Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 31
ingeras26a spune:
Fetelor, am intrat si am mai citit de Michelle, se pare ca lichidul sa- mai retras, este mai bine, cu ajutorul lui Dumnezeu nu va trebui sa faca avort, ci va naste o fetitza sanatoasa! Doamne, ce bine ar fi!
I-am scris mesaj ca si noi suntem alaturi de ea.
Pupicei, Ingeras
29+
Maya
mamistefi spune:
Multumesc pentru urari la toata lumea.
Ca de obicei de ziua mea am o stare nu tocmai buna, iar piciulina parca simte si ma mai ajuta si ea cu cate o intepatura, o contractie!!
Am si eu o intrebare unde se fac cursurile Lamaze? sau mai bine zis se fac?
Merge vreuna dintre voi?
doradora spune:
hai si eu inainte de capitol nou
m-am calmat referitor la masina de spalat, dupa terapie telefonica cu finul nr 2 si cu fina nr 3.
gmoisi pai nu mai sta dupa dr, poti oricand lua verzi sau galbene. am niste salopetele f frumoase culorile astea. plus ca si soacra mea mi-a adus din germania de toate nuantele, mai putin roz, ca fata in pantalonasi albastri merge, dar baiat in roz , la mine , niciodata.
roxanica chiar nu au putut face dr nimic la 38 de sapt?!? doamne fereste!
ce fac eu toata ziua acasa? pai sa o luam cronologic. de la jumatatea lui apr pana in iunie am varsat cat era ziua de lunga, deci am avut ocupatie, aveam de ales intre a zace sau a-mi varsa matzele. dupa care nu imi ardea de citit, asa ca televizorul merge mereu, sa baraie acolo in fundal, mai intram pe calculator, dormeam mai mult si mancam cat era ziua de lunga. acum pot din nou gati si spala vasele, nu mai imi e rau de la miros sau de la aspectul farfuriei murdare, citesc, spal, stau pe forum, vorb la telefon, ma uit la lucrurile bebelinei si astept sa vina seara, sa vina sotul acasa. trece timpul. ma bucur de ragaz cat mai pot, am senzatia ca o sa fim curand f ocupate...
m monique la noi e obiceiul ca nasa sa scoata bebelusul din spital, asta insemnand sa cumpere ea toate hainele. eu i-am cumparat finei mele un sarafan super, cu bluzita cu dungute, si dresul tot cu dungute. si sarafanul avea si gecuta cu gluguta, sa nu o traga curentul la urechi. si o paturica, sa o facem sarmaluta. tare haioasa mai era la 3 zile in sarafan si dresuri! bine, erau un pic cam lungute dresurile, dar nu conteaza!
chris
30+
alexandra