Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mi-am adus aminte sa va mai intreb ceva: am avut neplacuta surpriza ca aseara dupa ce am bagat rufe in masina de spalat, sa vad ca nu-mi mai da apa afara. Deci merge normal la inceput: ia detergent, ia apa, etc, numai ca apa ramane in ea. Dimineata am mai bagat o tura si am stat acolo sa vad ce si cum. Deci face tot ce trebuie sa faca, numai ca apa ptr clatit de ex o ia fara s-o mai dea afara pe cea cu dero. La fel cu balsamul si la fel cu storsul. Se invarte, dar cu apa acolo. Ma gandeam ca poate sa fie infundata evacuarea, sau s-a dus pompa care scoate apa. O am de 4-5 ani, nu-i asa de veche.
Nici nu stiu unde gasesc pe cineva care se pricepe.

Roxana32+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata la toata lumea!
Bun venit fetelor noi,asta in primul rand, ca altfel uit.
Chinico, esti mortala,de fiecare data cand te citesc rad cu lacrimi....Auzi la ea,singura cu javra si cu copchila de sub buric.....esti bestiala...
Tine-o tot asa,e bine ca ai tonusul asta,ca eu ,cateodata,sunt asa de pleostita, de zici ca sunt o baba din aia care aastepata sa dea coltul.
Kokorina,super Innsbruckul. Cel putin o data pe an mergem acolo, la schi, dar iarna asta o sa-l sarim, ca dupa ce scot pasaportul Georgiei,plecam un pic la caldurica,cu umezeala de aici nu prea sunt de acord.
Fetelor, am gasit al doilea nume la fetita: Helia.Stiu ca suna un pic ciudat, dar e iranian 100%,iar asta i-a facut inima lui Kaveh cat un cozonac de mare,va dati seama.
Apropo de discutia referitoare la listute si la bagaj....Fetelor, voi stiti mai bine ce va asteapta in spital,am mai auzit povesti din astea, scary,si de fiecare data ma ingrozesc cand imi imaginez ce conditii extraordinare au viitoarele mamici in spitalele din Romania.
Mie,cel putin, mi-au spus cei de la maternitate sa nu imi fac probleme in legatura cu bagajul, si sa-mi aduc ce vreau eu,ca ei oricum imi asigura tot,absolut tot.Cumva, mi se pare si normal, la banii pe care ni-i cer.Ma bucur foarte mult ca eu si Kaveh vom fi cazati cu Georgia impreuna, intr-un apartament dotat cu tot ce trebuie, asa ca intimitatea e asigurata 100%.Si, oricum, nu vom sta in spital mai mult de 48 de ore, asta in cazul in care totul decurge normal.
Astept inca sa vad ultima ecografie,si abia dupa aia or sa se pronunte asupra mudului in care o sa nasc.Mi-a intrat morcovul tare, tare, dar cand stau si ma gandesc, parca tot naturala cu epidurala as vrea...eu, una, consider ca cezariana e operatie, pana la urma, si mai stii cum reactioneaza organismul meu?!
Asa ma trec fiorii cand ma gandesc la faptul ca odiseea mamicilor de septembrie-octombrie e cam pe sfarsite si se apropie si sfarsitul pentru a noastra.....Parca vad cum or incepe astia micii sa iasa,in fiecare zi....
Fetelor, as vrea sa va mai zic multe, multe, sa va iau pe fiecare pe rand,insa timpul mi-e asa de limitat,si am atatea de facut....
Abia astept sa se mai calmeze traficul de pe autostrada, si sa pot tasni repede unde am treaba, ca la ora asta, cred ca as sta cel putin o ora-doua in plus pe autostrada.
va pup pe toate si va urez numai bine.

33 saptamani fix,Iasmina si bebe Georgia-Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

ralumat ce, crezi ca nu m-am gandit? e o solutie super, doar ca din pacate e pt weekenduri si seara. dar in timpul zilei... poate n-o fi bebelina prea mucioasa...dar oricum am inteles ca mai trebuie curatat nasucul cu ser fiziologic. of!

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, burtici! am intrat sa va urez la toate nasteri cat mai usoare si bebei sanatosi!
marair, ti-am trimis un pm;
cele care nasteti la elias, noi n-am avut probleme cu disparitiile din posete sau camere; chiar am lasat totul in camera (bani, aparate) si n-a lipsit nici macar un fir de ata;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Mirona, mama, ce-ai de esti suparata?
Eu inca mai lucrez, cand voi intra in concediu promit sa-mi prind urechile ca sa deschid capitol si toate cele, pana atunci n-am curajul, stii ca am ramas repetenta la d-ale calculatorului, si daca-mi prind urechile acum mi-e ca-ti dau si mai mult de munca

Roxana32+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

O zi buna doresc tuturor ! Am vazut ca mai toate avem probleme cu somnul de noapte. Eu eram pasare de noapte si inainte de a ramane insarcinata, dar acum nu reusesc sub nici un chip sa adorm inaite de ora 2.00 si nu reusesc sa dorm in reprize mai mari de 2-3 ore. Mai mult ma oftic cand toate prietenele mele cu copii imi spun sa ma odihnesc acum ca dupa nastere o sa fiu mai tot timpul obosita...
Si sotul meu si-a mutat "domiciliul" de noapte in alta camera de cateva luni, unul dintre motive a fost ca doarme cu grija sa nu ma loveasca in burta (el avand un somn mai agitat). Il chem eu insadin cand in cand, macar pentru o noapte pentru ca simt nevoiasa ma tina in brate. Apropo, voi nu simtiti nevoia sa fiti alintate si sa fiti tinute in brate? La mine e ceva nou pentru ca eu sunt o fire mai rece...
pentru toate burticoasele

Cata 32+ cu David Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=/861are2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MAMAMATEI spune:

[quote]Originally posted by aka

Buna seara. In sfarsit am ajuns si eu acasa, dupa ce am colindat prin oras sa ne cumparam niste usi de interior. Am gasit ceva si le aduc vineri.

Aka, si eu caut usi dar nu prea am timp... pls info...

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipi13 spune:

Am uitat sa urez bun venit noilor fete.
Haideti ca in curand vom trece la o alta lista, cea cu bebelusi...sa vedem care va da startul. Din cate am inteles in 2-3 saptamani vom avea primii bebelusi.
Eu am inceput sa am emotii...mari

Cata 32+ cu David Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mami_nov_dec_06/album?.dir=/861are2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codita spune:

Fetelor stiti cumva la Polizu trebuie sa aducem noi pampersi la bb sau ne dau ei?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

MIRO,nu te-am vazut niciodata asa tristuta,stai linistita ,draga mea,ca nu e nimic grav.Eu sunt necajita,ca toate mesajele pe care le scriu nu au ecou,pt ca mi se posteaza tot in urma cand nu le mai citeste nimeni,si ca atare ma cam enerveaza sa scriu asa in gol.
BUN VENIT FETELOR NOI!!!
Si eu am dureri de burta in fiecare zi,si doar merg saptamanal la dr si totul pare ok.DE cand e bb cu capul in jos apasa tare de tot pe vezica,colon ,rect si nu mai stiu ce ma doare acolo jos.Aseara de ex am simtit un junghi de la buric inspre dreapta,dar in cateva secunde s-a domolit,ma gandesc ca se mai intinde una alta.Si am si eu dureri in zona inghinala,ca si cand port o greutate acolo,.sau ca atunci cand mergi la sala si ai febra musculara.Eu mai fac din cand in cand cate o injectie cu no spa si scobutil si ma linistesc.
Am repetat examenul de urina ,urocultura si secretia vaginala,pana acum am numai rezultatul de la ex de urina ,unde mi-au iesit usor crescute leucocitele.Sa vedem ce o sa fie cu restul,sper sa fii scapat de stafilococul ala auriu...Am emotii pana imi vin rezultatele,imi e frica sa nu ii faca rau la bb.
Chiar,DOLORES si MARCELA,unde sunteti???

Adina 34+Alessia

poze
Adina diverse

Mergi la inceput