Cirese de Mai-Iunie 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
magghyc spune:
Nastad,
sa iti traiasca!
Legat de diversificare, eu planui sa incep undeva pe la inceput de noiembrie. Cine se nemereste cu mine, sa linguritzam impreuna?
Magda, mama de Nichita (9 mai 2006)
nastad spune:
quote:
Originally posted by magghyc
Nastad,
sa iti traiasca!
Legat de diversificare, eu planui sa incep undeva pe la inceput de noiembrie. Cine se nemereste cu mine, sa linguritzam impreuna?
Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)
Album Oana si Doru
Anileda spune:
Fetelor, e normal ca dupa 130 ml muls sanul drept sa persiste un guguloi dureros?!? Am scos 90 ml pe la 10.30 si inca 40 de ml acum, la 12.30, iar bebe nu mai supsese de la stangul de la ora 13.30 - la 16 a mancat de la celalat, iar la 20 n-a vrut la tzatza, a baut un biberon cu mare chin, intre reprize de urlete. A fost de groaza, a urlat o ora aproape in continuu, credeam ca nu se mai termina. Acuma nu stiu ce e cu guguloiul asta dureros, am vrut sa fac un dus fierbinte dar nu e apa calda [bang.
M-apuc sa citesc din urma, nu stiu cand ati umplut 7 pagini
poze
vavitzu spune:
Noi o sa incepem diversificarea pe la jumatatea lunii noiembrie asa ca o sa fim cu ochii pe voi care incepeti la inceputul lunii noiembrie...va uram succes " la linguritza ".
valy
amiss_zip spune:
Da, ...posturile apar foarte impleticite.
Am devenit si eu foarte curioasa de ce am scris needitat! Am pus multe icon-uri...Zic asta pentru ca cei care poate nu au vazut varianta needitata poate isi imagineaza cine stie ce lucru. Am editat sa ma pot face inteleasa, pastrand mesajul cat se poate clar. Acum mesajul meu needitat a ramas ca scuza pentru reactiile de aici.
Ma rog, ... fie cum vreti voi... oricum nu voi avea mari sanse orice as spune si nici nu mai are rost sa continuam.
Eu ma opresc aici. Nu voi mai discuta despre acest subiect aici pe public.
Mea Culpa.
www.flickr.com/photos/ami_si_cip/" target="_blank">poze cu noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
magghyc spune:
Anileda,
La mine s-a intamplat sa fie un canal infundat. Oricat de mult pompam, persista o punga cu lapte (deja senzatia era de pietrificare in zona respectiva).
Eu am scapat cu comprese fierbinti puse pe san si muls imediat dupa aceea. Incalzeam o carpa la microunde si infasuram zona dureroasa. Dupa muls, compresa cu branza de vaci de la frigiderpt calmare.
Sper sa iti fie de folos!
poze cu noi:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/my_photos
povestea nasterii unui pitic luptator:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77586
amiss_zip spune:
Anileda, asa cum a spus si Magg compresele fierbinti sunt super daca nu ai apa calda. (in ce zona stai? nici noi nu avem apa calda de 2 zile). Ai grija mare ca tare e rau sa fii bolnavior.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra
amiss_zip spune:
S-a trezit Petra plangand .
Va las!
Noapte buna!
EllaX spune:
Gata ciorba si ghiveciul! Ma dor picioarele!
Nastad, ce fetita draguta si zambareata ai! Si smechera! Sa-ti traiasca!
Magghyc, in functie de cum ia Anuta mea in greutate, incepem diversificarea la inceput de noiembrie sau la inceput de decembrie. Mai vedem atunci!
Noapte buna tuturor!
EllaX cu Ana (30 iunie 2006) si tati Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/iulicutu/my_photos
angelica_g spune:
Vaaaleeeeeuuu! Vaaaleeeeeuuu!
Mult ati mai scris!
Am ajuns la prima pagina din noul capitol, si pana sa ajung la a 7-a va scriu si eu 2-3 randuri pe care simteam nevoia sa le inshir de cand au aparut opiniile personale despre fonturi, da' m-am abtinut ca sa nu supar pe cineva...
In primul rand: Carmina, Luana, Ioana , nu mai puneti la suflet... Fiecare are dreptul la propria-i opinie, si, asa cum chiar voi ati spus-o, cui nu-i convine sa nu citeasca...
In al doilea rand: eu sunt o mamica de ciresica super-super crizata de lipsa de timp... da' noaptea ma asez in fata PC-lui, cu tzatza in mana, sau cu bb, sau cu periuta de dinti, sau crema demakianta si diskul aferent... si citesc si bag la capsor tot ce scrieti... De multe ori vreau sa postez, insa ma apuca oboseala pana sfarsitul mesajelor,..., si ... las pe a 2-a zi, cand apar altele...
Nu vreau sa ma lungesc, ca sa nu va plictisesc!
Esenta: eu citesc tot ce scrieti, chiar si mesaje care au caracter personal (de genul: X-leasca, ce-ai facut cu..., sau Y-leasca, ai avut dreptate...). Fonturile colorate nu-mi par mai greu de citit! Dimpotriva! Le ador ca se termina mai repede (aceeasi marime de mesaj contine mai putine informatii, si pot ajunge cu usurinta la capatul postarilor din ziua respectiva)... Plus ca citesc cuvintele "dintr-o bucata" ...
Singurele fete pe care trebuie sa le citesc de mai multe ori sunt Raalucutza si Doroti, dar' nu inseamna ca nu le citesc... Ralu leaga propozitiile fara sa lase spatiu dupa punct, si nu mai pot citi cuvantul "la prima vedere" ... asa ca reiau de mai multe ori propozitiile pana inteleg mesajul...; la Doroti stilul moldovenesc ma obliga chiar sa citesc de mai multe ori, , ca sa inteleg sensul periorativ al frazelor (nici nu stii gand glumeste, cand vorbeste serios, ...)
Da' va citesc! Asta inseamna ca-mi pasa! De voi, de ce spuneti!
Insa nu o acuz nici pe Andreea... a spus ce a gandit! Nu cred ca trebuie invinovatita pt ceea ce simte... Ba parca mai rau mi-ar pare daca ar vorbi pe la spate, sau ar gandi si nu ar spune, lucruri neplacute mie...
Iertati, fetitzelor, comportamentul impulsiv al oamenilor! Ca sunteti mame si trebuie sa va dozati cu muuulta ingaduinta pt a accepta pe cei din jur (in special copii) asa cum sunt ei! Iar pe cei mari, degeaba va mai straduiti sa-i "modelati"! Sunt suficient de "intariti" cat sa nu mai poata fi "reorientati"...
Eu va pup si va iubesc pe toate (Adi, tu nu intri in discutie pt ca nu te-ai suparat) si va rog sa nu uitati ca nimeni nu intra pe forum din obligatie, ci din placere! Din bucuria de a gasi persoane cu preocupari comune, idealuri asemanatoare etc etc
Hai! Capul sus! Pana la pag 7 sa va gasesc impacate!!!