Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
Anileda spune:
[quote] Cred ca fiecare mama isi verifica des copilul dak respira, mai bine sa spuna cine NU o face (m-as mira sa apara cineva).[quote]
Subscriu la verificatul respiratiei!
Am citit doar prima pagina a acestui capitol nou, dar n-am rabdare sa citesc pana la sfarsit, pentru ca vreau neaparat sa comentez ultimul motiv de tensiune. Poate ca nici nu se mai discuta la ora asta, dar eu acum am citit. Eu intotdeauna am fost pacifista, 'mioritica' vorba Luanei, dar la greu, adik ma incadrez cu succes la categoria tantaloaica . Bine, mai putin atunci cand sare cineva cu , ca atunci vin cu . Insa in ceea ce priveste dialogurile, caut mereu partea buna, jumatatea plina, intentia buna, si chiar le gasesc. Ma surprinde apoi cand cineva descopera cealalta parte, si inclin sa-i dau dreptate! Ha? Ce parere aveti? .
Nu de putine ori am citit mesaje/ganduri care mi-au mers la inima, ca o potriveala de manusa (iertati-mi exprimarea la ora asta tarzie din noapte), si sunt o multime, daca nu chiar toate, mamici pe care le admir si in care ma regasesc in trairi, sentimente, bucurii, angoase, anxietati (ultimele 2 sunt sinonime?). De la fiecare am invatat cate ceva (dac-ar si ramane in cap invataturile, ce bine-ar fi!...).
Anyway, voiam sa spun ca eu am inteles-o pe Andreea, am fost si de acord ca unele mesaje se sau le citesc mai greu, dar ca pe acelea le selectez si astfel le citesc in alb pe fond albastru, ceea ce imi convine de minune, dar ulterior urmarind reactiile fetelor le-am dat si lor dreptate. Ceea ce m-a intristat rau de tot a fost controversa dintre Luana si Ioana, caci pe aceste doua fiinte le indragesc tare mult; balanta (ca tot suntem in zodie si mai e ziua mea, na! sau mai bine zis a fost) in disputa asta inclina spre Luana, mai putin partea de final, cu amenintarea plecarii.
Cred ca am scris destul, si probabil deja nu se mai comenteaza pe aceasta tema, cred ca v-ati impacat deja, ma intorc la citit din urma. Sper ca nu am suparat pe careva, chiar nu doresc asa ceva.
pup] tuturor!
poze
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by nastad
Sunt tare mandra,Onitza mea e fotomodel DC:
http://www.desprecopii.com/
FELICITARI!!!
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Nastad,
sa iti traiasca!
Legat de diversificare, eu planui sa incep undeva pe la inceput de noiembrie. Cine se nemereste cu mine, sa linguritzam impreuna?
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
Io, io, io! Ca doar suntem nascuti in aceeasi zi!
angelica_g spune:
quote:
Originally posted by Anileda
Fetelor, e normal ca dupa 130 ml muls sanul drept sa persiste un guguloi dureros?!? Am scos 90 ml pe la 10.30 si inca 40 de ml acum, la 12.30, iar bebe nu mai supsese de la stangul de la ora 13.30 - la 16 a mancat de la celalat, iar la 20 n-a vrut la tzatza, a baut un biberon cu mare chin, intre reprize de urlete. A fost de groaza, a urlat o ora aproape in continuu, credeam ca nu se mai termina. Acuma nu stiu ce e cu guguloiul asta dureros, am vrut sa fac un dus fierbinte dar nu e apa calda [bang.
Trebuie sa-l mulgi, dar cu blandete! Ideal ar fi sa-l suga Cri-Cri, poate incerci in somn, cum povesteau fetele ca mai pacalesc bb-ii. Daca-l lasi (e canalul cela de care vorbea si Lyly) poti face mastita... Ai grija de tine!
angelica_g spune:
Ntza, ntza, ntza!
Ioana credeam ca o iubesti pe Luana! Nu va mai judecati atat de aspru!(de fapt, nu va judecati de loc, ... are Cine...)
VREM PACE! (da, e un strigat!)
Ca sa va impac, am pus cateva pps pe mailul comun (mamici_de_mai_iunie2006)... Va rog sa le deschideti, sunt convinsa ca or sa va descreteasca fruntile...
Va cer prea mult daca va rog sa-mi comunicati o reactie! (sa vad si eu daca ma citeste cineva!)
Anileda spune:
Mag, Andreea, Angelica, multumesc pentru sfaturi! !
Andreea, eu stau in Militari, stiu ca tu esti departe de mine.
Of, mai bine nu mai scriam nimic, eu credeam ca se vor fi impacat lumile, si cand colo... s-au aprins mai rau .
poze
Anileda, please, modifica-ti semnatura dupa cum ti-am modificat-o eu, ca altfel se "latzesc" toate paginile.
Merci
Lorelei_19, moderator
angelica_g spune:
Ella nu fii trista1 Ai sa tanjesti dupa momentele acestea!
Amiss, poti sa ma crezi , dar eu nu cred ca in poza postata e Petra... Pare alt copil (hai, spune-mi ca e!, ..., e atat de frumoooasa..., nu mai seamana cu Sara...)
Luana maine , pardon, azi, te vreau pe forum! Impreuna cu Ioana , si cu toate fetele si baiatu de care m-am atasat atat de mult ca-mi neglijez prioritatile...
Uite: fete noi!!! Bine ati venit! ... :Ignorati tonul ultimelor pagini, e doar o furtuna de vara, ..., de obicei la noi in livada e f f frumooos!, si f primitor, si f instructiv, si fetele sunt dragute, si inteligente, si amuzante, iar bb-ii sunt cei mai frumosi!
Anileda spune:
quote:
Uite: fete noi!!! Bine ati venit! ... :Ignorati tonul ultimelor pagini, e doar o furtuna de vara, ..., de obicei la noi in livada e f f frumooos!, si f primitor, si f instructiv, si fetele sunt dragute, si inteligente, si amuzante, iar bb-ii sunt cei mai frumosi!
Irina, cu Robert-Andrei (apr '97),Razvan-Stelian (oct '03)si Sara-Maria 9 mai 2006
Asa e!
Angelica, se pare ca am ramas noi doua la ora asta. Nu stiu cum o sa fie maine, eu de obicei ma culc la 11... e drept ca ziua nu dorm.
of, cum e cu emoticoanele astea, vi se intampla sa cautati unul si sa nu-l gasiti? Am derulat lista de vreo 3 ori si degeaba...
Vreau si io la razaciosi, doar ca n-am inca nume. (emoticon rusinat)
Poate vine vreo inspiratie la noapte.
Mi-am pus compresa calda si am mai stors un pic... dar tot e tare. Pe la 4 se trezeste Cri si il pun la sanul cu pricina.
Noapte buna cireselor suparate si nesuparate...
poze
Anileda, please, modifica-ti semnatura dupa cum ti-am modificat-o eu, ca altfel se "latzesc" toate paginile.
Merci
Lorelei_19, moderator
angelica_g spune:
Anileda, somn usor!!!
Da, da, da! Imi surade si mie sa fiu la razaciosi! Se pune si pt copii mai putin frumosi??!?
Hai ca m-ati facut sa caut si eu o poza...
Hm! E prea "gashcacios" ca vrem sa aderam la un club?! Ca mi-ar place si in altele...
Aaaa! Am vazut si eu paginile acelea ale "colegelor"... Mi-au placut, da' cine sa munceasca atata la ele... Ca trebe om cu norma intreaga!
Aporpos de norma! Fetele care ati inceput serviciul, stiati ca in afara de stimulentul de 3 mil lei vechi (1 mil de la 1 ian 2007, ca se face alocatia pt bebe<2ani 2 mil) angajatorul poate sa dea "tichete de cresa" de pana la 3 mil lei/luna??!!
Poate va foloseste cu ceva inforamtia asta...
Numai bine!!!
CamiM spune:
salutare ciresele. vorbesc cu copii ca vad ca mamicile sunt ocupate.. cu chestii mai putin placute!!
Lyly cred ca, adormita cum sunt la ora tarzie la care apuc eu sa scriu si sa va citesc , nu m-am exprimat corect, voiam sa zic ca o sa pun dovada cu noi la razaciosi ca toata ziua chicoteste si rade guga mica dar se pare ca suntem timorati de aparatul de foto ca de cate ori se iveste fata mea amuteste si se uita la el de parca cine stie ce vede. asta e mai incerc poate o prind zilele urmatoare si ne bagam si noi in club la voi.Pana atunci insa pupici zambaretilor frumosi care sutn deja membri.
Nastad felicitari pentru Onita fotomodel de DC.. e scumpa foc..
Cami & Sofia
poze Sofia