Inimioare de iulie-august 2005 (4)
Raspunsuri - Pagina 8
acusor spune:
Neata!
Vad ca sunt prima desi Simona a inaugurat ziua inca de azi-noapte.
N-am apucat sa mai scriu, dar v-am citit. Am vazut si eu poze cu Andrei, Oana isteata, Rares alergatorul, Biencuta tobosarul (o faci mai degraba un mic Tandarica ), Luca, bondarasul buclucas. Toti sunt niste dragalasi !
Katink, pupam si noi Emma si burtika!
Diana, multa sanatate si tie si Iuliei. Vad ca e e mai bine. Felicitari pentru mers! Merge si Teo mai binisor dar cu hamul. Ii e frica daca nu-l simte. Mai cade in parc, dar il ridic si pleaca mai departe.
Emaaimee, cum ai reusit s-o faci pe Oana sa stie asa multe? Cum zicea si Andre_ea, am impresia ca nici eu nu vorbesc prea multe cu Teo. Ma gandesc ca fetele au fost intotdeauna mai precoce decat baietii si poate acumuleaza si mi le varsa pe toate mai tarziu . Acum, vorbesc doar pentru al meu .
Inca e la faza de aruncat. Avem o carticica cu animale. N-a reusit decat s-o rupa. Stie de pisica si de caine. Adica, imi da impresia ca stie ca se uita dupa ele pe afara.
Delia, succes la servici! Pupici si tie si Medeei sa va faceti bine.
Monai, sa-ti treaca cat mai repede "gegetul" si Saritei sa-i treaca nasul.
Simona, chiar ma gandeam intr-o zi, dupa ce visasem ca i se intamplase ceva rau lui Teo, ca as fi distrusa daca s-ar intampla ceva rau. Chiar ca nu exista comparatie.
Eu am fost marti la ginecolog si am trompele super inflamate. Mi-a dat antibiotic, ofloxacin. Ieri am facut si un test de sarcina. Negativ. Azi ma duc la eco transvaginala sa-mi vada mai bine ce e p-acolo. Inca am sangerari maro dar parca mai putine. Imi tratez durerile de burta si de mijloc si cu Diclofenac. Nu stiu cum naiba am racit asa nasol.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
acusor spune:
Diana, ai reparat hardul? As mai descarca de la tine niste Baby Einstein.
A incercat cineva laptele de la Parmalat? Am primit de la cineva 3 cutii de lapte, "prima crescita" si as vrea sa-i dau. Nu stiu daca gasesc in Carrefour sau Selgros. Nu m-am uitat dupa el.
Pupici
Andreea si Teo (26.08.2005)
Cat de mari suntem
brianamica spune:
quote:
Originally posted by Simonaci79
Briana- nu mai fi suparata, incearca sa te relaxezi putin... stiu ca e greu dar incerca! Uita-te la fetele tale frumoase!!!! Iar terapia prin cumparaturi la mine a functionat! Eu la cel din colentina am fost ieri si am vazut pretul ala, dar am inteles de la prietena mea ca sunt per in care e si acolo 41.000. Spor la cumparaturi! Felicitari si pt Ela frumoasa care face cuceriri de mica!!!! Te pregatesti deja pt discoteca?
Simona mamica lui Mario-Gabriel, praslea cel vesel si voinic - 22.07.2005
Poze Mario Gabriel
Simona, si eu am fost ieri in Colentina insa NU AM GASIT lapte Humana Junior !! I-am pus si pe aia de la Informatii clienti sa caute !! Tu unde anume ai vazut laptele ala ????
Oricum, i-am luat Nestle Junior - praf !
vedem cum o fi
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Simona, las-o mama ca e dusa...
Cum sa compari disparitia unui barbat din viata ta cu disparitia unui copil !!!
Vorbim aici de o comparatie cu ceva...ce nu poate fi comparat !
Offfff ...........cum fac unii comparatie fara sa stie ce spun !
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
truli-luli spune:
Buna dimineata fetelor!
am vazut pozele cu Luca ce baiat mare s-a facut!!!! Am ales eu bine ginerele
Simona nu te mai necaji pt ce spun altii in necunostinta de cauza. Si pt mine pierderea unui copil mi se pare cel mai ingrozitor lucru cu putinta, ma ia cu friguri numai cand ma gandesc asa ca prefer sa alung gandurile astea f repede.
Acusor multa sanatae. Ai grija de tine sa iti revii repede. Sa stii ca dupa nastere si eu ma simt mult mai fragila dpv al sanatatii, cu toate ca analizele mi-au iesit binisor.
Cami si ANA (17.08.2005)
poze Ana
www.tickercentral.com/view/5l62/5" target="_blank">varsta Anei
corbioana spune:
Simona esti f draguta, dar eu am zis ca nu ma mai plang aici de grasimile mele. Mi-au mai zis dintre voi ca nu am de ce si nu vreau sa supar pe nimeni doar ca am eu vreo nebunie asa, nu e nici o nebunie chiar am niste chestii urate de dat jos, nu e mult, nu e f vizibil pt le ascund, dar imi doresc si eu ca tot omul sa mai polizez acolo unde stiu ca se poate, pt ca am vazut asta fix pana a ramane insarcinata cand am tinut Monti, ambitia imi lipseseste insa, si stiu ca la kg putine se duc mai greu, trebuie efort sporti si miscare mai multa...ei eu de aia nu am prea cum sa ajung sa fac. Te pup pt tot si spor si tie, tine-o asa. Si ca o paranteza, sunt foarte multe mamici de la noi care si-au revenit superb dupa sarcina si arata foarte bine. ;)
Pe tine Acusor tin sa te felicit cu multa admiratie! Din dorinta de a mai reveni si eu la bunele obiceiuri si de a mai tine si eu Monti (recunosc nu stiu de ce nu mai am ambitie deloc...) mai intru cateodata la subiectul Monti sa mai fur idei de papa, dar nu ma tin prea mult...din pacate. Am vazut pozele si performanta ta la slabit. BRAVO, FELICITARI esti de ADMIRAT!!!! Mult succes inainte!!!
Ioana si boier Andrei : 27 iunie 2005 - 1 anisor!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
brianamica spune:
Mey, vreti sa nu mai vorbiti de sunculite...??? Ca ma apuca o frustrareeeeeee.......!! Dupa 2 copii e si mai greu ! OFFFFF !!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
andre_ea spune:
Briana, stai linistita! Sa-ti spun ca eu am pus la loc aproape tot ce am dat jos in vara?
Ce mi se pare mai haios e ca se plang tot fetele care au ajuns la greutatea dinainte de nastere. Nu ca nu le-as intelege. Stiu ca kg sunt acum dispuse altfel si e deranjant. Dar ce sa mai zic eu ca am 7 kg in plus si dispuse alandala?
Andreea, mami de Shurubar - 10.08.2005
andre_ea spune:
Felicitari Iulia pentru mers!Sa te tii de acum mami ce mai alergi dupa fata! Sanatate multa Diana!
Noi plecam la tara la sotul meu "unde se agata harta in cui", mai la nord de Dorohoi. Mi se face rau: o zi intreaga pe drum.
Laura25 spune:
quote:
Originally posted by andre_ea
Noi plecam la tara la sotul meu "unde se agata harta in cui", mai la nord de Dorohoi. Mi se face rau: o zi intreaga pe drum.
Unde, Andreea? Ca si eu sunt din zona si eram curioasa. Drum bun si sa va simtitibine, sa merite atata stat in masina.
Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi