Mamici de martie - aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Buna dimineata,
As fi vrut sa va scriu si in week-end dar net-ul de acasa nu a mers, asa ca tot de la munca va scriu. Vad ca a fost o adevarata polemica legat de ce sa mancam si ce nu. La inceput cand am aflat ca sunt gravida devenisem chiar obsedata, citeam toate prospectele, ce contine alimentul respectiv, daca are E-uri etc. Acum m-am mai linistit dar eu zic ca ne foloseste sa stim cat mai multe si pe acest forum cred ca incercam fiecare sa ne ajutam.
Legat de hainele de gravida inca nu mi-am cumparat nimic dar cred ca cat de curand o sa fac o vizita la magazine ca deja incep sa nu mai cuprinda nici un pantalon.. Greturile nu m-au parasit inca.
Multa sanatate tuturor si o saptamana placuta
Cria 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

A o ultima intrebare cand scap si eu de moderator ca am trecut de 10 mesaje si m-am saturat sa tot scriu si sa nu ma citeasca nimeni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Neata!

Lumi eu inca nu port haine de dar nici nu mai incap in mare lucru, la capitolul pantaloni, ca bluzele mai merg...
Eu deja mi-am facut lista cu ce vreau pt. inceput de la tarafasion: www.tarafashion.ro/scarlett/products/maternity/maternity01" target="_blank">bluza, www.tarafashion.ro/scarlett/products/maternity/maternity09" target="_blank">jeans si www.tarafashion.ro/scarlett/products/maternity/maternity02" target="_blank">rochie (asa nu-s convinsa 100% pt. ca vine iarna... Ce ma enerveaza la ei ca nu prea sunt colorate... ori negre, ori maro, kaki... Dar macar sunt frumoase modelele...
Data trecuta n-a fost cazul de haine de gravida... asa ca n-am de la sarcina trecuta... Purtam rochii mai largi sau pantaloni de in cateva masuri mai mari... Dar era vara atunci... si n-aveam burta asta... Acum am burta cat o aveam la 5 luni jumate.

Selene ma bucur ca esti bine. Tinem pumnii sa afli ce e bb

Cria nu-i batut in cuie ca dupa 10 mesaje sa scapi de moderare... citeam mai demult la anunti tehnice despre asta... ni moderatorii spuneau ca nu e un numar fix de mesaje cand se termina cu moderarea... Ei stiu cum hotarasc ca e cazul...

Mai vroiam sa mai raspund la ce ati mai scris... dar e prea devreme pt. mine si in plus ma lasa neuronu'... revin mai incolo...

Eliana (15 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Buna dimineatza fetelor cu burtica!
Noi suntem bine chiar daca am avut o duminica cu peripetzii.
Maria a facut otita asa ca am fost la Grigore Alexandrescu si in sala de asteptare la apucat pe bb din burtica sa ma sutuiasca de m-a luat si pe mine prin surprindere.
Azi noapte nu prea am adormit tot din cauza otittei asa ca acum ma simt cam .
Acum o sa merg sa-mi fac triplu test,care sunt sigura ca va iesi bine,mi s-a cerut sa aduc si o copie dupa ultima ecografie.
In ce priveste mancarea sa stiti ca eu am o pofta nebuna de omleta asta in ciuda faptului ca inainte putea sa treaca si o luna fara sa mananc un ou.Se pare ca la mine fiecare sarcina a fost cu specificul ei: la Robert nu suportam sa impart nimic cu cineva,cu toate ca eu nu am fost niciodata calica,la Maria am baut Pepsi de am innebunit toata familia,iar acum omleta cu branza.
Lumi si eu port haine de gravida pt ca nu ma mai incape nimnic la burtica dar mai ales la sani.Mi-am luat un costumas de blugi ,pantalon cu elastic reglabil si un fel de bluzita cu bretele pe deasupra care zic eu poate fi asortata cu helanci.Am dat 210 ron pe ele,cam scump dar cu greu gasesti ceva dragutz si mi-am luat de la Tara o bluza cu nod in care ma simt f bine si care mi s-a parut accesibila ca pretz,un jur de 50 ron,si acum mi-am mai luat o pereche de blugi tot de la Tara si tot cam 50 ron,pe astia inca nu i-am vazut inca,mai am de datile trecute un sarafan dragutz si suuuuper incapator .Cand merg la piatza sau prin cartier am 2 pantaloni de trening cu elastic mai moale in care ma simt super si eu si burtica.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si 16+ album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ralualexandrei

Mi-am luat de la Tara o bluza cu nod in care ma simt f bine si care mi s-a parut accesibila ca pretz,un jur de 50 ron,si acum mi-am mai luat o pereche de blugi tot de la Tara si tot cam 50 ron,pe astia inca nu i-am vazut inca

Cred ca de astea doua ziceam si eu ca vreau sa mi le iau, in mesajul anterior... am pus linkurile acolo...
Si in realitate sunt la fel? Ca mi se pare ok in poze... si mai citeam la un subiect despre tzoalele de la Tara ca sunt bine lucrate si toate erau multumite de ele...
E aiurea ca trebe sa le iau pe ne-probate... dar din ce am vazut pana acum mi se pare cele mai dragute si la un pret destul de mic... Am vazut atatea prostii mult mai scumpe...

Edit: ca am uitat mai devreme
Cum le-ai primit? Prin posta sau prin curier? Ca nu stiu cum sa le comand... Si cam cat a costat "transportul".
Hai ca te-am bombardat cu intrebarile

Eliana (15 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Elyanne, bluza cu nod mi-am luat si eu si sunt foarte multumita de ea, dar m-au incantat si cu un cadou - o esarfa f. draguta pentru "recuperarea cheltuielilor cu transportul". Blugi din aia vreau sa imi fac si eu comanda dar cred ca peste vreo 2-3 saptamani, pt ca am deja de achitat 120 ron pt salopeta pe care o astept.Rochita este foarte draguta dupa cum arata acolo, dar cred ca nu o sa ai cand sa o porti pt ca vine frigul.
Eu le-am primit prin posta si m-a costat 50000 lei transportul dar m-am scos cu esarfa

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Lumi multumesc mult pt. raspuns... pai nu e mult transportul... Mda... cu rochia de-aia sunt in dubii ca vine iarna.. si cand o port... Poate or sa mai adauge si alte haine... mai de iarna... ca astea sunt majoritatea de vara-toamna...

S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

`neata la toate dutele!!
Am vrut sa dau si eu raportul....noi suntem bine,eu de-abia astept urmatorul control care e de maine intr-o saptamana,ca ma gandesc ca vom afla ce este...sunt curioasa si cat a mai crescut...si tare as vrea sa aud din gura doctorului ca analiza de la bitest e intr-adevar OK!
La nume inca nu ne-am gandit,o sa o facem abia dupa ce stim ce este...eu sunt convinsa ca e fetita,al meu e convins ca e baietel(dupa cum zice:"tu n-ai vazut ce tare ii bate inimioara?"De parca la o fetita nu-i bate tot asa inimioara!!!!!)Acuma si eu zic tot ca voi,sanatos sa fie!Dar cred ca daca o sa fie baietel totusi,o sa avem probleme in alegerea numelui....ca barbatu-meu vrea sa-l numim HANS !!! Si eu nu vreau!Acuma inchipuiti-va si voi, cum sa strig eu un copilas asa mic,dragut si fragil HANS !Chiar ca nu se potriveste!

Am pus si poza de 15sapt+1zi,si cand mi-am deschis albumul toate numele pe care EU le-am dat pozelor erau anapoda.Mi-am aruncat o privire mai atenta,si am vazut ca AMMA23 are la poze numele pe care Eu le-am dat pozelor mele.Acuma la mine am corectat (si mi-a luat o gramada de timp!),mai ramane sa corecteze si AMMA,sa rescrie numele pozelor ei....nu stiu ce s-a intamplat,dar sper ca incurcatura este doar intre mine si AMMA,ca ar fi chiar culmea sa ni se amestece toate pe-acolo!

Despre hainute,mie mi-a dat verisoara mea toate hainele ei care le-a purtat cand a fost ,si-mi sunt bune,numa ca mi cam rusine sa le port de-acum (tot cred ca o sa zica lumea "ui si la asta,nici n-are burta si deja imbraca haine mari!").Asa ca mai astept pana se vede burtica mai bine....

Acuma sa-mi zic si eu of-ul in legatura cu mancarea....Adevarul e ca eu nici nu stiu ce sa mai mananc....aia nu,aialalta iara nu...si mai ales ca nici nu prea am pofta de mancare.Daca ar fi dupa mine as manca numa slanina cu rosii(am mancat cu pofta si inainte de sarcina),dar acuma daca la analiza de la toxoplasmoza mi-a iesit ca n-am avut inca boala asta (nu sunt imuna,si am mai auzit ca e f periculos sa o iei in sarcina!),mananc numai foarte rar!.In rest nu ma atrage nimik!

Am mai vrut sa intreb daca sunt gravidute care fumeaza,NU intreb pe cele care s-au lasat,eu vreau sa stiu daca mai sunt gravidute care INCA mai fumeaza,tare as vrea sa mai aflu niste pareri...

Va pe toate!

15+3

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Dupa ce ca am scris atata am mai trimis mesajul si de 2 ori....scuze!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea20 spune:

Buna fetelor
ma simt datoare sa ma bag in discutie si sa-mi spun parerea despre blugii de la tara. mi-am luat si eu saptamana trecuta, cand i-am vazut pe net am zis ca sunt superbi ca sunt exact ceea ce-mi trebuie, dar cand mi i-a adus acasa ( a 2-a zi) a ramas dezamagita. in primul rand nu-si merita banii, sunt dintr-un material foarte prost (deja mi s-au descusut in fata, si nu plesnesc pe mine) au o croiala de zici ca ai facut kk pe tine daca nu stai cu mana tot timpul pe ei sa tii asezi. nu au nici o legatura cu blugii....."bazonul" din talie nu seamana deloc cu ceea ce este in poza, este doar o prelungire a beteliei dintr-un material prost care se intinde in toate directiile, se intinde pe burta si are un elastic sub sani, spatele ramanand gol
in concluzie eu nu ma fost multumita de blugi, dar daca voi fetelor v-ati mai luat cate ceva de pe net scrieti si pe forum.....ca sa vada si amatoarele de cumparaturi online.

Mergi la inceput