Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 12
mikiion spune:
In primul rand voi aveti timp fetelor, daca aveti timp sa va certati vitual. Eu abia apuc sa va citesc mancandu-mi o ora din somn....
Ar trebui sa fiu eu suparata ca am stat o ora sa va traduc si postul meu s-a pierdut intr-o mare de certuri. Asteptam si eu comentarii, cum vi se pare, daca e gresita sau buna schema asta de diversificare.....
Ioana ,daca nu ti-e greu, imi explici de ce nu e indicat laptele de vaca la 9 luni? Si la ce varsta ar fi mai indicat?
In cartea de pe net, astia spun ca laptele special nu e necesar si ca e f. bun laptele . Precizez ca aici laptele e pasteurizat( nu stiu daca e peste tot acum acasa, am uitat chiar daca nu am decat aproape 3 ani aici), si are 1% sau 2% sau 3.2%. E recomandat pt. copii cel de 3.2%.
Eu ma gandeam sa ma opresc din alaptat pe la 9 luni si sa-l trec pe lapte de vaca. Era o idee gresita?
Am vazut ca dati si data nasterii: 26 noiembrie 1971
Mihaela si Marc suparatul
www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme
http://mionita.photosite.com
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png
CamiM spune:
Uff uite cum imi taie elanul de scris copilul asta mic..
am intrat insa din nou de indata ce pare sa fi adormit..ca vreau sa dau o strigare: de Amonar mai stie cineva ceva? ca ori am eu orbul gainilor ori nu a mai scris de ceva vreme. sau de irinel..stiu ca e ocupata cu Mariuca dar poate mai da si pe la noi.
Virgi..... unde umbli.. gata ajunge atat conced' mai vino soro acasa ca iti duce livada dorul..
Luana si eu ma trezesc speriata si verific copila daca e in regula.. e chestie de mama , nu cred ca scapam vreodata de sindromul asta..
Mikiion parca tu intrebai de care dovleac aici pai din ala de ii zice butternut squash.
Amiss imi pare rau ca tocmai acum cand ai nevoie de sprijin s-a intamplat sa te afli in mijlocul acestei furtuni intr-un pahar cu apa. Uite un ignor si de la mine si Sofia
Si mie imi cade parul cu disperare, dar am citit ca dureaza pana pe la 6 luni dupa nastere.. in ritmul asta stiu de ce se opreste.. ca nu mai are ce sa mai cada pana atunci.
Aaaa si Lyly fata draga pai daca tot ne pui poze cu prajituri asa imbietoare pune si reteta pentru cea mai recenta pleeeeeaaaase!!
Raalucutza mai intreaba o data ca zau eu nu tin minte ce ai intrebat si mi-e un soomn si mi-e lene sa mai caut in urma.
gata pupam toata livada si ma duc sa fac nani ca am scris deja prea mult..
Cami & Sofia
poze Sofia
vavitzu spune:
Buna fetelor...sper ca astazi sa fie liniste in livada , ca numai ce ne-a dat si noua mugurul in aceasta livada si s-a iscat furtuna....hai fetelor...cum faceati cand erati mici :
IMPACARE-IMPACARE
FARA NICI O SUPARARE
Cum va jucati voi cu 'ciresicii' vostrii, ce cantece cantati(noua ne place Cleopatra Stratan, grupul Andantino,Cutiutza muzicala,Teo Trandafir...etc) , ce poezioare le spuneti?
Uite de exemplul lui Edutzu meu ii plac mult poezioarele scurte,( nu lungi ca il plictisesc) gen catelus cu parul cret, rata, piticul cel mic...etc, dar are doua poezioare preferate pe care am sa vi le spun si voua chiar daca le stiti:
1.Are mama un baiat
Un baiat imbaiat,
Stam de vorba amandoi
Despre ghete cu noroi,
Ghetele sunt suparate
C-au ramas necuratate,
Dar baiatul a promis
Ca le curatza in vis.
2. Unui soarele pe cer
Doi sunt ochisorii tai,
Trei frunze la trifoi
Patru labe la pisoi,
Daca vrei sa-l vezi pe cinci
Ia priveste tu aici 1,2,3,4,5(innumaram degetzelele).
Va pupam si asteptam si noi alte poezii scurte si cantecele .
valy
DianaR spune:
Nastad, felicitari! Mandra ti-e fata! si tu si mai si, nu? Cunosc sentimentul, si mie imi pleznea inima de bucurie cand mi-am vazut pruncul acolo...
Maghy, parca se spunea ca am terminat, si tu imi arati ??? Cum ar trebui sa fac, sau ???
Si o precizare ca am studiat intervalele de timp si momentul editarii, la Amis am vazut mesajul original, continui sa cred ca era absolut decent. Si chiar ca am terminat!
Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)
dolcebaby spune:
Io nu mai poooooooooooooooot !!!!
Am avut ieri o zi pe care vreau sa o uit cit mai repede...
Vreau sa va povestesc si voua sa NU PATITI CA MINE !!!
Teo a scapat de kk-re, ieri mergeam la pediatra sa vedem cit mai tinem dieta, sa ne cintarim... mergem cu masina, eu stau in spate cu Teo, teo in scoica, SCOICA ALATURI DE MINE CU FATA SPRE SENSUL DE MERS AL MASINII ... Cred ca va imaginati ce s-a intimplat...
Noroc ca mergeam foarte incet pt ca erea aglomeratie (pe la Unirii)
Un dobitoc ne-a taiat fata, sotul a pus frina si eu nu am avut timp sa o prind.... a cazut mititica intre scaunele din fata. Multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic, s-a speriat foarte tare, ATIT !
Eu am tremurat si am plins 2 ore, ma doare capul si acum si imi trece prin fata ochilor imaginea ei cazuta intre scaune
AM POVESTIT CE AM PATIT SA NU FACETI CA MINE !!!!! LEGATI CENTURILE DE SIGURANTA !!!
Nu pot sa mai s-a trezit ! pa
Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2
nastad spune:
quote:
Originally posted by EllaX
Gata ciorba si ghiveciul! Ma dor picioarele!
Nastad, ce fetita draguta si zambareata ai! Si smechera! Sa-ti traiasca!
Magghyc, in functie de cum ia Anuta mea in greutate, incepem diversificarea la inceput de noiembrie sau la inceput de decembrie. Mai vedem atunci!
Noapte buna tuturor!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
Multzumesc!
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by angelica_gquote:
Originally posted by nastad
Sunt tare mandra,Onitza mea e fotomodel DC:
http://www.desprecopii.com/
FELICITARI!!!
Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006
Multumesc!
Album Oana si Doru
nastad spune:
quote:
Originally posted by CamiM
salutare ciresele. vorbesc cu copii ca vad ca mamicile sunt ocupate.. cu chestii mai putin placute!!
Lyly cred ca, adormita cum sunt la ora tarzie la care apuc eu sa scriu si sa va citesc , nu m-am exprimat corect, voiam sa zic ca o sa pun dovada cu noi la razaciosi ca toata ziua chicoteste si rade guga mica dar se pare ca suntem timorati de aparatul de foto ca de cate ori se iveste fata mea amuteste si se uita la el de parca cine stie ce vede. asta e mai incerc poate o prind zilele urmatoare si ne bagam si noi in club la voi.Pana atunci insa pupici zambaretilor frumosi care sutn deja membri.
Nastad felicitari pentru Onita fotomodel de DC.. e scumpa foc..
Cami & Sofia
poze Sofia
Multumesc!
Album Oana si Doru
raalucutza spune:
hai sa vad daca ma cititi mai bine asa!!!cu toate ca am luat culoarea cuiva!cred ca a lu' AMA!da ma iarta!
nastad spune:
quote:
Originally posted by vavitzu
Buna fetelor...sper ca astazi sa fie liniste in livada , ca numai ce ne-a dat si noua mugurul in aceasta livada si s-a iscat furtuna....hai fetelor...cum faceati cand erati mici :
IMPACARE-IMPACARE
FARA NICI O SUPARARE
Cum va jucati voi cu 'ciresicii' vostrii, ce cantece cantati(noua ne place Cleopatra Stratan, grupul Andantino,Cutiutza muzicala,Teo Trandafir...etc) , ce poezioare le spuneti?
Uite de exemplul lui Edutzu meu ii plac mult poezioarele scurte,( nu lungi ca il plictisesc) gen catelus cu parul cret, rata, piticul cel mic...etc, dar are doua poezioare preferate pe care am sa vi le spun si voua chiar daca le stiti:
1.Are mama un baiat
Un baiat imbaiat,
Stam de vorba amandoi
Despre ghete cu noroi,
Ghetele sunt suparate
C-au ramas necuratate,
Dar baiatul a promis
Ca le curatza in vis.
2. Unui soarele pe cer
Doi sunt ochisorii tai,
Trei frunze la trifoi
Patru labe la pisoi,
Daca vrei sa-l vezi pe cinci
Ia priveste tu aici 1,2,3,4,5(innumaram degetzelele).
Va pupam si asteptam si noi alte poezii scurte si cantecele .
valy
Multumesc pentru poezioare, chiar aveam nevoie!
Cred ca s-a saturat , mititelul, sa ii tot povestesc cum fac mancare ,curatenie si altele.Aveam nevoie depoezii pentru baietei , ca stiam numai pentru fete.
Album Oana si Doru