Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 4

Raluca_u spune:
Raluca_u spune:
 Alexandra, Atudor multumesc mult.
Atudor sa stii ca saptamana trecuta tati ne-a facut surpriza sa ne aduca aces film pe dvd ca stia ca imi place si tare ne-am amuzat cand l-am vizionat.

Raluca  34 + cu
 34 + cu  Adina Andreea
 Adina Andreea
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Dbunny spune:
Dbunny spune:
 Neatza la grasune
Chris eu imi simt puiul ba in cosul pieptului, ba in dreapta intre coaste, ba facand box cu ficatul meu, intr-o zi o sa-l gasesc impletindu-se cu rinichii. Avand in vedere ca eu am burtica joasa..cred ca totusi in capul pieptului nu-i bb... o fii stomacul si alte cele organe deplasate in sus..
Fatima nu te-am uitat ! Multa sanatate tie si la mama. Sa se insanatoseasca curand.
 nu te-am uitat ! Multa sanatate tie si la mama. Sa se insanatoseasca curand.
Tema zilei: eu inainte foloseam tot tipul de chiloti, tanga, dantela, de babe, chiar si cu niscaiva piciorush...dar de la 2 luni nu mai pun pe mine numai tanga foarte elastici, ca parca orice ma strange, si nimik nu pot ridica peste burtok, il am si eu ca Iasmi, ca o minge. Pt maternitate cred ca-mi iau vreo 5 d'aia de unica folosintza..
Ralumat culoarea patutului da-o-n bata...bijuteria dinauntru e importanta . Eu la al meu ficior i-am luat adidasi cu portocaliu... si body cu portocaliu...si camera e cu muuuult mov. Albastru n-m luat nimic...Si daca chiar va deranjeaza culoarea patului...fa-i o husa, sau cumpara un protector cu burete inalt ca sa acopere cat mai mult. Eu in locul tau nu m-ash mai deranja...
. Eu la al meu ficior i-am luat adidasi cu portocaliu... si body cu portocaliu...si camera e cu muuuult mov. Albastru n-m luat nimic...Si daca chiar va deranjeaza culoarea patului...fa-i o husa, sau cumpara un protector cu burete inalt ca sa acopere cat mai mult. Eu in locul tau nu m-ash mai deranja...
Atudor la mine cateodata se rasuceste bebe asa tare ca parca-mi scrasnesc toate cele... si deranjeaza... si cateodata-mi mai da un sut de ma sperii si mai scot vreun sunet de se uita colegii la mine. O fii din cauza ca pishcotu creshte si duba ramane mica
 O fii din cauza ca pishcotu creshte si duba ramane mica .
.
V-am pupat, ma duc sa mai vad poze
Dbunny 33
33

Mirona spune:
Mirona spune:
 sunt intr-o mica pauza ... asa ca vin iar sa va  pe toate.
 pe toate.
Ralu - la multi ani! fericiti pentru mamica ta. Nu-i esti aproape ... insa sigur o poti suna si te va simti alaturi.  -o si din partea noastra.
-o si din partea noastra. 
nu mai stiu cine simtea ca-s inghite fetitza? Cris??? Sorry ca nu-mi mai aduc aminte ... dar parca nu se spune ca in luna a saptea urca burta ... si apoi in a opta la final si a noua coboara jos jos de tot???
Parca asa stiam eu. Voi ce stiti?
Ma duc sa-mi incep si eu bagajul de spital ... parca vad ca-mi lipsesc o groaza si iar tre sa ies din casa la cumparaturi. 

Miro
 35+ cu
35+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

doradora spune:
doradora spune:
 cine spunea ca are patutul cu visiniu? mie imi place tare mult, in poza de prezentare graco arata f bine. eu l-am luat albastru cu margine rosu, ca asa aveau, dar zau ca e f putin important, cand o sa te uiti la bebe nu o sa mai vezi nimic altceva in jur, nu iti face probleme.
chris  30+
30+  alexandra
alexandra

doradora spune:
doradora spune:
 intr-un final a instalat alex si calculatorul mare, si acum mi se pare tare ciudat sa vad un ecran de 19 inci, dupa ce atata vreme am stat cu ochii in laptop! are si ala vreo 15, dar nu se compara!
chris  30+
30+  alexandra
alexandra

bamboletta spune:
bamboletta spune:
 Salutare burtici 
Am dormit si noi mai bine in noaptea asta 
TEMA ZILEI:inca mai port tanga doar ce-i de bumbac(cei din dantela nu-i mai suport)si cei care imi mai vin  oricum mi-am mai luat cateva perechi ca sa am,in rest pt.spital am luat din aia de babesti
oricum mi-am mai luat cateva perechi ca sa am,in rest pt.spital am luat din aia de babesti 
JOJO_MIHA-cand am avut tensiunea 12/6 mi-a zis doctorita sa pap fara sare dar acum e bine la 11/7 nu mi-a mai zis nimic
AELITA-ce matinala esti  la 5 fara ceva pe net?
 la 5 fara ceva pe net? 
LORYM-eu am sarme de uscat rufe si in afara balconului dar am si suport din ala pt in casa,asa ca hainutele bebelinei le-am spalat si uscat in casa si asa cred ca o sa fac de acum,le voi pune doar pe ale noastre afara 
ATUDOR-si eu simt junghiuri cateodata cand se misca bebelina mai tare chiar tresar si am impresia ca vrea sa scoata piciorusul din burtica 
ALEXANDRA25-mersi  ,ne-ai testat zici
,ne-ai testat zici 

RALUCA_U-

mamei tale si multi
 mamei tale si multi 
Bamboletta 34+
 34+  bebelina Antonia
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina" 

Lavinia_P spune:
Lavinia_P spune:
 Buna dimineata,
  Nu stiu daca Ramsan v-a spus,am mai aflat ceva la Lamaze..pt cele care nu au bebeii in pozitie de start,poate functiona casti cu muzica puse jos de tot pe burtica.A doua metoda zau daca am mai retinut-o cand am auzit chestia asta.
 Eu ii tot pun muzica pt copii si e tare bucuros..ca daca i-as canta cred ca l-as stresa mai mult cu vocea mea pitzigaiata.
LoryM, te cred ca ai cheltuit ceva bani..ai luat ce e mai bun pt voi..Bravo!
Fatima,welcome back!Multa sanatate mamei tale.
Lavinia 32

cipi13 spune:
cipi13 spune:
 Multumesc mult Mirona pentru indrumari. Am reusit sa pun "poza de buletin" a bb-ului meu. O sa pun mai tarziu si alte poze, de data aceasta cu mine, dar acum m-am grabit sa vi-l arat pe el. 
Ai dreptate Ralumat apropo de numele David. Eu cand am hotarat cu sotul meu sa-i spunem David nu auzisem de nici un baiat cu numele asta, acum parca pe unde ma intorc aud numele asta. Si totusi nu ma indur sa-l schimb, pentru ca prima data cand l-am citit intr-o lista de nume mi-a si placut si atunci nu stiam ca voi avea un baiat.
  pentru toate
 pentru toate
Cata  32+ cu
 32+ cu David Andrei
 David Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=/861are2

Laura13 spune:
Laura13 spune:
 Salut fetele!
Ma bag si eu in seama cu tema zilei: nu am mai folosit chiloti yanga cred ca de vreo 4-5 luni, si pentru ca imi sunt incomozi, dar mai ales din cauza problemei mele cu furunculul. 
Lorym totisi n-ar strica sa ne spui de unde ai luat chiloti pentru spital ieftini.
Laura  si bebe strumf
 si bebe strumf  33+
 33+

deny75 spune:
deny75 spune:
 FATIMA,nu te-am uitat.Pupici multi si multa sanatate mamei tale.

RALUCA_U,

mamei tale!
mamei tale!
Fetelor,mi-a trimis PAXELA mesaj si mi-a spus sa va transmit pupici din partea ei.
Tema zilei:port chilotei din bumbac sub burtok.
Va 
DENY 35+cu
35+cu IRINA
IRINA