PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (5)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

lili eu mai auzisem ca poti sa-i pui cartof crud pe gilma, dar metoda nu e testata de mine, caci la noi vaccinul n-a avut niciun efect advers (nu am facut pe cel gratuit).

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Sabana sar'na ca m-ai trezit si pe mine...ca mie mi-au expirat cele 136 de zile dar inca nik la dosar....parca m-am tampit la cap nu alta

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcenciel spune:

Merci fetelor pentru programe.
Noi suntem niste somnorosi. La 2 luni jumate nu ne mai trezim noaptea de vreo 10 zile. Prima masa o servim in pat pe la 6, 6.30 sau chiar 7. Dupa masa mai tragem un puiut de somn si ne trezim pe la 9. DE la 9 la 9.30 ne jucam sau stam de vorba, pe la 10 coboram in salon unde ia si mama micul dejun, iar la 11 bebe mai ia o masa. Dupa care, daca nu adormim, iesim fie in carut fie in port-bebe sa cumparam paine sau la piata. Daca vremea e frumoasa dam si un tur in par iar la 1 suntem acasa.
La ora 2, dupa ce tragem draperiile, Lucas adoarme in bouncer (transat) fie leganat, fie nu. Cateodata se trezeste la 3, alteori la 4, lasandu-mi timpul sa fac cate ceva prin casa. Bineinteles ca dupa somn mai trebuie sa luam o gustarica...
In jur de 5.30 iesim la plimbare si ne intoarcem acasa pe la 7. Cateodata il apuca foamea in parc, dar acum cum vremea s-a racit prefer sa fug acasa decat sa ii dau sa pape pe o banca in parc.
Ce m-a ingrijorat in ultima vreme e ca atunci cand il pun in carut plange si de cateva ori a trebuit sa il tin in brate si sa imping carutul. Iar aici unde stam mai toate strazile sunt in panta. Bun exercitiu fizic ca sa mai slabesc, nu-i asa? Voua vi s-a intamplat asa ceva? Si ce faceti ca sa ii linistiti pe bebei, ca am incercat leganat si suzeta dar n-a prea mers, decat daca il iau in brate.
De pe la 7 tragem un pui de somn si pe la 9.30 facem baita, masajul si trecem in pijama la papita. Lucas adoarme pe la 11-12...
Muuh sunt surprinsa cand aflu cat de mult timp petreceti in parc! Noi mai iesim in timpul zilei mergem la cumparaturi... Nu avem gradina, dar cand suntem la bunici incercam sa petrecem cat mai mult timp afara si se vede ca lui Lucas ii prieste, adoarme atat de usor dupa aceea!
Eu il hranesc exclusiv la san. Cateodata cand ii mai e sete, mai ales cand a fost cald, i-am dat apita in biberon, ma intreb insa daca trebuie sa ii propun sistematic biberonul cu apa sau cu ceiut, voi ce ziceti, credeti ca lapticul meu pe care il cere cam la fiecare 4 ore ii e de ajuns?
Am incheiat capitolul colici, dar se mai intampla ca cateodata sa il apuce plansul la san si nu se linisteste decat daca ii pun suzeta in gura. Voi ati mai patit asa ceva?
Ne place suzeta dar in ultima vreme ne bagam pumnul in gurita, fie stangul, fie dreptul.

Fotografii cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

arcenciel nici eu nu am curte merg cu el in parc (e la 15 minute distanta). Din fericire nu sunt nevoita sa fac treaba in casa asa ca nu imi ramane decat sa ma ocup de copil.
martta modific dar daca zilele astea m-am mutat in parc merge mai incet. Cred ca pana la urmatorul capitol o sa fie gata (o fac offline ca imi e mai usor).

Miruna + Alexei
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yanis spune:

SARILLA ,puiul meu e racit,nu tuseste,dar este infundat rau si are o stare asa ca de om gripat,nu stiu cum sa-ti explic,ochii impaienjeniti,moale,apatic si parca zace,Slava Domnului ca acum nu mai e asa.Sunt si eu mai linistita,ca ,eu zic,nu mai are gripa chiar asa rau.Ce mi-a dat dr pediatra:OLYNTH pt nas,AUGMENTIN,EFERALGAN,si AMBROXOL(pe care nu l-am dat nici cumparat pt ca nu tuseste expectorant ci asa sec,si ea mi-a zis sa nu-l iau decat daca incepe sa tuseasca asa cu `flegma`).Stai linistita ca-i va trece daca nu e rau,eu ma panicasem rau si vreo 3 zile am fost tare suparata.Multa sanatate
Pupici

Mergi la inceput

MUUH , ,da` tare plimbareti sunteti,bre.BRAVO VOUA!
Noi suntem mai bine,ne simtim mai bine,dormim mai bine spre bucuria mea
ARSENIE cine naibi sa mai inteleaga pe dr astia?Tie iti spune ca e slabuta si mie imi spuna ,la 1 si 3 saptamani si 2 zile ca e obez(are 6400 gr si 65 cm).Dar in final cum e bine ,ca nu mai inteleg nimic.Daca plange rau de foame eu ce sa-i fac?Nu pot sa-l tin nemancat,ca doar nu e la cura ca mine(si oricum nu am slabit nik
Pupici

Mergi la inceput

Spunea cineva,fie-mi cu iertare ca nu mai stiu cine, ca-mi trimite si mie parola pt a putea citi cartea cu diversificarea,ptca dr mea mi-a spus ca ,din cauza ca nu-l mai satura laptele trebuie bagata diversificarea,dar dupa ce ma duc iar cu Ianis la control imi spune ce si cum.
Asa ca va rog ,trimiteti-mi si mie parola ca sa fiu si eu oaresce informata.
Va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Daca aveti bebelusi agitati in timpul zilei si nu stiti ce sa le mai faceti am gasit cateva www.askdrsears.com/html/5/T051200.asp" target="_blank">informatii ce v-ar putea folosi.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

yanis am trimis mail cu parola, dar ar trebui sa-ti activezi PM.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

Luca iubitu'

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

fetelor, ia uitati cum ne lingem pe botic dupa 4 ligurite de suc de portocale ( ieri am inceput cu 2 lingurite, azi 4...)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/magdalena_voinescu/detail?.dir=ce84re2&.dnm=c1afscd.jpg&.src=ph

miti, mamica de
http://photos.yahoo.com/magdalena_voinescu

Mergi la inceput