Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by DianaR

Nastad, felicitari! Mandra ti-e fata! si tu si mai si, nu? Cunosc sentimentul, si mie imi pleznea inima de bucurie cand mi-am vazut pruncul acolo...

Maghy, parca se spunea ca am terminat, si tu imi arati ??? Cum ar trebui sa fac, sau ???

Si o precizare ca am studiat intervalele de timp si momentul editarii, la Amis am vazut mesajul original, continui sa cred ca era absolut decent. Si chiar ca am terminat!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Multumesc !

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dolcebaby

Io nu mai poooooooooooooooot !!!!
Am avut ieri o zi pe care vreau sa o uit cit mai repede...
Vreau sa va povestesc si voua sa NU PATITI CA MINE !!!

Teo a scapat de kk-re, ieri mergeam la pediatra sa vedem cit mai tinem dieta, sa ne cintarim... mergem cu masina, eu stau in spate cu Teo, teo in scoica, SCOICA ALATURI DE MINE CU FATA SPRE SENSUL DE MERS AL MASINII ... Cred ca va imaginati ce s-a intimplat...
Noroc ca mergeam foarte incet pt ca erea aglomeratie (pe la Unirii)
Un dobitoc ne-a taiat fata, sotul a pus frina si eu nu am avut timp sa o prind.... a cazut mititica intre scaunele din fata. Multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic, s-a speriat foarte tare, ATIT !

Eu am tremurat si am plins 2 ore, ma doare capul si acum si imi trece prin fata ochilor imaginea ei cazuta intre scaune

AM POVESTIT CE AM PATIT SA NU FACETI CA MINE !!!!! LEGATI CENTURILE DE SIGURANTA !!!

Nu pot sa mai s-a trezit ! pa

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

OOOfff...groaznic! Imi imaginez ce a fost in sufletul tau, avetzi grija!
Bine ca n-a fost mai rau!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

SI SPER SA AVEM O ZI MAI BUNA!

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

quote:
Originally posted by dolcebaby

Io nu mai poooooooooooooooot !!!!
Am avut ieri o zi pe care vreau sa o uit cit mai repede...
Vreau sa va povestesc si voua sa NU PATITI CA MINE !!!

Teo a scapat de kk-re, ieri mergeam la pediatra sa vedem cit mai tinem dieta, sa ne cintarim... mergem cu masina, eu stau in spate cu Teo, teo in scoica, SCOICA ALATURI DE MINE CU FATA SPRE SENSUL DE MERS AL MASINII ... Cred ca va imaginati ce s-a intimplat...
Noroc ca mergeam foarte incet pt ca erea aglomeratie (pe la Unirii)
Un dobitoc ne-a taiat fata, sotul a pus frina si eu nu am avut timp sa o prind.... a cazut mititica intre scaunele din fata. Multumesc lui Dumnezeu ca nu a patit nimic, s-a speriat foarte tare, ATIT !

Eu am tremurat si am plins 2 ore, ma doare capul si acum si imi trece prin fata ochilor imaginea ei cazuta intre scaune

AM POVESTIT CE AM PATIT SA NU FACETI CA MINE !!!!! LEGATI CENTURILE DE SIGURANTA !!!

Nu pot sa mai s-a trezit ! pa

Dolce mami de Maria Teodora (28.04.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lv_panait/album?.dir=/c91dre2

Oooof, of, bine ca nu s-a intamplat nimic! Noi si daca facem 1 minut cu masina tot o lagam in scoica si fixam scoica in soclu... Si Vladut sta tot timpul in fotoliul lui... Nici nu vreau sa va povestesc ce vede sotul meu la urgenta, copilasi nenorociti pe viata sau si mai rau ptr. ca nu erau asigurati in masina!

Diana , Vladut(16.05.2004)( bebelus si copilas ) & Timeea (18.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Diana,
Nu poti sa dai un ultim ciocan in cap cuiva si apoi sa spui nevinovat "gata, eu am terminat, hai sa nu mai discutam despre asta". Sau poti, dar vezi ce reactii obtii...
Next time, ascunde ciocanul, intinde mana si ai sa vezi ca asa merge...

Eu nu am terminat pentru ca de fapt nici nu am inceput nimik.
Toate bune,

Dolcebaby,
Wow! Bine ca s-a terminat cu bine!

Ne auzim pe seara, ma duc sa ma culc,

Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)

poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doroti_5 spune:

quote:
Originally posted by inaioana

(BTW, vezi ca ti-a scapat un mesaj de la capitolul trecut, al Carminei, ai uitat sa il copiezi aici!)

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Ina pe cinstea mea ca atunci cind mam uitat nu era, apoi nu mam mai uitat, nu am facut asta intentionat.Imi cer scuze.
Vad ca Carmina la trecut singurica aici .

doroti_5 cu Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inaioana spune:

Si pentru ca se cere sa mai spun si eu ceva, dupa care zau ca ma linistesc si-mi vad de subiecte mai putin belicoase.

Andreea, cand am spus intr-o postare mai veche ca esti printre cele mai fine persoane pe care le cunosc, am spus-o cu toata sinceritatea. Din nefericire, practic ai fost pusa la mijloc intr-o confruntare care nu avea nici o legatura cu tine si eu imi cer scuze pentru asta, cu toate ca nu a fost nici un moment in intentia mea. Imi pare rau ca treci printr-o perioada atat de grea si , ca mama care nu a avut niciodata nici un fel de ajutor din partea nimanui in cresterea niciunuia dintre copii, crede-ma ca te inteleg perfect. Asa ca, imi mai cer odata scuze daca te-am suparat cu mesajul meu, daca ti s-a parut prea agresiv. Cred ca a fost gresit inteles asa cum poate si mesajul tau a fost gresit inteles si luat prea in tragic de unele dintre noi.
PS Daca te pot ajuta cu ceva, orice (vorba sau fapta), nu te sfii sa-mi spui oricand!

Sunt sigura ca , vazut dinafara, tonul meu in ceea ce o priveste pe Luana a parut exagerat de urat. Dar, dupa cum probabil toata lumea intuieste, lucrurile sunt mai profunde decat se vede aici si o cauza reala exista.A fost momentul in care, dupa o lunga perioada in care am tacut, mi-am iesit definitiv din pepeni. Pentru ca Luana are o problema mare cu mine de multa vreme, de cand eram gravide. Cine se intalneste cu ea, vorbeste pe mess sau la telefon, stie , cu siguranta asta. Asa cum si pe voi v-a atras stilul ei de a scrie care este excelent si faptul ca e o fata desteapta si foarte placuta la prima vedere, evident ca si pe mine m-a atras. Primul semn de intrebare mi l-am pus in momentul in care mi-a vorbit urat despre alte fete de pe forum, evident ca atunci m-am gandit ca daca face asta, o face si cu mine. Nu ma inselasem, mi-a fost greu sa-mi cred urechilor cand am auzit lucruri despre mine, urate, neadevarate, samd. Prin urmare, am "rarit-o" de tot si am considerat ca am scapat de problema. Evident ca mi-a fost jena sa ii spun in fata ca stiu toate astea. Intre timp, din aceasta caza ea a capatat o reala problema si, chiar daca pe forum intzepaturile adresate mie erau mai rare si totul era imbracat in stilul ei spumos de a scrie, in privat totul era ca un bulgare de zapada, care se rostogoleste, se rostogoleste... Nu cred ca are rost sa intru in detalii, cert este ca s-a chinuit si a izbandit sa isi creeze un adevarat "cerc de influentza", cu mult PR, in real life.
Asa stand lucrurile, mesajele ei de ieri, culminand cu ultimul, m-au adus in starea in care sa dau toata porcaria asta pe fatza. Poate ar fi fost mult mai bine sa ii spun din primul moment ca stiu ce si cum si gata. Dar mie mi-e uneori atat de jena de asemenea momente incat ma abtin. Si , iata, rau fac ca buba in loc sa se vindece, creste si pana la urma se sparge.

DianaR, am luat act de faptul ca ai reaparut extrem de "oportun" la subiectul nostru si nu-ti voi spune decat sa-ti pui mai bine okelarii pe nas cand faci afirmatii gratuite: eu la ZZ nu am mai scris de foaaarte multa vreme.Si daca scriu acolo, este alegerea mea, e o sectiune a forumului ca oricare alta.Daca ai vreun argument logic si rational in privinta subiectului discutat e ok. Improscari cu noroi e inutil sa faci ca ti-au luat-o unii muuuult inainte. In rest...nu cred ca avem ce comunica mai mult.

Nastad, felicitari pentru Onitza! E o scumpete!

Dolce, imi pare rau de ce ati patit dar...bine ca s-a terminat totul cu bine si ati invatat ceva de aici!

Mihaela, nu mi-e greu dar nu am timp acum , promit sa revin cu explicatia in privinta laptelui de vaca. Totusi, e un mic amanunt, cred ca e o chestie de alegere pana la urma daca ii dai de la 9 sau de la 12 luni.Adica parerile sunt impartite. Revin.

Multumesc mult fetelor care au spus vorbe frumoase, nu neaparat mie, cat pentru detensionarea atmosferei!

Ioana cu Serghei (2 mai 2006) si Katja (30 martie 2004)

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Ioana,chiar daca ai probleme cu Luana,mai gandeste-te!GANDESTE-TE LA FETELE CARE TE SIMPATIZEAZA,CARE AU MARE NEVOIE DE TINE!(a fost o strigare).

dewww.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank">Ruty&Erikutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Nastad, frumoasa e Onitza ta.

Lacri, ti-am trimis poza cu Victor pe mail.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Dolce, bine ca ati scapat cu bine.Eu stiu ca scaunul bebelusilor se pune cu spatele la directia de mers.

Arabela si bebe Victor-Catalin (22 aprilie 2006)
poze

Mergi la inceput