N-am curaj sa conduc (5)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Aissa, este cumva frate cu al meu?
De ce sa se deranjeze sa-si ia permis, nu-i mai bine sa toci la cap pe altul? Unde e mai comod decat in dreapta? De acolo toate ti se par simple.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Ai grija, nu te amagi ca nu a patit nimic masina ta! Bara este in forma de fagure, din cate am inteles eu, si la urmatoarea pocnitura o sa se cunoasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Multumesc LUNA 1 .Pot sa spun ca soacra tot n-a dat telefon?Altceva n-am deocamdata sa va spun.Totusi eu folosesc numai pana la viteza a 3-a prin oras .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Marci, or fi frati....ce sa zic. Acum pe seara asa m-am enervat: eu am fost la cumapraturi si cand am venit, minune mare, era un loc de parcare gol dar normal ca nu am reusit sa intru (pe partea opusa era o alta masina si cum strada e ingusta, daca luam maxim de volan ma propteam in ala, daca nu luam maxim nu intram bine)....pana la urma a venit un vecin sa ma ajute ca al meu, desi il sunasem sa vina sa ma ghideze macar, nu mai ajungea.... Macar pentru asta imi doream sa ia permisul, sa ma ghideze sau sa parcheze el si in caz de ceva defectiuni sa nu ma vad mergand eu la service.
Giul pe anumite portiuni se simte nevoia si se poate si cu a 5-a, de la Apaca in jos dimineata la 6 jumate, de la P-ta Dorobanti pana la Televiziune la aceeasi ora... Sunt portiuni unde merge mai mult, la anumite ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by giul
Totusi eu folosesc numai pana la viteza a 3-a prin oras .Al meu sot m-a instruit ca viteza a 4-a e mai economica si pe unde pot merg cu a 4-a.Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des) - 10.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

multa fericire si mult succes in viatza,imi pare rau ca e cu intirziere dar la mine este inca sambata acum.
Da este foarte adevarat ce spun fetele ca varsta este un factor important ,cu cit mai devreme iei carnetul cu atit mai bine mergi.
Eu una faceam ture cu masina lui tata fara carnet prin jurul blocului pe la 18 ani apoi pe drum de tara cand ma lasa sa conduc mereu tipa la mine mai incet ca ne ia radarul , dar de nu prea aveam griji atunci si nici minte.Parca eram pilot de formula unu.
Dar varsta asta .......... ma face o fricoasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci spune:

Giul, daca mergi numai cu viteza a treia, nu cumva mergi cu masina prea turata?
Noi am avut mari discutii pe tema asta pt ca cei de la care am luat masina mi-au zis sa schimb la 2500 de turatii.Cand am facut sc, instructorul mi-a explicat ca tb sa schimb la 2000 de turatii, chiar daca este pe motorina, si sa merg cu ea constant la 1500.
Inainte stateam tot timpul cu ochii pe turometru, dar acum schimb dupa simt motorul. De exemplu, daca accelerez brusc motorul cere si la 1800. Cand merg cu 80/h merg tot cu a patra si mi se pare prea turata la 2200-2300 de turatii, dar nu schimb pt ca mi-e teama sa nu sar la 90 fara sa-mi dau seama.
UIta-te in cartea tehnica si ai sa te lamuresti, gasesti undeva cuplu maxim la x turatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mir3lly spune:

Fetelor cum ati reusit sa treceti peste teama de a conduce? Eu vreau sa dau de carnet dar mi-e teama ca ma voi face de ras. Ca nu sunt destul de desteapta sa invat toate semnele astea rutiere. Oare sunt in stare sa conduc? Sunt o fire destul de pesimista si nu prea am incredere in mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

Multumesc pentru felicitari,Lemoni.Fetelor,pe unde merg eu,Colentina ,Mosilor,St cel mare,Pantelimon,este mereu aglomerat si sunt multe semafoare,asa ca 60 e o viteza de viteza.Masina fiind pe benzina la 2500 de rot ,e numai bine,la 2200 e subturata.Si cand ma gandesc ca vis a vis de blocul meu se construieste Planorama,adica 4 blocuri cu cate 16 etaje...am incercat si viteza a 4-a dar daca nu accelerez incepe si caraie cutia-adica e subturata .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Nu stiu ce sa zic...eu la 60 o las moale ca mi se pare ca vrea a 5-a, am peste 2000 de ture daca tin piciorul pe acceleratie. De la instructor asa am retinut eu, la 2000 sa schimb viteza si chiar o aud si eu ca ar vrea mai mult.

Mergi la inceput