Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 5
kokorina spune:
CLEOMONI,pt tine am mai adaugat 3 foto....blondul de care-ti spuneam ca-mi placea tare si nu stiu ce m-a apucat de m-am facut singura si.....n-am rezolvat nimic.
31 + cu
si 
porumbita80 spune:
Buna fetelor. Apropoo de tema zilei eu port de 4 luni numai chiloti de bumbac tanga ma incomodeaza acum.
Am si eu o intrebare la voi? Sunt in 36 sap. aseara am avut contractii timp de 1 ora si jum. cu interval de 16 min. Apoi am avut si ceva dureri sub burta. Stie cineva ceva la acest subiect. Sunt un pic speriata nu cumva bebe al meu deja vrea sa ma vada.
Pentru cele din Iasi si eu nasc la Cuza Voda cu aursulesei am DPN PE 10.11.06.
Va pup pe toate
stela
doradora spune:
am lasat-o ceva mai moale cu sarea, daca am degetele umflate, si vreau sa ma plang oficial ca supa cu sare putina are un gust de 2 bani!
chris
30+
alexandra
saryta spune:
Salut burtici, referitor la tema zilei eu port mai mult chilotei babesti si pe ai sotului ca sunt mai comozi - tanga mai port cand plec undeva si tre sa ma imbrac mai frumos.

Am reusit si am mai vazut din pozici - f frumoase, Bamboletta f fain patutul si costumasele, Lorym mi-a placut la nebunie caruselul cu luminite f interesant (am avut si eu la Sara dar fara luminite) o sa caut si eu in Metro.
Mai vb. Pa.
Mariana - 33+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
alexandra_25 spune:
Miro....asa stiam si eu ca dupa ce iti coboara burta mai ai cam 1 - 2 saptamani pana la nastere...
kokorina......ce frumos iti sta blonda.....super...
..dupa ce nasti sa te faci iar asa ca-ti sta foarte bine.....
Si am vazut ca se cam termina odiseea mamicilor de septembrie octombrie....si incepem noi....
pupici
alexandra
34 + cu
Mark Andrei
poze
"Exista doar un singur colt din univers pe care poti fi sigura ca il poti imbunatatii, si acela este tu insati."
saryta spune:
Fatima ma bucur ca sunteti ok si tu si bb si mami a ta.Sa dea DD ca mami a ta sa se faca bine si sa-si creasca nepoteii si sa se bucure de ei - multa sanatate si sarcina usoara in continuare. Dane vesti mai des despre tine si bb.Pa
.
Mariana - 33+
cu
ANTONIA
Mamicuta de
-ANDRA si SARA
Dia1609 spune:
dupa o absenta motivata - nu mi-a mers netul de ceva vreme
in primul rand vreau sa le zic bun venit celor nou-aparute pe DC si felicitari celor care au mai fost la eco si si-au vazut bebeii sanatosi si frumosi
nu am apucat sa citesc tot din urma, am citit mai mult pe sarite, dar va raspund la cele la care stiu:
Cris80 nurofenul este interzis in sarcina in general, dar in ultimul trimestru in special !!! sa nu iei nimic cu ibuprofen, s-a dovedit ca poate cauza malformatii grave fatului
Bamboletta, daca tu nu lucrezi, e suficienta adeverinta sotului, ca esti asigurata prin el automat
asiza, sub nici o forma sa nu renunti de tot la sare, numai sa o reduci.... lipsa de sare e f. grava in sarcina, asa ca nu renunta complet la ea!
iasmi, nu e bine sa stai toata ziua la calculator.... mie dr. mi-a spus ca din sapt 30 sa nu stau mai mult de 2 ore/zi la calc, ca asta poate duce la scurtarea si deschiderea colului, chiar daca acum am un col lung si inchis, presiunea exercitata de bebe care apasa pe col in pozitia sezand il poate scurta si deschide
Lorym, eu voi spala hainele lui bb cu detergent special la inceput.... care nu vreti sa spalati cu det. special, incercati cu persil sensitive si fara balsam ...... in ceea ce priveste uscarea hainutelor, le voi usca pe balcon, iar mai incolo in uscator 9tocmai imi cumpar masina de spalat cu uscator)
cris80, imi zici si mie de pe ce site ti-ai luat chilotii de unica folosinta? eu am gasit numai intr-un loc si aveau marimea 1,2 si 3... de unde sa stiu eu ce marime am?
Dia
29+ cu
Oana
Dia1609 spune:
la tema zilei: eu port chiloti de bumbac cu talie joasa - majoritatea sunt de dinainte de sarcina, nu stiu cum ma mai incap inca
... tanga nu mai suport de prin luna a-4-a, dar nici din aia care sa-mi acopere tot fundul nu suport ![]()
Dia
29+ cu
Oana
bamboletta spune:
CIPI13-am vazut poza lui bebe
mancalar mama de dragut 
KOKORINA-
i-ti sta f bine blonda 
PORUMBITA80-ca sa stai linistita eu zic sa suni medicul daca le-ai avut si la internval de timp regulat si cu durere,ai grija de tine 
DOLORES-pe unde esti? 
DIA1609-mersi mult 
O alta TEMA-ce medicamente,calmante luati cu voi la spital?
Bamboletta
34+
bebelina Antonia
"poze"
www.dropshots.com/bamboletta" target="_blank">"video bebelina"