Mamici de noiembrie - decembrie 2006(44)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata

m-am trezit azi noapte si imi venea sa imi dau palme, ca imi cam fugise somnul, fara sa am un motiv bun, cum ar fi de exemplu mersul la baie. pur si simplu am deschis ochii si asta a fost. din fericire a tinut treaba cu oile, am numarat o parte din turma si am reusit sa atipesc la loc.

laura e logic ce ai spus, si anume ca cele cu cezariana nu fac dus imediat, dar zau ca nu m-am gandit la treaba asta. si cat timp nu o sa fac dus ca omul?

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

haideti sa va zic care e problema mea. bine , una dintre ele, ca am destul de multe..,.
de felul meu sunt o persoana scarboasa. nu imi plac secretiile corpului uman, probabil ca v-ati dat seama si cand povesteam ca as vrea anestezie totala, sa nu simt in timpul cezarienei mirosul de sange. m-am impacat destul de usor cu ideea de spalat pe bebe la fund, dar am o idee peste care nu prea pot trece, cel putin la modul teoretic, pana la practica mai e putin. cum curat eu pompa nazala? pe bune ca mi se intoarce stomacul, si daca ar fi dupa mine, as lua de fiecare data una noua. ce ma fac? imi dau seama ca nu e o solutie si ca nu e normal. am innebunit cu totul, stiu, dar daca asa sunt eu... cum oi trece peste treaba asta?

chris 30+ alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorina spune:

buna dimineata burtici!m-am trezit si eu foooooooarte de dimineata(la 5.50,in romania era 6.50).........dar pana m-am dezmeticit....am mancat.....am baut cafea....apoi m-am gandit sa deschis calculatorul,ca si asa sotul mi-a plecat de dimineata la nu stiu ce sedinta.
am o problema;de doua nopti sotul isi ia paturica si pernuta si pleaca in sufragerie sa doarma.cu o noapte inainte mi-a facut un scurt filmulet (in timp ce eu dormeam)......sa-mi arate si mie in ce hal sforai.azi noapte l-am simtit cum pleaca cu catrafusele si l-am implorat sa ramana ca nu mai fac......dar el a spus ca nu-i problema,ca doarme bine sí pe canapea,eu sa-mi continui somnul linistita.acuma:din partea lui nu am nici un repros(Doamne fereste),ba chiar se amuza si intelege perfect......dar ma simt penibil si-mi pare chiar rau cand stiu ca el are nevoie de odihna pt ca merge la servici.simt ca nu pot respira bine nici pe timpul zilei,dar noaptea....va dati seama ce-i de mine.....da' de el....

31 + cu si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deny75 spune:

Buna dimineata!

Chris,pompita de nas se curata sub jet de apa la chiuveta.Nu vei avea probleme.

Eu am o alta problema,este a treia dimineata cand ma trezesc cu niste vagi dureri de burta,asa,ca atunci cand imi venea menstruatia.Durerea nu tine mult,burta nu se intareste,dar e ceva neplacut.Oare ce o fi?

Acum sa va spun si eu ce contine bagajul meu de spital:
-haine(pijamale-2 buc.,camasa de noapte-1 buc.,halat,chiloti-6 perechi,sosete,4 perechi)
-papuci-1 pereche
-vata-2 pachete
-1 pachet tampoane
-prosoape-5 buc. de diverse marimi
-sutien si maieu
-sapun,pasta de dinti,periuta,hartie igienica,gentuta cu cosmetice
-o cana o lingura
-incarcatoarele de telefon
-camera foto
De restul se va ocupa sotul(o sa cumpere atunci tot ce i se va cere)

KOKORINA,are dreptate sotul tau. Asa va veti odihni amandoi mai bine.Si noi dormim separat de ceva vreme.

Va

DENY35+cuIRINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna fetelor,
venim si noi cu vesti. scriu mai rar ca sunt super ocupata cu casa si toate dar cand apuc va citesc. sper ca nu va suparati.
ieri am fost la doctor. bebe meu are 3 kg e mare e perfect e gata de iesire.
medicul meu spune ca 2-3 saptamani si gata nasc. stiam ca e mai mare decat calculele ca poate am ovulat mai rapid dar acum cand imi zice asa ma apuca frica.
am discutat tot, am luat mobilul lui si a zis ca oricand sa il sun fara probleme. daca nu intervine nimic ne vedem in 16 , si eu sper sa nu intervina nimic. e important sa imi fie aici medicul.moral pentru mine e important.
Sper sa nu fiu prima care naste totusi. dar el asa s-a pronuntat ca nu crede ca apuc sfarsitul lunii.
in weekend fac toate cumparaturile dupa ce am investigat piata. si de spital si pentru bebe ii pregatesc camera si tot.casa e gata de tot maine vine mama mea sa imi faca curat. punem tot la loc si asteptam cuminti curentul caretot intarzie. dar sper ca totsui sa se rezolve curand.
cam astea sunt vestile mele.

Asiza tot 20 de kg am pus si eu dar medicul meu a spus ca 10 le dau jos a nastere (bebe+lichid+uter +plus alte chestii) si ca restul sunt de fapt kilograme false le vom da jos usor. eu in ultimele luni am pus tot 2 kg tinind cont si cat a crescut bebe e OK.
asa ca nu iti fa probleme.
Bebe meu da foarte tare din picioare si le scoate prin mine efectiv. si tati il simte de numa. dorm rau nopatea merg super des la baie am arsuri pe care le mai pacalesc cu rennie dar tot aiurea is. abea astept sa nasc. voi naste normal cu epidurala. totul a decurs prea bine ca sa nu fie bine pana la capat.

Va pupam.
mami si Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chinico spune:

'neata.

Azi incepe viata de burlaca..tin chef..mi-a plecat tovarasul..
Am ramas singura. Cu javra si copchila de sub buric. In ditamai casa. Singura.

O chestie pozitiva am gasit. Am tot patul si toate pernele numai pentru mine.

Kokorina ce te tot trezesti cu noaptea in cap..eu as dormi inca vreo 3 ore daca nu ar trebui sa imi mut fundul 15 metri mai departe, in birou!!
De sforait..cica prestez si eu din cand in cand..dar nu destul de tare incat sa dea tovarasul bir cu fugitii...ia stai..pai poate de aia a plecat!!! Ce s-o fi gandit..Doamne ajuta macar 2 nopti de liniste..
Frumos orasul in care locuiesti, am auzit. Noi nu am ajuns acolo. Suntem antitalent in ceea ce priveste schiatul. Si drumul spre ro nu duce pe acolo,asa ca...

Asizule si tu tot cu noaptea in cap..mai fetelor ia dormiti si pentru mine putin...nu mult..nitelus..

Revin mai tarziu. Tre sa muncesc. Pfui.

28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Neata fetele Raportez o noapte oarecum linistita, cu exceptia unei dureri de burtica...cum spunea si Deny o durere surda, ca la ciclu; noroc ca-mi era prea somn...si am adormit repede la loc, asta dupa ce am facut tura de rigoare la baie si am baut apitza. Voi beti multa apa? Eu beau cel putin 2l de apa plata + ciorbitza, laptele sau mai stiu eu ce suc. la inceput am avut probleme cu hidratarea
Azi voi fi harnicuta; am bagat asternuturile la spalat ca cica de maine vin ploile; mai sterg praful ca e jale - trebuie sters la 2 zile..., ii gatesc cainelui si imi pun in gentuta bagajelul de spital; apoi voi profita de soare sa mai stau in curte putin.
Va pupa mama!

PS: bun venit in noilor fete!

Ana 35w6d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codita spune:

Buna fetelor.
Ma alatur si eu voua daca ma primiti.
Voi naste la Polizu -dr.Conci, DPN:5.12.06; UM:28.02

31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Codita, bun venit in ! Nastere usoara si bebe sanatos si mancacios. Te asteptam cu povestea ta

Ana 35w6d cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iasmi spune:

Buna dimineata la toate gravidutele!

Raportez si eu : trezita de la ora 5:10 dar am stat cumintica in pat sa nu-mi deranjez sotul si m-am ridicat o data cu el la 6:30. Am papat impreuna apoi dupa ce a plecat la scarbici eu iar la nani.
Acum ma simt bine - vad ca nu ma mai doare nimic dar nici in fundulet n-am mai stat si incerc sa ma ridic mai usurel. Ce nu face frica din om!

De ce oare majoritatea gravidelor nu au somn noaptea?

Inca nu mi-am facut bagajul de spital dar peste 1-2 saptamani sigur m-apuc si eu. Cand citesc ca mai aveti un picut pana la marele eveniment - ma apuca fiorii dar si o nerabdare sa va ajung si eu din urma.
Va urez o si frumoasa cu soare - va

iasmi30

Mergi la inceput