Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luciab spune:

Buna fetelor! Sper ca ma primiti si pe mine ...
Eu pot sa zic ca nu am insomnii, dar ma confrunt dureri de burtik si nu mai stiu ce sa fac sau ce sa mai iau sa-mi treaca . Dr nu mi-a dat motive de ingrijorare in sensul ca nu mi-a zis nici ca ar fi normal , nici ca astea prevestesc o nastere prematura - mi-a dat gynipral si gravibinon pe care le-am terninat si dupa mine ar fi trebuit sa nu ma mai doara....dar nu e asa. Mai rezist pana sambata viitoare cand sunt programata la control ,sa vedem ce zice atunci .Important e ca sotul meu e alaturi de mine si ma incurajeaza, saracul la cat l-am frecat pana acum nu stiu cum mai rezista ...
Sper ca nu v-am obosit cu pb mele . Trebuie sa ma apuc sa-mi fac si eu bagajul si o sa ma inspir din ce ati scris voi
Pupici tuturor!!!
Luciab 31+ si mami de Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Bun venit in la toate ! Sa aveti nastere usoara si sa ne bucuram impreuna de sosire micutilor pe lume!
Va

iasmi30

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

deny mi-ai mai ridicat moralul. multumesc tare mult
am vazut ca ai scris in listuta ta sutien. banuiesc ca de alaptat, nu?

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

bine ati venit, fetele noi!

atentie la aparate foto si camere video, nu le lasati cu voi in spital, sa le aduca familia cand vine in vizita si sa le ia inapoi. fina mea nr 3 a nascut in martie la polizu si colega ei de camera avea o camera nou nouta, care in scurt timp a facut picioare si dusa a fost.

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

Buna dimineata fetelor. Noaptea asta am dormit ceva mai mult. Noaptea asta am visat asa frumos parca imbracam o fetita atat de draguta si eram asa mandra de ea, si eu sunt in burtica cu un nazdravan care ma boxeaza groaznic. Abia astept sa-l vad. Vorbim cu sotul si el zice ca o sa semene cu el eu zic cu mine mereu avem discutia asta, ambii suntem nerebdatori. Bagajul de spital deja e gata. Pentru bebe mai avem ceva de luat, dar am lasat listuta sotului in caz ca bebe vine mai repede ca sa stie el ce mai e de luat, carutul a mai ramas si cadita si o salopetuta mai groasa.Oricum daca o sa fie nevoie de ceva sotul o sa fie langa mine si fuge si cumpara. Suntem fericiti ca doctorul a dat acord sa ma asiste si sotul la nastere,asa ma simt eu mai bine. La prima nastere a stat langa mine de la inceputul travaliului pina la sfarsitul nasterii si ma ajutat foarte mult, ca ma durea spatele groaznic si el saracu ma masa plus chema moasa cand era nevoie deci eu sunt pentru ca sotii sa fie langa noi. In ziua aia cand am nascut eu toate erau cu sotii langa ele, nu stiu cum e in alte orase dar la Buc. se practica lucrul asta. Acum suntem in Iasi si la inceput nu prea gaseam Dc,dar pina la urma am gasit si sunt multumita de el. Ieri ma sunat el singur a vazut ca l-am sunat si am inteles ca-i pasa de pacientii lui. De spital ma gandesc ca cateva zile voi suporta mizeria si toate incomoditatile important bebe sa fie bine. Curaj la toate burticile.

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

O zi buna tuturor!

Ce de lume noua! Bine ati venit si poftiti la vorba!

Eu n-am mai intrat de ceva timp, v-am citit doar(si am avut ce).

Mirona, intrebai despre cursuri la Palatul Copiilor. Aici este si Palatul Copiilor, unde se plateste o taxa de inscriere, si Palatul Culturii, unde sunt taxe mai mari, pe luna. Ambele stiu ca au cursuri de dans sportiv, teatru, pictura, muzica, dans modern, etc. Nu stiu daca au si cursuri de care vrei tu(am uitat denumirea).

In legatura cu chilotii, eu port din aia de babe, care-mi vin peste burta, dar fara sa ma stranga. Marius spune ca-s buni ca parasute
Daca-mi vin sub burta nu-i suport.

Cu bagajul de spital, n-am luat inca nimic, dar iau doar cateva, restul mi le va aduce dupa ce nasc, mai ales ca primele 2 zile voi fi la reanimare.

Dureri de burta am avut si eu zilele astea, ca la ciclu, dar am luat no spa si mi-a trecut, m-au cam speriat putin, dar au trecut. Aseara ma durea in dreapta, oare o fi fost vreun ligament ?

Eu am o mare dilema: ginecologul mi-a spus sa iau elevit-ul in fiecare zi cate o pastila, iar medicul de familie mi-a spus ca nu este cazul ptr ca analizele au iesit bine, asa ca sa-l iau la 2 zile. Voi cum il luati?

si inca ceva: cand merg pe jos , pe langa faptul ca de-abia ma misc, incepe sa ma cam doara burta, si nu merg mult pe jos, de acasa pana la statia de tramvai, de-acolo la servici si retur. Cand ajung la servici stau jos si-mi trece durerea de burta, fara sa iau ceva. Oare cat de normal este? Asta se intampla cam de la sfarsitul saptamanii trecute, am presupus ca s-a intors bebe si asta sa fie cauza.

Azi la 2 am programare la eco, sper sa fie totul OK, am niste emotii de nu va spun. Sa-mi tineti pumnii sa fie totul bine.

Roxana32+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Tot asa de aiurea merge forumul?
Mi-a aparut mesajul aiurea, dupa alte fete care postasera inaintea mea.

Madaluta, si eu mai am junghiuri jos, in general dimineata, cand ma dau jos din pat.

Roxana32+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Of...iar vin sa ma plang....de doua seri am niste junghiuri, jos, acolo....si nu stiu ce ar putea fi.Sper sa nu-i treaca lui bb prin cap sa iasa acum la 7 luni...Iau 1-2 no-spa si-mi trece, dar nu stiu daca sunt normale durerile astea dinspre uter spre vagin. Contractii nu am.Se poate deschide colul sau se poate declansa nastera fara contractii prealabile? Imi este jena sa imi sun dr , sa nu cumva sa fie ceva normal sau minor si de aceea va intreb intai pe voi.Va pup si va doresc multa sanatate!

Madalina 30+

poze recente,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns porumbita80 spune:

MADALUTA nu-ti fa griji e ceva normal eu chiar ieri am vorbit cu DC pe tema asta si mea zis sa iau 2 NO-SPA pe zi si totul o sa fie ok. Eu patesc la fel. Eu in fiecare zi stau cu sufletu la gura sa nu se grabeasca karatistu asta al meu.

stela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata, dragele mele!

CHRIS, ce ma bucur ca ati incercat patutul! Si noi am fost ca niste copii cand l-am montat, ca sa nu mai zic ca am concluzionat linistita ca sotul meu se va descurca chiar daca eu nu voi fi prin preajma la remontarea lui..... Bineinteles ca nici noua nu ne-a mai incaput in cutie, si tot asa, e "impartit", dar lasa, ca macar stam linistite ca e totul in regula? Stii ce-mi place mie foarte mult la patutul asta? Ca e micut, are rotile si il voi putea lua cu mine in bucatarie, pe post de tarc, cand voi avea prea mult timp de petrecut acolo si bebelinului nu-i va face placere sa stea singur!

DBUNNY, pentru ideile tale de patut....pe noi nu deranjeaza deloc , ba chiar se "asorteaza" cu ce avem prin camera- tonuri de portocaliu, galben, bej....si il mai negajesc si pe taica-su ca il vom face rapidist....insa sunt sigura ca diversii "binevoitori" vor comenta la prima vedere "vaaai, dar ati luat pat visiniu pentru baietel?". Iar eu, cu depresia "post-partum", asa le voi face la toti!

PORUMBITA80, ai sunat la medic? Nu sta asa...unii bebelusi se mai grabesc, iar 36 de saptamani e o varsta ok....

Eu cred ca m-am zapacit de tot...unde e lista aia de spital despre care tot vorbiti, ca daca ziceti ca e asa de lunga, cum am reusit eu sa o ratez? Mai ales ca al meu sot a citit ultimul numar din revista MAMI, unde apare "bagajul pentru maternitate", si a hotarat ca asta va fi tema familiei pentru week-end, sa stea el linistit ca bagajelul e facut....

Pai ALEXANDRA, cum sa nu ai chef sa mergi machiata si aranajata la maternitate? Nasterea fusese programata din timp, cu cezariana, travaliul nu se declansase.....chemase toate televiziunile....singura mea intrebare e de ce o fi fost asa egoista si nu l-a fi lasat pe bebe sa aiba, micutul, o zi proprie de nastere, nu pe cea a maica-sii? Mai ales ca in cazul lor nu s-a "nimerit", ci s-a planificat....

LAURA< multumesc mult....tocmai ma dadeam cu capul de monitor unde o fi lista aia....am salvat deja indicatiile tale, iti dai seama...

CHRIS, hai ca vin eu cu solutia de curatat pompa nazala....o curata taticul!

CODITA< buna venit in gasca noastra!

MADALUTA, intreaba doctorul! A mea era de parere ca tocmai acele dureri, jos, erau contractii!

Mama, dar m-am lungit ceva cu raspunsurile....va las...ne vedem la capuccino de maine dimineata, ca eu merg sa stau intinsa la pat....apropo, care e tema zilei de azi?

Raluca 31+

Mergi la inceput