiion:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=85147&whichpage=19

ALBUM POZNE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Lyly809, m-ai lasat pe mine manechina in devenire sa ma lupt singura cu kg Ei bine te anunt ca din cele 6,5 mai am de dat jos 5. Nu mananc seara dupa 18, 19 o fi bine o fi rau? Stii ceva legat de asta. Eu alaptez si constat ca nu are nimic laptele...dar daca o sa sece asa dintr-odata?
Edit:
Luana, mai sa nu cumva sa pleci de pe forum ca mie mi-s tare dragi mesajele tale.
inaioana, amiss a vizitat e adevarat piersicutele dar mai mult ca se ne ajute..cum intra cum tabaram cu intrebari pe ea...ca nah ea are copil mai mare. Ce sa invete ea de la noi...care suntem mici cu colici, probleme cu kk si alte cele. Ne-a ajutat de f multe ori...de multe ori tot veneau fete noi pe forum si intrebau de ex. de ce stranuta bebeii lor..si se panicau ca sunt raciti etc. Noi astea mai vechi de pe forum...care tocasem si rastocasem subiectul nu prea raspundeam si venea amiss cu frazele ei: cred ca stiti si voi cei 3 S stranut, strabism si sughit. Eu zis ca e de apreciat ca si-a facut timp si de noi...muciosii astia mici...nu cred ca a neglijat deloc livada voastra ca ea tot cireasa este!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput