Dr. Tutunaru (16)
Raspunsuri - Pagina 30
madau spune:
Clio preiau stafeta, insa sa nu cumva sa nu mai intri, macar din cand in cand, sa ne spui ce mai face tiza Mirunei..don'soara Alexia. Poze ceva..ne arati?
Exlutonul eu am luat inainte de venirea menstruatiei, l-am inceput pur si simplu, si am facut pauzele de rigoare. Daca asteptam CM...imbatraneam, mi-a venit la 4.5 luni de la nastere
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
Monique_new spune:
quote:
Originally posted by Cata_adr
alexutza, am fost eu vineri. E suportabil controlul. Ca si anticonceptionale, mie mi-a dat Exluton. Problema mea e ca nu mi-a venit ciclul pana acum si pe prospect scrie ca trebuie sa iau in prima zi a ciclului menstrual. Aveti idee cand ar trebui sa-mi vina ciclul???
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!
Ce sa doara????????? Mie mi-a facut doar eco pe deasupra, nici macar nu m-am dezbracatExluton mi-a spus sa iau din ziua aia in care am fost la control cu "intrare in functiune " dupa o saptaminasi nu imi venise ciclu. Mi-a venit a doua zi dupa control.....cred.Ca e mai "subtire" adica nu cantitativ cit era inainte.Trebuie sa fie abundent oare?Nu e regula la venit CM teoretic dupa ce nu mai alaptezi (asa mi-a spus tutu0 dar practic oricind.
Ce o face danip???
pupici
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
madau spune:
Doamnelor.. capitol nou
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
natalya spune:
Buna fetelor! Am intrat si eu pe ultima suta de metri tocmai acum cand Tutu este plecat. Sa speram ca bebita mea va sta in burtica pana se va intoarce nenea dr. DPM este pe 10 nov si Tutunaru se intoarce pe 11 nov. Doamne ajuta sa nasc cu el! Mai este cineva in situatia mea c-am observat ca majoritatea dintre voi ati nascut. Felicitari pentru bebeii vostri si sa va bucurati de ei! Pupici