Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 29
danita spune:
dragelor
multumesc pentru urari ! va doresc ce imi doresc !!!!
tema zilei : am cumparat de la dimensiunea 54, 60 la body pana cand va fi cam de 5-6 luni am estimat eu . nu prea multe dar are cam 3-4 schimburi . ii mai cumpar cand voi vedea exact ce anume imi trebuie cat creste ...
pupici si inca o data MULTUMESC si PUPICI
D 31+ 
BeBelusca
m_monique spune:
quote:
Originally posted by ank999
Fetelor, am si eu o intrebare: voi beti cafea?
Eu fara cafeaua de dimineata (fara zahar si fara lapte) ma simt ca un zombi,. nu am nici un pic de energie. De fumat m-am lasat, dar de cafea...nu!
M-a mustra constiinta, dar tot cu cana in mana ajung! (obicei vechi de 12 ani).32+ cu Erica Elena
eu beau cafea. nu beau in chiar fiecare zi, iar atunci cand beau cafeaua nu e tare. bineinteles ca fara zahar (ca sa mi se para viata dulce), dar uneori cu lapte.
chiar ieri am la o ora dupa ce am baut cafea am fost la cabinetul medical sa-mi verific tensiunea si aveam 11 cu 7.
29 + cu 
Nunta noastra
Laura13 spune:
Fetele, cautand bagajul pentru spital am mai gasit referi la prosopul care trebuie dat la moasa. Cina ma lamureste si pe mine cu chestia asta? E obligatoriu? E vreun obicei? Ce e asta?
Sarut mana anticipat!
Laura
si bebe strumf
35+
gmoisi spune:
Salutare fetelor.
La multi ani tuturor sarbatoritelor de azi si un bun venit fetelor noi.
Multumesc tuturor ce mi-au raspuns. O sa astept pana saptamana viitoare cand o sa ma intalnesc cu dr. sa vad ce zice. Cam ce mi-ati spus voi gandeam si eu.
In legatura cu placenta si gradul de maturare: eco a fost facuta cu acelasi aparat si de acelasi dr.
Deocamdata se pare ca o sa nasc natural cu epidurala. Sa vedem ce mai zice dr. saptamana viitoare. Si mie imi este teama chiar daca sunt la a doua sarcina. Acum chiar imi este frica.
TEMA ZILEI: eu nu am cumparat deloc hainute pentru bebe. Sper ca nu sunt singura. Una, din cauza superstitiilor si alta, din cauza dr. Nici in momentul de fata nu prea stiu ce avem fetita sau baietel. Ni s-a spus pana acum baietel iar in ultimele saptamani fetita. Acum chiar nu stiu ce sa mai spun! Ati patit vreuna asta? Eu am patit-o si acum 7 ani si ceva la primul copil. Toata sarcina am stiut ca avem baietel si surpriza la nastere: fetita.
O sa vedem ce o fi si cum o sa ne descurcam cu cumparaturile atunci. O sa am si ceva ajutor din partea mamei si a soacrei.
va pup pe toate!
m_monique spune:
quote:
Originally posted by Gabitza_max
Raluca,
Te rog mult de tot sa-mi dai si mie mai multe detalii despre cursurile pt. mamici de la Filantropia. Vreau neaparat sa merg si tot caut de ceva vreme astfel de cursuri.
Multumesc din suflet pt. raspuns!
Pa pa
Gabitza28+
cursurile dureaza 4 saptamani. sunt in fiecare joi de la 17. deja au fost 2 cursuri. la primul curs s-a vorbit despre sarcina, la al doilea curs ne-a vorbit despre nastere.
data viitoare ne va vorbi despre alaptat, baia copilului.
sper sa ne vedem joi.
29 + cu 
Nunta noastra
m_monique spune:

pentru sarbatoritele de azi : Alexandra de piscotica, danita, si saftoiu_gina.
roxanica2006 si eu ma gansesc sa-i iau lui bebe patut din lemn. mamicile pe care le cunosc toate m-au sfatuit sa iau patut din lemn.
mio75 bine ai revenit.
29 + cu 
Nunta noastra
Dbunny spune:
He he .. raspund si eu la tema zilei:
Nu m-am putut abtine cand eram de 4-5 luni sa nu iau niscauva body-uri si o pijama marimea 0, adeca pt 50 cm si aprox 3 Kg...dar de cand m-a spus doctorul ca flacauashul nostru o iesii cam cu 3,800 sau chiar 4 am schimbat placa...nu mai cumpar nika pt 0 luni...totu-i de la 1 la 3 luni. Chiar si dupa scutece m-am uitat...oare cele de 2-5 Kg nu i-or fi mici ?
Am sa iau d'alea 3-6 Kg...in caz de..
Dbunny
33+
Ralumat spune:
Dragele mele "cursante", va rog frumos, pentru o "nebucuresteanca"....puteti explica unde se afla situat spitalul Filantropia? Daca ma simt bine, as dorit sa ajung si eu joia viitoare. Va multumesc 
Raluca
31+ 
m_monique spune:
fetelor, ieri la curs ne-a spus moasa ca in bagajul pentru spital sa avem si o lama de ras.
sa nu incercam sa ne facem noi acasa ca riscam sa facem foliculita.
29 + cu 
Nunta noastra
ramsan spune:

pentru burtici adik: DANITA, SAFTOIU_GINA si MAMISTEFI - sa aveti prunci sanatosi, frumosi si papaciosi dar ... mai ales cuminti

Iar pentru cupilash ... ALEXANDRA de PISCOTICA ... sa cresti mare si frumoasa, sa ii faci lui mami doar bucurii 
Dana ai reusit sa ajungi la targ??
IESENCELOR ne vedem la curs maine la ora 10.00 nu? Porumbita esti binevenita si tu... maine la Elena Doamna..
Burticilor... o fi vremea... or fi hormonii... or fi temerile noatre... starea asta e asa nasoala ca
... dar eu va urez sa aveti o zi frumoasa, cu mai mult soare (macar in suflet)

Ramona
35+
Rares
Ramona
www.dropshots.com/ramsan" target="_blank">Filmuletze cu Rares