PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
SARILLA spune:
'neata!
Sunt foarte suparata in dimineata asta, pentru ca am racit si sunt si singura cu Razvan si nu stiu cum sa mai fac sa nu ii au si lui.Noi ce avem voie sa luam in afara de Paracetamol?
Offf...umblu cu un batic in jurul gurii,care imi taie orice speranta de a respira ceva prin nasul si-asa infundat...
Nasol momentul...daca Doamne fereste ii dau si lui,cat de grav e?A mai fost vreun bebic racit?Ce i-ati dat?
Mersi...pup
SARILLA si RAZVAN, bebe perfect
POZE
martta spune:
quote:
Originally posted by Muuh
arcenciel Alexei are urmatorul program. Se scoala intre 6:00 si 7:30 mananca apoi mai stam pana pe la 09:00 in casa. Cateodata trage un pui de somn de jumatate de ora. La 09:00 - 10:00 mergem in parc. Mananca aici urmatoarea masa si apoi pe la 14:00 venim repede pana acasa sa mananc si eu ceva si inapoi in parc. Mai haleste aici doua mese si pe la 08:30 venim acasa. Ne jucam aproximativ o ora apoi baita si somn. El se mai trezeste noaptea o data si bea cam 50ml lapte. Nu am dat decat ore aproximative intrucat la el depinde de ora la care se scoala dar oricum el mananca la 4 ore.
Miruna + Alexei
Poze
Miruna : dar ce plimbareti sunteti voi!
Ne intrebai daca vrem sa mai modifici putin lista de inceput...Eu sunt de acord pt ca mi se pare prea incarcata. Nu stiu ce-au zis celelalte fete, dar eu sper ca atunci cand ai tu putin timp liber sa te ocupi putin si de asta
de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
crissa71 spune:
Anasia:doar dureri...pulsatile...parca ar fi un proces inflamator...poate are dreptate pana la urma ginecoloaga ...pupici.
Muuh:N-am de ce sa ma supar..ma bucur ca mi-ai scris, ma ajuta f.mult suportul vostru.MAi fac inca 2 zile genta si poate ajung la un chirurg bun aici...si daca asta zice sa vin la Buc...o sa vin iti dai seama ca n-o sa stau asa.mi-e frica si mie uneori..alteori ma imbarbatez singura ca o sa treaca ca e doar ovulatia si raceala f. puternica..
Aseara m-a sperieat si cumnata-mea ca daca e vreo infectie fac rau cu genta ca o tine-n loc...Of..Doamne...
Dar nu... o sa fie bine...
Cipica mi se pare cam harait....muci nu prea are...o sa-i iau temperatura sper sa fie bine.
VA pupacesc.
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
crissa71 spune:
Mamaluidavid:multumesc mult de urari.pupici la fata.
crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1
a.cicel spune:
Bine v-am gasit la clubul scutecelor. AM reusit si eu sa citesc tot ce ati scris.
Eu nu prea am reusit sa scriu ca am avut destul de multe probleme, dar nu cu Bianca. Ea e cumintica. Doar de cateva zile au inceput colicii, dar nu mereu. In rest e tare cumintica. mananca lapte praf de la 2 saptamani si pana saptamana trecuta i-am dfat si san. Acum nu mai am deloc, asa ca doar lapte praf serveste. Ceai nu prea vrea. Daca bea 10 ml deodata e mult, asa ca nu o fortez. O las. Scaun are de 2-3 ori pe zi. S-a intamplat o singura data sa nu aiba 24 de ore si am luat de la farmacie dulcopi. Sunt picaturi pt constipatie si se da jumatate de picatura la 1 kg. I-am dat 2 picaturi seara, iar dimineata ii iesise si prin scutec kk. De atunci nu am mai avut probleme, asa ca nu am mai folosit picaturile.
Noi am facut botezul la 7 saptamani, adica pe 16 septembrie. la semnatura puteti vedea poze cu Bianca, atat de la botez cat si de acasa.
mamicile si promit sa intru mai des de acum.
Andreea si Bianca Maria
POZE
lili spune:
Buna fetelor,
Raportam si noi : la 2 luni si o saptamana avem 6.400 kg si 60 cm.Papam tot la 3 ore cate 90-120 ml Humana 1 si de 2 ori pe zi ceiut( Baby Drink, Millutee sau chimen si anason).Am facut marti vaccinul (varianta clasica) si a facut o galma(habar nu am cum sa-i spun altfel....)la piciorus.I-am pus apa rece.. mai pot sa-i pun si altceva?
Mersi.
Lili
arsenie spune:
am si eu o fetita de 2 luni si 2 zile as vrea sa ii fac tot vaccinul clasic dar mie frica de reactii dar o-sa incerc totusi am inteles ca daca este sa faca febra tot face indiferent de vaccin are 5100kg si 55 de cm am nascut-o cu 3450kg iar acasa am ajuns cu 3300 dr spune ca are cam putine kg si s-o mai las 1 sapt pt vaccin voi ce spuneti mie mi-se pare ca este bine nu....nu am alaptat-o deloc micuta nu am avut lapte mai deloc ce sa fac mama imorala ce sunt dar ii merge bine
maninca lapte humana cam 100-120ml la 3 ore este bine nu...sau sa iii mai cresc ratia sunt in ceata.....
Sabana spune:
Crissa La multi ani sotului. Si tie insanatosire grabnica. Si eu sunt de acord cu Muh. Cu sanatatea nu te joci. Mai bine vii la Bucuresti si rezolvi problema, decat sa te chinui acolo.
Fetele cucuietele, care depuneti dosarele. Azi nu l-am putut depune ma rog mi-au gresit cei de la servici ceva in adeverinta, dar cele care nu ati trecut copilul in livretul de familie la starea civila pe raza sectorului in care locuiti, sa o faceti ptr ca altfel nu primiti indemnizatie. Nu treceti alte conturi bancare, decat daca aveti la BCR. E singura banca care da indemnizatia, in rest prin posta (aberant). Cele care sunteti la 5, la camera 3 program luni, marti si miercuri 9-11, joi de la 13 la 16. Din momentul in care au expirat cele 126 de zile aveti 60 de zile sa depuneti dosarul. Daca mai e ceva va zic.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_sabina_pop/my_photos
Sabana spune:
Pentru a beneficia de aceasta indemnizatie si de alocatia de stat pentru
copil sunt necesare urmatoarele documente:
1) Cerere completata de solicitant pentru acordarea
indemnizatiei de crestere copil (se gaseste in fisierul "Formulare" de la
pagina 8 la pagina 11)
2) Copia buletinului de identitate/ a cartii de identitate a
solicitantului (trebuie mentionat pe copie "conform cu originalul' si
semnata)
3) Copia certificatului de nastere al copilului si al livretului
de familie
4) Adeverinta eliberata de angajator (o gasesti atasata)- mai
trebuie adaugat antetul si are nevoie de stampila si semnatura domnului
Zaciu
5) Declaratia pe propria raspundere din care sa rezulte ca
celalalt parinte nu beneficiaza de indemnizatie de crestere copil (se
gaseste in fisierul "Formulare" la pagina 12)
6) Declaratia pe propria raspundere din care sa rezulte ca
solicitantul se ocupa de cresterea si ingrijirea copilului si ca acesta nu
este incredintat sau dat in plasament nici unui organism privat autorizat
sau serviciu public autorizat ori unei persoane fizice (nu am reusit sa fac
rost de ea, dar se gaseste la autoritatea unde se depune dosarul)
7) Dovada eliberata de angajator sau declaratie pe propria
raspundere din care sa rezulte ca solicitantul se afla in concediu pentru
cresterea copilului
Cele care aveti nevoie de formulare, dati-mi un PM si vi le trimit pe mail. Adeverintele le luati de la servici.
Sabana spune:
sorry mai apar niste chestii de la mine de la birou. acolo evident aveti semnatura si antetul firmei voastre. sorry.