Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

gmoisi stai linistita nici eu nu am luat nimic pentru bebe. Partial din cauza superstitiilor, partial dinb cauza ca am o gramada de chestii de la surioara mea, partial pentu ca nu stiu ce sa iau. Dar ma consolez cu ideea ca mai am timp..... Nu stiu cand, dar ma rog...
Oricum multi pupici si nu te stresa, le vom lua noi pe toate.... candva

Laura si bebe strumf 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

quote:
Originally posted by Ralumat

Dragele mele "cursante", va rog frumos, pentru o "nebucuresteanca"....puteti explica unde se afla situat spitalul Filantropia? Daca ma simt bine, as dorit sa ajung si eu joia viitoare. Va multumesc

Raluca 31+

spitalul Filantropia e langa Piata Victoriei, pe bd Ion Mihalache (fost 1 Mai). este chiar langa cladirea BRD, cea mai inalta cladire din Piata Victoriei.

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

Tema zilei

eu inca nu am luat nimic pt. bebe. ii voi cumpara putine hainute pentru nou nascut. pentru scosul din spital vreau sa-i cumpar un sac de dormit care se poate face si paturica, si care poate fi folosit si in carucior. din acesta i-am luat unei colege care a nascut si spune ca e foarte practic.

29 + cu

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

mama,mama....dar cat ati scriiiiiiiiiiiiiiiiis....ramasesem la pagina 13,dar v-am citit pe toate,ce credeti ca m-am lasat.asa mi-e obiceiul,prima data citesc din urma indiferent ce mult este si apoi postez...

le urez bun venit noi si sa ramana cu noi,ca santem toate fete bune!
la multi ani si numai bine le doresc sarbatoritelor de astazi!

ma tot gandesc la fata asta MICHELLE,graviduta in 6 luni care trebuie sa faca avort.Doamne....mie imi vine sa urlu,imi plange sufletul pt ea si ma gandesc ce o fi in inima ei....numai ea stie...nu mai bine ne rugam impreuna pt ea?

31 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Acu' nu ca vreau sa ma bag ca musca in lapte dar suntem la pag 20. Deschide cineva subiect nou? Ca eu habar n-am

Laura si bebe strumf 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorym spune:

Laura acum scriam ca voi deschide eu un nou capitol. Cel mai bine anuntam fiecare de la pagina 19 cine va deschide noul capitol, sa nu ne bagam una peste alta.

Lory35+ saptCatrinel Rianna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Kokorina... pot sa-ti spun ca Michelle are sufletul sfasiat de durere.. Eu stiu cum este sa fii acolo, in starea asta pentru ca aceeasi decizie grea a trebuit sa o iau si eu in urma cu doi ani juma'... si acum cand ma gandesc ma apuca
Ma rog si eu pentru ea si pentru ca DD sa-i daruiasca cat mai curand un copilas sanatos asa cum mi-a ascultat si mie rugaciunile si acum port in burtik un bebe sanatos (asta este tot ce imi si doresc tuturor burticoaselor).

Ramona 35+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Multumesc de salutari dragutele mele
Voiam sa va spun ca mi-am mai asezat niste poze in album - din acestea de graviduta.
Aaaa si sa nu uit sa raspund : da, tot la Cluj la Diculescu ma ducsi da, ti-a aparut raspunsul intercalat undeva inca inainte de al meu.
Pupici la voi

Mio 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Bravo fetelor... miro are ajutor

Miro, dragutza sper ca esti bine, tensiunea a mai scazut iar tu calma.. da? Numai ganduri bune pentru tine si Karina ta

Ramona 35+ Rares

Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

In postarea anterioara ii raspundeam Asizei si cand am revazut postarea abia mi-am dat seama ca n-am scris cui ii raspund.Si tot atunci am observat si ce gresit am pus doua smilies ( alea cu caramizile in cap, nu stiu ce vreau sa zica) dar asta sa ne fie cel mai mare bai, nu?

Mergi la inceput