PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Crissa71 iti doresc multa-multa sanatate si sa scapi mai repede !

Mikiion LA MULTI ANI de 4 ori pt Marc-Adrian ! e asa frumos pustiulica al tau in rosu...si eu am avut un body rosu dar i-a ramas mic, insa o sa-i iau unul rosu-rosu de Craciun ! Eu am luat in primavara costume pt iarna ca erau la reduceri ( le-am tot pandit, 11$ fiecare ) si acum nu mai am nevoie. Le-am pus in album la 2-4 luni.

Yanis si mikiion si eu sunt disperata cu mancatul asta...papa 160-170ml de 7 ori pe zi ! , nici cu ceai nu-l pacalesc, papa ceaiul si tot tipa de foame. Mie mi se pare cam mult la 3 luni jumate...dar si cam devreme pt cereale...azi ma duc sa iau mere si portocale sa ii fac suculet...insa astea nu tin de foame.

Cristina_Ioana te rog spune-mi cum a reactionat Luca la cereale...am fost aseara la magazin si m-am uitat la cutii si pt incepatori am vazut cereale cu orez si ovaz...a dormit mai mult ? si cat papa el pe zi, lapte/suc/ceai ( te intrebasem la capitolul trecut, dar site-ul asta posteaza aiurea orele si mi s-a postat mesajul inaintea alor tale ). Te intreb pt ca dupa cum am scris, al meu papa cam mult si nu stiu ce sa fac cu diversificarea asta, eu am si nascut cu 6 sapt jumate mai devreme, desi el a recuperat kg toate de mult...Am vazut ca tu esti mai curajoasa si ai inceput deja si cu cerealele.

,

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Al meu refuza cu indarjire suzeta. Daca i-o tin fortat in gura, incepe sa o roada, nu sa o suga. In mod norml o respinge cu limba... Si degetele si le tine in gura. Dar parca pe la 3 luni le tinea mai mult, acum parca s-a mai calmat.Mai grav ca imi face cam la fel cu biberonul. Ca s-a cam dezvatat. Trebuie sa fie lesinat de foame ca sa-l accepte.Chiar cand e laptele meu inauntru. CCa la ceai se stramba.....mai nou. Chiar daca inainte nu aveam probleme.Dar cam 3 saptamani nu a mai luat decat san, si a uitat de biberon.

Mihaela si Marc-Adrian( 4 iunie 2006)

www.dropshots.com/year.php?userid=183308&cdate=20060922&cimg=0" target="_blank">filme

http://mionita.photosite.com

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10717;95/st/20060604/n/Marc-Adrian/k/131a/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Am scris o gramada si fix cand sa trimit a crapat minunea...vad ca se posteaza total aiurea
Miti iubita auliu si cat iti scrisesem
Respir adanc si o iau de la capat

Ziceam ca am fost la policlinica azi si ne-am masurat, cantarit, etc.
Avem 7600kg, suntem un pepenash, avem putza decalotata total de o luna si suntem pregatiti sa mergem dupa fete , stam nitel in funduletz si ne tinem capul binisor...am gangurit si ras la dna dr

Miti, cu diversificarea eu gandesc asa: ca ii dau numai vitamine si chestii facute de mine in casa, eu am crescut si mancat la fel de toate mica fiind si acum mananc orice fara pb. In plus, cele 2 pediatre pe care le consult sunt ok cu sucul de fructe si piureul de fructe si legume cu care o sa incepem incet-incet, pt ca avem 3 luni jumate si o greutate ok. Azi de ex i-am dat cateva lingurite de piure de para si i-a placut rau, mai vroia.
Cereale i-am pus aseara pt prima oara 1 lingurita in 150ml laptik si s-a cam ingrosat laptele si tragea greu o sa mai incerc cateva seri sa vad daca doarme mai mult, daca se satura mai bine.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Miti2004:multumesc mult de tot.
Si voua tuturor pt.urarile facute.Sotul meu o sa se bucure f.mult cand o sa-i spun.
LArissa:
si pe mine ma trage de par fii-miu.trage tot ce apuca si duce la gura!
Si sunt tare suparata ca i se inchid ochii...spre caprui ca ai mei..as fi vrut sa ramana verzi ca ai lui tatsu.DAr poate cine stie....mai e timp.
In ceea ce priveste durerile mele de burti..sunt din ce in ce mai mari...parca-i zice ca-mi vine ciclul dar sunt doar in zona unde a fost hematomul.Doctorita mea de familie zicea sa nu fie ceva intern de la hematomul ala...daca aia nu m-a suturat ca lumea...la suprafata s-a vindecat operatia dar poate inauntru nu...mai ales ca eu n-am avut ajutor si l-am luat pe asta mic in brate de la bun inceput...
Nu stiu ce sa mai zic...Acum ce-o fi, o fi.Cu Dumnezeu inainte.
pupici la fete.

crissa71 si Ciprian 11 iulie
http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

crissa, ai sangerari sau doar dureri? eu zic sa nu mai amani vizita la dr ginec si ii spui si de hematom; din pacate vad ca si la bebita mea i se inchid catre caprui des vroiam verzi ca ai lui ta'su;

anasia mami de Alessia Anca

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa te rog sa nu te superi dar cred ca cel mai bine pentru sanatatea ta este sa iei drumul Bucurestiului cat mai repede. Din ce spui am putin impresia ca doctorii din Ramnicu Valcea cam dau din gard in gard. Sanatate multa oricum si iti tin pumnii sa te faci bine cat mai repede.
arcenciel Alexei are urmatorul program. Se scoala intre 6:00 si 7:30 mananca apoi mai stam pana pe la 09:00 in casa. Cateodata trage un pui de somn de jumatate de ora. La 09:00 - 10:00 mergem in parc. Mananca aici urmatoarea masa si apoi pe la 14:00 venim repede pana acasa sa mananc si eu ceva si inapoi in parc. Mai haleste aici doua mese si pe la 08:30 venim acasa. Ne jucam aproximativ o ora apoi baita si somn. El se mai trezeste noaptea o data si bea cam 50ml lapte. Nu am dat decat ore aproximative intrucat la el depinde de ora la care se scoala dar oricum el mananca la 4 ore.

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

Cristina_Ioana multumesc pt raspunsuri. Vroiam sa te intreb, deci tu i-ai dar suc de mere cu morcovi, dar pulpa i-ai dat, sau doar suculet ? iar la para ii dai pulpa asa cum e, sau o fierbi putin si apoi ii dai pulpa...Eu nu inteleg ce fructe trebuie sa fierb ca sa ii le dau pulpa+suc...

Azi am inceput si noi suculetul de portocale, 2 lingurite, si a fost fff bun pt ca ne-am lins rau de tot pe botic, iar imediat dupa suc i-am dat biberonul cu laptic...a fost f multumit baiatu' meu. Maine incerc cu 3-4 lingurite...

sunt asa de obosita, i-am dat acum la 10 seara sa pape dupa baita si a adormit, eu as fi vrut sa-i dau pe la 10 jumate...iar nu o sa doarma mai mult de 2 jumate...
eu as vrea sa-i dau seara sa pape la 10 jumate si sa se trezeasca la 4 dimineata macar...si apoi la 7 sau cum o vrea el...am mare nevoie de somn, am ramas in urma rau cu oboseala, iar ziua nu doarme mai mult de 1 ora legat, asa ca degeaba ma pun in pat ca abia ce as atipi si s-ar trezi dansul, iar eu mai bine nu ma culc decat sa ma trezeasca cineva din somn

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Ne-am cantarit si noi aseara,avem 6,150 kg.la 2 luni si 3 sapt.Bine,zic eu.
Program nu prea avem,daca sta 2 ore jumate nemancata mare minune,.
Noaptea dormim neintrerupt 6 ore si un pic,cateodata am reusit chiar 7 ore.Deocamdata e inca usor pt ca noaptea ii dau san,care e pe secate,o sa fie tare aiurea cand o sa trebuiasca sa ma scol sa prepar lapte praf
Saptamana viitoare pe 12 vrem sa mergem si noi sa facem primul vaccin,BCG-ul, sunt sigura ca o sa planga raaaaaaaaaaau,e tare suparacioasa maimutica mea

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaluidavid spune:

Cristina-Ioana pentru lapticul cu cereale incearca o tetina mai mare,pe aici sunt tetine speciale taiate in Y ,pentru suc cu pulpa,cereale,lichide groase. Daca nu sunt si prin Romania incearca cu o tetina pentru varste mai mari.
Crissa sotului .Tu cum mai esti?

Stefania,mamica de 2 ingerasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

'neata la fete!
Stefania iubita saru'mana, i-am pus tetina mai mare dar nu prea ii convine lui ca ii curge altfel, mai mult si se ineaca...
Miti, eu nu fierb nimic, ii dau pulpa de para asa cum e ea, cu lingurita....portocala inca nu i-am dat si citrice in general, ca cica ii fac aciditate mare la stomacel, il mai las putin cu citricele. Doar mar, para sau piersica ii dau. Si morcov, dar ala strange la burtica, deci daca sunt pb cu constipatia mai bine nu ii dai morcov.
Am renuntat la cereale ca am incercat si aseara si nu ii plac, se chinuie cu laptele si nu ii mai place, apoi i-am facut simplu si l-a baut imediat.

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput