Dr. Tutunaru (16)
Raspunsuri - Pagina 28
dana1102 spune:
buna fetelor
Sunt noua pe aici, viitoare mamica probabil pe la 1 decembrie, pacienta a dr. Tutunaru
Am o mare nelamurire, daca dr. nu este in tara si apar ceva probleme pe cine pot contacta? Are cineva astfel de informatii sa ma ajute si pe mine? Am inteles ca saptamana urmatoare dr. nu are consultatii la cabinet. Daca bebelina mea vrea sa vina tocmai atunci cu cine vorbesc? mai este cineva intr-o astfel de situatie, va rog ajutati-ma.
Pupici
Cata_adr spune:
Buna dimineata...
mai are azi careva programare la T.? Eu la 19.00 ma duc la control.
Cata - o mamica fericita
Robert Alexandru: www.keyweb.ro" target="_blank">POZE BEBE
----------------
You really can change the world if you care enough!
tanima_i2002 spune:
Nu stiu nimic de Maya. Are telefonul inchis. Ieri ar fi trebuit sa ii induca nasterea. Cum aflu ceva va anunt.
Mamica lui Rares
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tanima_i/album?.dir=/518fre2
tanima_i2002 spune:
Maya a nascut azi la ora 9.30 prin cezariana o grasuna de 4030 gr. am vorbit cu tati ca ea era inca la reanimare. Sa le traiasca puiul mic!!!
Mamica lui Rares
poze
madau spune:
Maya sa-ti traiasca bb, sa fie sanatoasa si voioasa!. De ce s-a ajuns pana la urma la cezariana..asteptam sa ne povestesti cand ajungi acasa.
Dana ptr situatiile in care dr T nu e disponibil, il secondeaza cu succes dr. Bogdan Alexandru (rezidentul lui...sau a terminat deja?). Iti pot da fetele nr lui de telefon. Sau Ramona, asistenta.
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze poznase
cristinamh spune:
maya, felicitari!!! moaama, da' ce grasunica ai!! banuiesc ca nu si-a facut loc singurica si-a scos-o doctorul!
sa va traiasca minunea mica, s-a cam lasat asteptata in viata voastra, dar acum v-a inseninat-o!
si !
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Monique_new spune:
maya felicitari sa-ti traiasca grasunica
Am fost si noi ieri la control ( adica doar eu ) ca era vijelia aia afara si nu am putut sa o iau pe soricica sa o vada tutu. Sint bine cica s-a retrasa uterul iar secretia galbuie cica este de la firele cu care sint cusuta. Am vazut ca si-a luat aparatura noua , mai ales scaulul ala de nu stiam cum sa ma asez pe elmai ales ca era si rosu.
L-am intrebat de ce problema mea ( vas previa pe placenta) nu s-a vazut la eco. Mi-a spus ca e ceva rar si numa un ecografist care nu are ce face sta sa caute acul in carul cu fin...cam asa ceva.
In rest acelasi Tutunaru care face glume.....ce faci mai tu ai nascut cu minede ce-ai venit.
POZE CU PRINTESA
Monica si bebe Cosmina
madau spune:
quote:
Originally posted by Monique_new
In rest acelasi Tutunaru care face glume.....ce faci mai tu ai nascut cu minede ce-ai venit.
pozici la 10 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
madau spune:
Ce scaun mai....zi-ne si noua sa fim la curent cu tehnologia moderna..ca atunci cand am nascut noi...nu erau maica asa OZN-uri..
pozici la 10 luni
marair spune:
Buna, fete dragi!Am intrat dupa ceva timp, ca acasa nu am net!Fetelor, daca Tutu e plecat din tara pana pe 13 cred ca o sa mor de frica...Nu stiu daca e normal ceea ce simt.Uitati:am senzatia ca bebe pur si simplu nu mai incape in uter, ma doare toata burta, ca si cand as avea vanatai peste tot, cand isi schimba bebe pozitia am senzatia ca o sa-l scap, asa de mare e presiunea pe col!In plus, sunt momente in care bebe e linistit si tot simt o presiune uriasa pe col!Nu mai pot de frica!Acum am 35 de sapt si 6 zile.Daca bebe vrea sa stea cumintica la burtica, se va naste pe 22 nov prin cezariana(am hepatita C si e obligatorie cezariana), dar daca nu e cumintica, ce ma fac?