Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)
Raspunsuri - Pagina 15
asiza spune:
Roxanici, eu zic sa-ti asculti ginecologul! Nu e rau nici daca-l iei la 2 zile, dar pentru mine parerea medicului de familie e zero barat (n-am ascuns-o niciodata)!!! Iti tin pumnii pentru eco!
Roana, 3 kg...
...bb tau e gata de lansare deci!!! Asteptam vestea cea mare asadar!
Cand va aud si pe tine, si pe alte fete, ma apuca groaza...dar eu mai am 2 luni jumate' anyway...
Codita, bine ai venit in
...Mai povesteste-ne despre tine si bb! ![]()
Cristina, mie imi place mult numele Helia...deosebit si chiar rezonant! Ziceai ca maternitatea iti asigura totul...mi se pare normal, doar nasti la o clinica particulara din unul dintre cele mai puternice orase ale lumii...si mai dai si o caruta de bani, pe deasupra! Esti norocoasa! 
Adina, n-ai scris niciodata in gol..eu mereu ti-am citi mesajele, ba am mai si raspuns la ele...asa-mi apar si mie postarile...se pare ca nu ne putem astepta la prea mult profesionalism din partea administratorilor site-ului, intrucat le-am semnalat problema de nu stiu cate ori deja (si nu numai eu)...
Dolores, pe unde esti??? Ti-am trimis si un PM alaltaieri si nimic...sper doar ca nu e nimic in neregula cu tine sau cu bb! 
Oana
28+ cu
Denis Cristian
doradora spune:
roxana eu as zice sa iei elevitul zilnic, chiar daca tie ti-au iesit analizele bine, bebe tot creste si trebuie sa aiba de unde sa isi faca aprovizionarea. dr. tau e ca asistenta dr meu de fam, ca mi-a spus ca daca mi-au iesit bine analizele in trimestrul 2, de ce sa le mai repet? i-am zambit frumos si am discutat cu dr si normal ca le-am facut din nou, ca intre timp se pot intampla multe.
plus ca elevitul nu face nimic rau, se ia si inainte de a ramane gravida si pe tot parcursul sarcinii. de ce sa iti fortezi norocul daca tot nu ai probleme? nu poti sa stii daca facand pauza nu se slabeste organismul, sau poate bebe ia ceva mai mult si dupa aia te trezesti cu cine stie ce lipsa.
chris
30+
alexandra
ingeras26a spune:
Buna burtici!
Am intrat si noi in sapt 29!

Ma simt bine, nu prea mai pot sa dorm noaptea decat in "ture", dar asta este, bb sa fie sanatoasa si sa creasca mare.
Bun venit fetelor noi!
Roana, ce putin mai aaaai! 
Pupicei, Ingeras
29+
Maya
Mirona spune:
sunt intr-o pauza intre treburile de prin casa.
Sa nu-mi spuneti ca a inceput si la mine faza cu "pregatirea cuibului" ... ca ma apuca plansul de groaza. Da ... imi vine sa ma apuc de spalat geamuri, mi se pare ca mi-e casa toata murdara ... nu ca n-ar fi ... dar imi vine asa cate una alta de facut.
EU SUNT FOARTE SUPARATA!
in loc sa ne intelegem unele pe altele, sa ne ajutam sa ne sfatuim ... noi numai stam si ne criticam una pe alta cine ce-si baga in bagajul de spital. Zau ca m-a macinat faza asta toata noaptea.
Tocmai am primit un mail de la Dia
in care-mi prezenta cele 2 saloane super bestiale care s-au deschis la spitalul in care voi naste eu.
Fetelor sunt doar 2 saloane - a cate 2 locuri ... pai la ce fluctuatie de mami este in aceasta perioada ... mi-e teama ca nu voi prinde un loc la aceste saloane miraculoase, 2 locuri, frigider, televizor, bebe langa tine, internet (daca vii cu laptop-ul de home), baie proprie in salon, etc. Conditii nu gluma, LUX ce mai. Costul? 1 meleon pe zi.
In restul saloanelor ... bate vantul, se scorojesc peretii, gandacii pe pereti, tre sa mergi la spalator pe culoar ... la baie la fel (de aceea avem nevoie de slapi de plastic - pt baia comuna si buda comuna, spirtul il cari in buzunar dupa tine ... ca si tifonul .. etc. MAi vreti?
Daca nu ai medicatia necesara .. ori te trezesti ca nu prinde epidurala ... ca era expirata ... sau ca-ti baga alte dracovenii in vena ... pt ca ei nu mai au prin spital nimica.
Deci ce decizie sa iau? imi iau spitalu cu mine de acasa si imi creez cat de cat conditii sau mai bine nasc pe camp?
Doamne ... ca nu m-am mai oprit.
Poate ca si vremea de afara nu ma iarta ... de am intrat in aceasta stare ... dar m-a enervat si faptul ca avem deja 3 fete noi ... si abia va deschideti gura sa le intampinati.
Din 124 ... acum 127 ... nu va incumetati nici care sa ma ajutati la lista asta a noastra?
Daca intru in spital ce facem? Nu mai primim noi venite?
Aveam si eu doua ajutoare ... Marcelina si Dolores ... care se pare ca au ceva treburi ... nu au mai intrat de ceva zile ... dar eu tre sa le fac pe toate.
V-am facut si prezentare in power Point cu deschiderea de noi capitole, cu faza cum se modifica lista ... si voi tot nimic.
Si daca e la o adica ... tot la mine in cap se sparg toate ... ca doar eu tin lista - ba ca am trecut pe careva cu dpn gresit, sau ca am rastalmacit numele vre-unui dr.
De aia am facut user comun ... sa mai treaca si alte fete la carma. ia va rog luati atitudine ... macar la intampinarea fetelor.
Hai ca-mi dau seama ca exagerez ... cred ca oboseala isi spune cuvantul ... ma duc sa le trec eu pe lista.
ignorati-ma ... imi va trece. 
Miro
35+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
mamistefi spune:
Buna fetelor, incerc si eu timid sa intru in discutiile voastre(am mai incercat o data).Sper sa am mai mult noroc de aceasta data.
Sunt o burtica de31 de saptamani, UM 28.08.2006, DPN 5.12.2006, dr.A.Moisa, Giulesti.
As vrea sa stiu daca mai e vreo burtica la dr.Moisa?
doradora spune:
aoleuuu, miro, suparata esti! pai tu esti graviduta fericita pe care o stim noi? hai, nu ne certa chiar asa de tare... eu m-as incumeta sa le scriu pe noile venite, dar esti sigura? pai mie mi-a luat o vesnicie sa nimeresc pm-urile de activat... iti dai seama ce iese daca imi bag eu nasul in lista? chiar nu tii deloc la munca de pana acum? plus ca inca nu am reusit sa bag un link cum trebuie si am renuntat. am vazut mai de mult materialul ajutator, l-am download-at, mi-am bagat nasul in el si vag ma depaseste. chiar ma gandeam ca sunt destul de antitalent.
hai sa nu lasam o discutie sa ne supere pe toate. suntem fete mari, avem destule pe care sa le analizam, si la o adica zau e mai important bebe al meu decat orice discutie de pe forum. s-au emis niste pareri, nu e capat de tara, le putem lua in calcul sau le putem ignora. zau asa! pai unde sunt zilele cand se plangeau fetele de serviciu si de sefi dusi cu pluta? alea da probleme! in rest, fiecare mamica face cum stie ea mai bine pt puiul ei, si nu trebuie sa ne suparam ca cineva are alt punct de vedere.
pe bune, miro e suparata, lory nu ne mai scrie, o sa pun si eu bot si o sa fiu suparata. si daca ma supar, o sa mananc sarat! ma lasati asa? uite asa o sa ma umflu de la sare
!
treaba cu rezervele respective e super, incearca sa vorbesti cu dr, poate se reuseste sa se faca ceva. plus ca si pretul e super. la noi sunt la municipal niste rezerve cum spui tu, aici sunt cunoscute drept rezervele pt vip-uri, si, dincolo de suma, care am inteles ca ar fi destul de piperata, nu ai garantia ca nu iti ocupa altcineva locul. de aia am si renuntat la idee, desi era la 10 minute de mine spitalul, si merg la asta particular, unde chipurile nu iti fura nimeni locul. ca si sa stau cu banii si sa vad pe altcineva in camera mea...dar tu incearca, nu te costa nimic si poate iesi in castig.
chris
30+
alexandra
cristina1974 spune:
Asiza, multumesc mult,ma bucur ca iti place numele
.In sfarsit,l-am gasit si pe asta, Kaveh tare isi mai dorea inca un nume pt bebe, si ala sa fie iranian.Si-mi pare bine ca nu o sa trebuiasca sa stau cu certificatul ei de nastere in mana, cand o fi sa-i pronu8nt al doilea nume.
Miro,
,nu mai fi suparici.cum zicea si Chris,nici eu nu ma pricep la calculatoare mai mult decat mi se cere in firma.Adica sunt as pe ce trebuie sa fac eu,ca slava Domnului,m-am obisnuit cu asta, in atata timp, dar in rest, ioc....
Nu lasa gandurile negre sa te afecteze atat de mult.
Si, ca si chris,zic si eu sa te interesezi sa vezi in ce masura ai putea sa fortezi un pic nota, sa ti se asigure un loc in rezervele alea frumoase.
33saptamani, Iasmina si bebe Georgia Helia
cristina
Mirona spune:
hai ca am mai spalat o buda si o chiuveta ... ca-mi stateau pe creier ... la vana nu ma incumet ... ca tre sa stau prea mult aplecata ... asa ca i-o dedic lui Dani cand vine home.
imi trece fetelor ... doar m-a deranjat ca a trebuit sa ne atentioneze altcineva - din afara .. .ca avem o nou venita ... ca noi nu suntem in stare sa citim din urma.
Adinutza fii pe pace ... eu reiau tot din urma sa nu cumva sa pierd ceva ... stiu ca functioneaza forumul aiurea zilele astea, la tine si la Roxana si la Oana si la mai multe fete ... am vazut ca sunt problemele astea.
de fiecare data cand apare o nou venita - trebuie sa-i explicam ce si cum ... asa am fost cu toate - nestiutoare la inceput - daca e lasata de izbeliste ... se simte prost si dispare.
Ia sa ne aducem aminte de KOKO a noastra cum a disparut ea ... si daca nu o chemam inapoi cu rugaminti ... iote ce fata minunata am fi pierdut. 
Nu poti stii ce om se ascunde sub un nick-name ... si daca nu i se da o sansa ...
ASADAR:
theodora2006, luciab si codita - fiti bine venite in
-ul nostru.
daca va putem ajuta cu ceva ... indrazniti si cereti.
Postati cu incredere si acomodati-va la logorea noastra. ![]()
Miro
35+ cu 
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
Zina spune:
Perfect de acord cu Ingeras 26a, in ceea ce priveste "tonul" Mironei si "trasul ei de urechi"...nici mie nu mi-a placut.
Credeam ca acest forum a fost creat pt.cu totul altceva (suport, informatii etc), si nu pentru a te simti intr-un fel sau altul, raspunzatoare ca nu ai facut ceva sau poate ca ai facut ceva sau spus ceva...
Hai sa ne simtim bine aici, atat cat a mai ramas din aceste ultime saptamani.
Nu vreau sa supar pe nimeni, va pup,
Zina si bebe Rares.