Dr. Tutunaru (16)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madau spune:

marair stai mataluta cumintica in pat si incearca sa nu faci efort, si Miruna mea imi nenorocise burta in ultimele 2 luni, aveam senzatia ca ma batuse cu bata peste tot, nu mai avea loc saracutza si incerca sa se intinda. Plus ca de pe acum incepe sa coboare usor, si de aia simti presiune asa mare pe col. Daca te mai doare baga un Scopantil supozitor, sau ia un No-spa. De regula la durere Scopantilul e mai bun, No-spa e mai mult ptr contractii.
De scapat nu-l scapi, crede-ma ca stiu cel mai bine treaba asta.
Pupici si stai cumitica, mai ai putin

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

quote:
Originally posted by madau

Ce scaun mai....zi-ne si noua sa fim la curent cu tehnologia moderna..ca atunci cand am nascut noi...nu erau maica asa OZN-uri..

pozici la 10 luni

nu sint chiar OZN uri. E un scaun mare si rosu pe care il foloseste si ca "masa" si ca pat pt eco. La masa merge cum merge dar la eco nu stiam cum sa stau cu picioarele pt ca are suportul pt ele cracanat asa ca la masa. Ce oi fi explicat aici nu stiu ca abia m-am trezit. Oricum e altfel decit o masa obisnuita.....e comod/aIn rest are un monitor si calcultor mai performant, cel putin asa se vedea.

Pupici
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

nu sint chiar OZN uri. E un scaun mare si rosu pe care il foloseste si ca "masa" si ca pat pt eco. La masa merge cum merge dar la eco nu stiam cum sa stau cu picioarele pt ca are suportul pt ele cracanat asa ca la masa. Ce oi fi explicat aici nu stiu ca abia m-am trezit. Oricum e altfel decit o masa obisnuita.....e comod/aIn rest are un monitor si calcultor mai performant, cel putin asa se vedea.

Pupici
ASA vroiam sa scriu dar la raspunsul lui madau....si nu mi-a reusit

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Monique

Pupici, am ras cu lacrimi

pozici la 10 luni

Mergi la inceput

madau......

POZE CU PRINTESA

Monica si bebe Cosmina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Monique - controlul asta de 6 sapt..doare?>????, si inca ceva...cuva tu ai intrebat de anticonceptionale...se pot lua...cand, cum???...eu sunt programata pe 14 la controlul asta si vroiam sa stiu cam cum e..

Cat despre scaun...pana s anasc am fost acolo la control..dar inca nu avea nimic diferit fatza de cabinetul vechi....de abia astept sa vad...

Mamica fericita de Gabitza (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cata_adr spune:

alexutza, am fost eu vineri. E suportabil controlul. Ca si anticonceptionale, mie mi-a dat Exluton. Problema mea e ca nu mi-a venit ciclul pana acum si pe prospect scrie ca trebuie sa iau in prima zi a ciclului menstrual. Aveti idee cand ar trebui sa-mi vina ciclul???

Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutza_26 spune:

Cata - si eu am aceeasi problema....cand ar trebui sa vina..ca eu nici nu alaptez, deci practic...eu il tot astept...acuma stau si ma framant cu alta problema, daca imi vine exact cand am eu programarea la Tutu, ce ma fac?

Mamica fericita de Gabitza (30.09.2006)
POZE

Pupici si bebici sanatosi si mancaciosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clio spune:

Monique, ai fost dulce rau
Maya, felicitari! Sa iti traiasca grasunica!!!

Madau, iti predau stafeta pentru deschiderea urmatoarelor capitole Eu abia mai reusesc sa va citesc si cand o fac, o fac pe sarite!

Eseea, felicitari!!!!!!!!!!Sa ai o sarcina usoara!

Tinem pumnii pentru viitoarele mamici!

Editez Am vazut pozele cu proaspetii bebelusi! Sunt toti niste dulci! Monique, Cata, Alexutza, Adriana,Tanima aveti niste copii scumpi rau de tot, si pufosi, si deliciosi!

Nicoleta si Alexia (21 aprilie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atudor spune:

Va pup fetelor!!! Ne-am externat si noi vineri la pranz. E ok si operatia, ma mai tine, ma mai doare dar asta e, mergem inainte.
Problema e ca nu am laptic...ma mulg si abia scot 10 ml, sunt f trista. Aveti vreo reteta minune? bebe suge din greu dar se enerveaza ca nu ii vine foarte mult lapte. Il tin la san cam o ora dar nu se satura. Please HELP!!
Maya era inca in Terapie cand am plecat eu. A nascut pe 2 prin cezariana dupa ce se chinuise cu o zi inainte sa nasca natural. Am vb cu ea, e bine acum.
Intrebare: de unde se iau banii ajutor de la stat? De la primaria unde a fost declarat bebe?Mercic anticipat.
Va pup si revin cu amanunte

Ana lui Tiberiu Mihai

Mergi la inceput