Mamici de martie - aprilie 2007 (6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lumi_Nag spune:

Elyanne, transportul pana la Iasi a costat 50000 lei, dar pentru Bucuresti livrarea cred ca este gratuita...parca asa imi amintesc.
Mihaela, eu nu am mai fumat nu din cauza ca am avut eu o vointa de invidat si nici ca ma mustra constiinta, ci pentru simplu fapt ca nu suportam mirosul de tigara, iar asta m-a facut sa ma las foarte usor. In schimb am o verisoara care este 24+ si ea a fumat tot timpul, ce-i drept nu ca inainte, dar 4-5 tigari pe zi de la 2 pachete cred ca e ceva...Si mai stiu si alte cazuri care au fumat dar tigari slabe
Pupicei
16+

It's easy living with eyes closed

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelaaa spune:

Tare as fi vrut si eu sa-mi fie rau de sa mor de la tigara,dar s-a intamplat numai in 2-3 zile prin sapt 6 (cum puneam tigara in gura trebuia sa merg la wc sa.)Din pacate acum mi-e bine......Si mi si rusine sa recunosc,dar nici macar sa le raresc nu prea pot....si am mari mustrari de constiinta.....

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Am pus o poza in album si mai aveam una care nu stiu dein ce cauza nu se vedea , acum se vede;
mi-am comandat si eu niste pantaloni de la Tara, de obicei mi-e teama de comenzile astea pe care nu le poti vedea de chiar, mai ales ca e si ceva de imbracat, daca nu e bun oare mai pot face ceva???
19+4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica_b spune:

Mihaela am remarcat si eu incurcatura cu denumirile pozelor. probabil e generala.

Asupra numelor ne-am decis de ceva timp: Andrei si Raluca Ioana. Se pare ca Andrei e numele-vedeta in capitolul nostru.

Monica x2 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Buna fetelor,

eu m-am lasat de fumat pt ca imi este rau de la fumul de tigara. Sotul nu mai fumeaza in casa si s-a apucat de mestecat guma, iar la birou am facut razboi, toata lumea fumeaza afara. Vom vedea la iarna cum va fi.

O saptamana usoara.

kiss
13+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Buna fetele!

Am pus si eu 3 foto in album, sunt cu cele 3 poze pe care le am de la eco.
In fotografia nr.2 se vede si hematomul retroplacentar, care dupa 5 zile incepuse sa se absoarba si nu se mai vede asa de bine , vezi foto3

Cat despre nume, noi nu am decis inca, sunt multe nume frumoase, dar nu am hotarat nimica, e mult prea devreme.

Roxanici, eu stiam ca Teodor inseamna "Dar de la Dumnezeu", nu am apucat sa ma uit pe link-ul cu nume dat de tine.

Elyanne, mie imi place Maria tare mult, am vrut sa il combinam cu Emma, dar erau prea multi de "M", asa ca l-am combinat cu Andreea - avand in vedere ca de Sf. Andrei mi-am facut testul de sarcina

Andra, multa sanatate Mariei, sa ii treaca repede otita

Cria, mai trimite un mesaj si vezi daca ai scapat de moderare.

Tot de mancare vorbiti , parerea mea e ca daca mancati cat mai sanatos, va spalati pe mainute, gatiti toate bine de tot, nu mancati oua/carne cruda, nici fructe nespalate, o sa fie totul bine cu bebeii.

Mie dr. mi-a spus clar: alcool, tigari (oricum nu am fumat in viata mea o tigara), droguri (nici dintr-astea nu am servit), alimente semipreparate si medicamente (fara sa intreb medicul) sunt interzise in sarcina.

Mie mi se pare mult mai rau sa bei alcool si sa fumezi in timpul sarcinii, il poate afecta pe bebe pe termen lung si ii poate fi chiar fatal. Puteti avea un copil bolnav de asm, cu probleme cardiace, cu bronsita, sau mai stiu eu ce alte boli de plamani... care sincer nu doresc nimanui, oricat de bune va sunt voua tigarile, cateva luni nu cred ca moare nimeni daca nu fumeaza.
Nu am nimica cu cei care fumeaza, doar ca eu nu inteleg de ce gravidele nu se pot abtine de la fumat.

Sa auzim de bine,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

Lumi si Kiss, felicitari voua ca nu mai fumati!

Mihaela, hai ca poti si tu sa le lasi. Pari fata ambitioasa, noi suntem alaturi de tine, iti facem si galerie daca vrei Cand vrei sa aprini o tigara, spala un mar, taie-l bucatele si mananca-l incetisor, nu te grabi, savureaza-l, ai sa vezi ce bine o sa ii faca lui bebe din burtica.

Pupici,

Katink cu Surpriza si Dulcineea mea Emma-Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Eu m-am lasat de fumat imediat ce am aflat ca sunt gravida, nici nu fumam prea mult dar gandul ca as putea face rau lui bebe m-a determinat sa le las. Inainte cand nu eram gravida am mai avut tentative sa ma las dar nereusite.
Referitor la nume noi ne-am gandit doar la nume de baiat Vlad.
Va
Cria 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Katink intr-adevar n-ar fi mers Emma Maria (ca banuiesc ca asta ar fi ordinea pe care o vrei)... Dar Emma Andreea se potriveste... si e f. frumos Emma.
Mie imi place Andrea, sotului Maria... asa ca nu ne certam pe care sa-l alegem... iar la baieti, eu Andrei si el Mihai... Chiar nu puteam sa ne hotaram ce nume sa alegem (daca trebuia doar pt. un bb). Asa ca nu ne mai batem capul...
Mai imi place si Ana... dar lui nu... si nu reusesc sa-l conving

Despre fumat... nici eu nu sunt de acord cu gravidele si mamcile care alapteaza fumatoare... Dar pana la urma e hotararea lor... Si intr-o mica masura le inteleg... ca si eu am fumat vreo 5 ani si tare greu am renuntat la ele... Dar am reusit...

Mihaela poate reusesti totusi sa renunti la ele

Ma duc si eu acum sa vizionez pozele noi.

Eliana (15 sapt.) si Elena (23 octombrie 2004)www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">
S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Salutare fetele, se cunoaste ca e luni ca scrie toata lumea.

Legat de haine.... inca nu port d-alea specifice de mamici, nici nu mi se vede burtica prin astea normale(cred ca daca nu ziceam la serv. ca astept bebe mai dura o vreme pana sa isi dea lumea seama). Insa, jeansii nu ii mai simt confortabili in talie, ma tot imbrac cu o pereche de reiati/raiati/catifea (cum s-o scrie) care sunt ceva mai moi. Am intrat intr-un magazin de "specialitate" sa vad care e oferta si m-am tot uitat dupa jeansi. Am pus si eu ochii pe cei de la Tara(nu sunt insa lamurita ce marime sa imi comand), si astept sa vad cand dau drumul cei de la toria la site.
Ah, Elyanne, pe mine m-a costat 8,6 RON transportul la un colet cu un singur articol de la Tara, dar am optat ptr curierul rapid. Este o sectiune unde scrie cum e calculat tariful ptr transport.... e pe greutate si metoda de livrare.

Numele: Asa e cum ai zis tu Katink: Teodor=Matei=Bogdan = darul lu d-zeu.
Si mie imi place si Andrei si Tudor si Maria si multe din cele care le-ati zis, dar la fel ca si la voi a tb sa o dau la pace cu forurile superioare ca se pare ca la capitolul asta nu avem aceleasi gusturi.
Pana la urma le-am gasit.... mai greu dar macar ne plac la amandoi.... speram ca si plodului Am plecat de la un singur nume, dar sotul a zis ca e bine sa ai 2, sa ai de unde alege... el a simtit nevoia asta avand numa' unu.

Pozele am vazut si eu ca sunt tocanita...am crezut ca numa la mine ca io mi-am schimbat un pic ordinea p-acolo ca sa fie in ordine cronologica.

Mihaelaaa, Mihaelaaa bataita meriti..... daca te dai pe net o sa vezi peste tot ca toti recomanda sa nu fumezi in timpul sarcinii, daca o sa te dai pe forumuri o sa vezi discutii intre mamici care nu au reusit sa se lase de fumat in timpul si acu au copii sanatosi. Nu stiu ce sa zic....fa totusi un efort.

Cria sa stii ca iti citim mesajele chiar daca apar numai dupa ce sunt moderate.

roxana 16+

Mergi la inceput